Kennisbank

Wij delen graag onze kennis. Met whitepaper, blogs, het adoptie journaal en webinars houden we je continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Iets interessants gevonden? Klik dan op de afbeelding om te download! Veel leesplezier!

Powerplatform webinar

UNO Webinar: Procesautomatisering? Versnel je digitale groei in 4 stappen met het Microsoft Power Platform

In deze webinar leer je hoe je routinematige processen sneller kan automatiseren met de low/no code software oplossingen van Microsoft Power Platform. Kijk snel!

UNO Webinar Grip op je digitale toekomst? Van strategie naar heldere IT Roadmap

Hoe ziet de digitale toekomst van jouw organisatie eruit? Hoe zet je die IT-uitdagingen om in kansen? Dat is wat veel IT managers en directeuren zich afvragen. In deze webinar lichten Mark-Peter van Rijn, Directeur bij UNO en Linette Klap, Cloud Consultant toe hoe je van een bedrijfsstrategie naar een heldere operationele IT roadmap komt. Paul Geerts, Customer Succes Manager, geeft aan de hand van praktijkvoorbeelden aan hoe zo’n roadmap eruit kan zien. Juist het holistische karakter van deze aanpak, waarbij je start vanuit je bedrijfsstrategie, is bepalend voor het succes. Tenslotte leer je welke relevante vragen je als organisatie zelf moet stellen tijdens zo’n proces. Zo wordt jouw business en IT écht verbonden. Meer weten? Kijk snel!
Webinar Haal meer uit je moderne werkplek

UNO Webinar Haal meer uit je moderne werkplek met UNO’s Maturity Model

De nieuwe, hybride manier van werken, de snel opvolgende IT innovaties maar ook de toegenomen cybercriminaliteit vragen om een nieuwe integrale IT-aanpak die afgestemd is op het volwassenheidsniveau van jouw organisatie. Het UNO Werkplek van de Toekomst Maturity model geeft inzicht in hoe digitaal volwassen jouw organisatie is en hoe je hierin verder kan groeien. Benieuwd? Kijk snel!
webinar contninue adoptie

Webinar: Continue Adoptie? Groeien door digitaal slagvaardig te blijven

Leer in de UNO webinar hoe je jouw organisatie digitaal slagvaardig houdt met een roadmap waarin strategie, adoptie en techniek samenkomen.

Webinar: Zero Trust Cybersecurity? Van strategie naar operatie in 5 stappen

In een heel heldere presentatie leer je hoe je met het Zero Trust model een hybride veilige werkomgeving creëert, die je organisatie wendbaar en weerbaar maakt. Daarbij leggen de heren uit hoe je in 5 stappen een Zero Trust strategie in praktijk omzet en dit wordt ook met praktische Microsoft Zero Trust tools en oplossingen tijdens de webinar toegelicht. Echt een “must-see” als je veilig en hybride wilt werken. Benieuwd? Je kan de webinar hier terug kijken.

Webinar: In 3 stappen de roadmap naar jouw digitale toekomst realiseren!

Hoe ziet de digitale toekomst van mijn organisatie eruit? Met die vraag worstelen steeds directeuren en It-verantwoordelijken. In deze webinar presenteert UNO hoe je in drie stappen een heldere roadmap kan bepalen en hoe dit helpt met je bedrijfsstrategie. De juiste koers bepalen start met inzicht!

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Houd grip op je data en documenten met de data labels van Microsoft! Lees nu in de nieuwe BLOG van Linette Klap, Consultant bij UNO, welke drie oplossingen Microsoft hiervoor biedt.