Maak je organisatie continue digitaal slagvaardiger

IT Trainingen en Workshops

Elke organisatie gebruikt een veelheid aan applicaties, of het nu een ERP of CRM systeem is of de hele office suit of MS 365 de vraag is echter halen wij er nu het maximale uit? Gebruiken we de software zo dat deze ons optimaal ondersteund in het uitvoeren van onze processen. Het antwoord is vaak Nee en dat is zonde. We hebben alles in huis gehaald gepaard met flinke kosten en dan halen we er niet alles uit. Bij nieuwe applicaties worden vaak eenmalige trainingen gegeven en dan moeten we het maar kunnen.

UNO benadert dit anders en ziet training en adoptie als een continu proces waarbij structureel wordt gewerkt aan de digitale slagvaardigheid van de medewerkers.

Voordelen van trainingen en workshops

Adoptie trainingen en structureel werken aan de digitale slagvaardigheid.

Bij grote wijzigingen, zoals een migratie naar de MS 365 in de cloud bieden wij specifieke trainingen aan om iedereen mee te krijgen in de transitie en zich op zijn gemakt te laten voelen in de nieuwe omgeving.

Daarnaast bieden wij specifieke trainingen en workshops aan gericht op Govenance, Compliance en Security. Elke training is maatwerk en echt gericht op de specifieke groep.

Tevens bieden wij een continu programma aan waarbij er gedurende het jaar middels training, floor walking en functioneel support structureel wordt gewerkt aan de digitale vaardigheid van de medewerkers. We bieden deze programma’s aan op verschillend snelheden en niveaus zodat er een groep “Champions” ontstaat die ook de rest van de groep kan helpen.

Wat zeggen klanten over UNO

Vroom en van den Heuvel
Vroom en van den Heuvel: "Gezamenlijke toekomstvisie is de rode draad in onze samenwerking met UNO in de de afgelopen 20 jaar."
NH Media "UNO won anderhalf jaar geleden onze IT-aanbesteding en fungeert nu als strategische partner voor een integrale oplossing van IT, content en telefonie.’’
Previous
Next

Met welke IT Trainingen en Workshops kan UNO je verder helpen?

Governance en Compliance Workshops
Tijdens de maatwerk workshops van UNO word je meegenomen in de wereld van Governance & Compliance en leer je hoe de regels binnen IT toegepast worden.
Wij maken jouw digittale ambities waar
Cloud Adoptie
Door continu te werken aan digitale slagvaardigheid van je organisatie, haal je meer uit je moderne werkplek
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Meer weten over IT Trainingen en Cloud Adoptie?

Wachtwoord is dood Blog Angelo Lelieveld
Het wachtwoord is dood!
Linette Klap BLOG Labelling
Houd grip op je data en documenten met de data labels van microsoft
webinar contninue adoptie
Webinar: Continue Adoptie? Groeien door digitaal slagvaardig te blijven
Webinar: Adoptie- Haal meer uit je ICT
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail