Digitale innovatie en een groeiende organisatie met AI & Data

AI & Data

Maak jij al optimaal gebruik van AI & Data? Je weet dat de technologie zich razendsnel ontwikkelt, maar hoe pas je deze veilig en efficiënt toe? Ook jij kunt je organisatie slimmer en winstgevender maken en je teams meer betekenisvol werk bieden. Laat repetitieve taken en onbenutte waardevolle data tot het verleden behoren. UNO helpt je hierbij.

AI, data & jouw bedrijfsdoelstellingen

We nemen je stap voor stap mee op een digitale reis om AI & Data te laten bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Deze reis begint met een scherp inzicht in jouw organisatie en toekomstige behoeften. Die brengen we samen in kaart. Als Microsoft Solution Partner ontwikkelen we een integrale strategie om jou te helpen innoveren en groeien met AI & Data. Daarnaast ondersteunen we je met de implementatie: van data-analyse tot AI-tools bouwen en automatisering van digitale taken. Jouw organisatie is binnen de kortste keren klaar voor de toekomst. Meer inhoudelijke informatie over AI kun je lezen in de BLOG van Feico van der Meij

De potentie van AI & Data

Bereid je voor op AI met grip op je bedrijfsprocessen en data

Koppel je AI aan jouw bedrijfsdoelstellingen, dan kan het hard gaan. Echter, één grote voorwaarde is dat je grip hebt op je bedrijfsprocessen en data. Want: garbage in is garbage out. Met onjuiste of onvolledige data en gebrek aan inzicht in processen geef je AI een valse start.

klik op de afbeelding om te bekijken

Zo bereid je je voor:

Bedrijfs & AI strategie

Bedenk welke strategische doelen je met AI wil bereiken. Denk aan: betere klantervaringen, efficiëntere werkprocessen of groei in omzet.
Technologische strategie
Bepaal welke processen je met AI kunt verbeteren en automatiseren. Heb je volledig zicht op je IT-infrastructuur: het applicatielandschap, koppelingen en de datastromen?
Organisatie & cultuur
Maak je organisatie en medewerkers klaar voor AI-implementatie: hebben zij genoeg kennis? Zijn ze voorbereid op de veranderingen die AI met zich meebrengt?
AI governance, compliance & security
Maak je data gereed voor AI. Dat betekent structureren, labelen, ontdubbelen. Zijn de juiste rechten en toegang tot data gewaarborgd? Zorg ervoor dat je voldoet aan wet- en regelgeving.
UNO helpt je verder
Wil je beginnen met AI & Data of ben je al bezig, maar kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Wij helpen jouw organisatie: van idee-ontwikkeling tot AI-implementatie en onderhoud.

Onze diensten:

AI & Data Inspiratiesessie

Ontdek wat AI voor jouw organisatie kan betekenen! Pas als je weet waar de behoefte is in jouw organisatie en je use-cases hebt gedefinieerd kun je pas de stappen bepalen qua architectuur, adoptie, data governance. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Plan een vrijblijvende inspiratiesessie in om samen de waarde van AI-technologie voor jouw organisatie te verkennen!

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Succesverhalen

Balmain: "Alle IT- en telefonie bij één partij. Wel zo gemakkelijk! Tevens meer inzicht in kosten en een besparing van 50 procent.’’
Woning Corporaties
De woningcorporatie Maaswonen bouwt samen met UNO aan haar digitale toekomst. Veilig, slim en efficiënt samenwerken in de Cloud!
Previous
Next

UNO IT-Strategie services

Digitaal groeien en innoveren met een heldere IT Roadmap
IT-Roadmap
Digitaal groeien en innoveren met een heldere digitale roadmap die jouw bedrijfsambities vertaalt in digitale stappen
3D scan is een scan die Inzicht in de digitale volwassenheid en de bedrijfsambities van jouw organisatie
3D-Scan
Hiermee maken we "een foto van jouw organisatie" en toetsen we jouw digitale volwassenheid in relatie tot je bedrijfsambities.
UNO Projecten
IT-Projecten
Bij UNO Projecten nemen je bij de hand in ieder project en zorgen met ons team dat je van initiatie tot nazorg jouw doelen weet te realiseren.
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Meer weten over AI & Data?

Maturity model In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie
In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie?
Vragenlijst van driehoek van succes naar Roadmap
Vragenlijst van driehoek naar succes naar heldere roadmap
Webinar: In 3 stappen de roadmap naar jouw digitale toekomst realiseren!
leading your digital journey
Met een roadmap geeft UNO grip op jouw digitale toekomst

Veel gestelde vragen over een IT-Strategie

Een IT strategie roadmap is een visuele weergave van de belangrijkste resultaten die over een bepaalde tijdshorizon moeten worden geleverd om de strategische visie van een organisatie te bereiken.

Zorg ervoor dat je de juiste roadmap-tool gebruikt, maak een visueel duidelijke en overtuigende roadmap, zorg ervoor dat er bij elk item op de roadmap een strategische rechtvaardiging staat, en review en update je roadmap regelmatig.

Een IT strategie is meer op hoofdlijnen en beschrijft hoe we met IT de bedrijfsdoelen optimaal gaan ondersteunen. Een IT roadmap is specifieker en omvat schema’s en mijlpalen voor acties die een bedrijf wil nemen om doelen te bereiken.

Strategie komt eerst, omdat het de basis en het kader vormt voor de roadmap. Waar staan we nu, waar gaan we heen en de stappen daar tussen is de roadmap.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail