Governance & Compliance zijn niet optioneel, maar essentieel

Governance en Compliance Workshops

Organisaties moeten aan steeds meer regels en wetgeving voldoen. Denk bijvoorbeeld aan AVG en privacywetgeving. Daarnaast is er een eigen set aan regels en afspraken die nageleefd moeten worden. Een moderne IT-omgeving biedt allemaal tools om veel regels te automatiseren maar de manier hoe medewerkers hiermee omgaan is bepalend voor het succes.

Wat zijn de governance en compliance workshops?

Aan de hand van de 3D-Scan is inzichtelijk gemaakt waar je als organisatie staat en waar je heen wil op het gebied van governance en compliance. Dit levert een set regels op die je wil invoeren in de procedures binnen de organisatie. De regels kan je door automatisering vaak goed borgen binnen de IT systemen echter het menselijk handelen bepaald uiteindelijk of je het doel bereikt. Met de maatwerk trainingen van UNO nemen we de medewerkers mee in de wereld van governance en compliance en specifiek hoe deze worden toegepast in jouw organisatie. Daarnaast leert iedereen hoe de regels zijn opgenomen in de IT-omgeving en hoe deze het best kan worden gebruikt.

Waarom zou je Governance en Compliance Workshops volgen?

Maatwerk Workshops Governance & Compliance

De Workshop Governance & Compliance is een maatwerk traject en laten we geheel aansluiten op de wensen van jouw organisatie. Zo kan een enkele workshop voldoende zijn, maar soms zijn meerdere sessies zinvol. Als meerdere sessies wenselijk zijn dan volgen we onderstaande stappen.

Stap 1

Awareness creëren

We maken jouw medewerkers bewust van het nut, de functies en voordelen van Governance en Compliance. We creëren draagvlak voor het toepassen van de regels. Posters op de werkvloer, bannering op het intranet en  emailcampagnes zijn enkele middelen om dit doel te bereiken.

IT Services-Cloud—Adoptie-stap01-01.1
IT Services-Cloud—Adoptie-stap02-01.1
Stap 2

Training en kennisdeling

We nemen de medewerkers mee tijdens interactieve kennissessies in de wereld van governance en compliance en specifiek hoe deze worden toegepast in jouw organisatie. Daarnaast leert iedereen hoe de regels zijn opgenomen in de IT-omgeving en hoe deze het best kunnen worden gebruikt.

Stap 3

Voortgang meten

Een goed uitgevoerd Governance en Compliance beleid draagt direct bij aan het veilig houden van je data en het voldoen van de strenge wet- en regelgeving hieromtrent. Maar het geeft ook overzicht en structuur waardoor je slimmer en efficiënter kan samenwerken.  Het echt goed toepassen van de regels uit het governance en compliance beleid vraagt om een gedragsverandering. Wordt hetgeen dat aangeleerd is ook echt uitgevoerd? Waar lopen je medewerkers bij de uitvoering tegenaan?  Dit brengen we graag voor je in kaart en laten zo de praktijk op de theorie aansluiten en scherpen zo het governance en compliance beleid weer verder aan.

IT Services-Cloud—Adoptie-stap04-01.1

Succesverhalen

Vroom en van den Heuvel
Vroom en van den Heuvel: "Gezamenlijke toekomstvisie is de rode draad in onze samenwerking met UNO in de de afgelopen 20 jaar."
Balmain hair
Balmain: "Alle IT- en telefonie bij één partij. Wel zo gemakkelijk! Tevens meer inzicht in kosten en een besparing van 50 procent.’’
FUNX fernando
FUNX: " Bij problemen die we zelf niet kunnen oplossen is het belangrijk dat we een vangnet hebben en UNO is een fijne sparring partner."
Previous
Next

Met welke IT Services kan UNO je verder helpen?

Governance en Compliance Workshops
Tijdens de maatwerk workshops van UNO word je meegenomen in de wereld van Governance & Compliance en leer je hoe de regels binnen IT toegepast worden.
Security Trainingen
Creëer een human firewall met security awareness trainingen en maak van de mens de sterkste schakel binnen security
IT Trainingen en Workshops
IT Trainingen en Workshops
Maak je organisatie continue digitaal slagvaardiger
Overige Security Oplossingen
Aanvullend op basis, advanced en enterprise security bieden we een aantal oplossingen waarmee je specifieke security uitdagingen aan kan gaan
Enterprise Security
Houd je je data veilig met Security Information & Event Management tooling die specifiek op jouw IT omgeving is afgestemd
Data Governance grip op je data
Data Governance
Houd grip op je data en documenten met een goed data governancebeleid die de hele levenscyclus van data vastlegt.
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Meer weten over IT Trainingen en Cloud Adoptie?

Wachtwoord is dood Blog Angelo Lelieveld
Het wachtwoord is dood!
Linette Klap BLOG Labelling
Houd grip op je data en documenten met de data labels van microsoft
webinar contninue adoptie
Webinar: Continue Adoptie? Groeien door digitaal slagvaardig te blijven
Webinar: Adoptie- Haal meer uit je ICT

Veel gestelde vragen over Governance & Compliance Workshops

Governance is de set aan afspraken en regels hoe wij binnen de organisatie omgaan met Processen, gegevens, etc. Het zijn interne werkafspraken.

Compliance is het naleven van de organisatie van alle wet- en regelgeving. Denk hierbij aan Privacy (AVG) maar ook ISO en BIO regelingen.

  • Als organisatie wil je voldoen aan regels op het gebied van AVG, privacy wetgeving en ISO normeringen
  •  Alle beschikbare tools die beschikbaar zijn binnen cloud omgevingen leren kennen en effectief inzetten
  • De organisatie kent de regels en weet ze te implementeren
  • Strategisch maatwerkadvies over het adoptietraject
  • Draagvlak in de organisatie voor toepassen een governancebeleid
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail