In de moderne werkplek slimmer en efficiënter samenwerken

Moderne Werkplek

De moderne werkplek is eigenlijk niet meer weg te denken vandaag de dag, zeker nu steeds meer bedrijven overschakelen op het hybride werken. Werknemers hebben daardoor behoefte aan een efficiënte en geïntegreerde werkplek, die naadloos aansluit bij hun digitale wereld met cloud-gebaseerde oplossingen. Zo kunnen ze slim en efficiënt samenwerken op afstand.

Een geïntegreerde oplossing

Met de moderne werkplek beschikt jouw organisatie over een breed scala tools, applicaties en functionaliteiten vanuit de Cloud. Dit zorgt voor betere prestaties op het gebied van samenwerking, gegevensopslag, communicatie en beheer. Het biedt ook flexibiliteit en samenwerkingsmogelijkheden, waardoor teams productiever kunnen zijn en beter kunnen communiceren, ook op afstand. Het enige wat je namelijk nodig hebt, is een goede internetverbinding, zodat je altijd en overal bij je bestanden en gegevens kunt

De voordelen van de moderne werkplek

Met 3D-IT de moderne werkplek zo inrichten dat het je business echt versterkt

Met een integrale aanpak willen we uiteindelijk komen tot een succesvolle moderne werkplek die aansluit bij je bedrijfsdoelen en waarmee je medewerkers echt slim kunnen samenwerken. UNO’s 3D-IT methodiek kan je hierbij helpen. Dit is een integrale aanpak met een strategische, technische en een functionele benadering.  We nemen je daarbij aan de hand en inventariseren het maturity niveau van je huidige applicatielandschap en je infrastructuur. Vervolgens bepalen we de strategische doelen en stippelen de digitale stappen uit, die je moet maken om daar te komen. 

Niet alles hoeft altijd in de cloud. Heb je een duidelijk beeld hoe je bedrijfsproces eruit moet zien kun je je moderne werkplek optimaal gaan vormgeven. Dit doen wij in vier fasen namelijk de ontwerpfase, de voorbereidingsfase, de implementatie en realisatie fase en de nazorg fase waarbij we de medewerkers meenemen in de digitale verandering. Zo zet je de mensen in je organisatie in hun kracht met de juiste processen en It die dit maximaal ondersteunt. Zo kan je groeien met IT die voor je werkt!

Wat zeggen klanten over UNO

NH Media "UNO won anderhalf jaar geleden onze IT-aanbesteding en fungeert nu als strategische partner voor een integrale oplossing van IT, content en telefonie.’’
Vroom en van den Heuvel
Vroom en van den Heuvel: "Gezamenlijke toekomstvisie is de rode draad in onze samenwerking met UNO in de de afgelopen 20 jaar."
Previous
Next

UNO Services Moderne Werkplek

Microsoft 365 de moderne werkplek waarmee je je bedrijf laat groeien
Microsoft 365
Als strategische Microsoft Solution Partner helpt UNO jou Microsoft 365 zo in te richten dat het jouw bedrijfsambities echt versterkt!
Microsoft Azure
Als strategische Microsoft Solutions Partner helpt UNO jou Azure zo in te richten dat het jouw business écht versterkt!
Hybride Cloud: het beste van twee werelden
Hybride Cloud
Als strategische Microsoft Solutions Partner wil UNO jouw hybride werkplek zo inrichten dat je het beste uit twee werelden haalt.
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Meer weten over Moderne Werkplek?

Naar de kennisbank

Wachtwoord is dood Blog Angelo Lelieveld
Het wachtwoord is dood!
Maturity model In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie
In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie?
Webinar Haal meer uit je moderne werkplek
UNO Webinar Haal meer uit je moderne werkplek met UNO’s Maturity Model
leading your digital journey
Met een roadmap geeft UNO grip op jouw digitale toekomst

Veel gestelde vragen over de moderne werkplek

Een moderne werkplek is een digitale werkplek die is ontworpen om de productiviteit en samenwerking te verbeteren door het gebruik van de nieuwste technologieën en tools.
Er worden verschillende technologieën gebruikt in de moderne werkplek, waaronder cloud computing, kunstmatige intelligentie, Internet of Things (IoT), en meer.
De voordelen van een moderne werkplek zijn onder meer verbeterde productiviteit, meer flexibiliteit en mobiliteit, betere samenwerking, verbeterde beveiliging en kostenbesparingen.
Het implementeren van een moderne werkplek omvat het evalueren van de bestaande technologie-infrastructuur, het bepalen van de behoeften van de organisatie, het kiezen van de juiste tools en technologieën, en het trainen van medewerkers.
Er zijn verschillende manieren om de veiligheid van een moderne werkplek te verhogen, zoals het gebruik van sterke wachtwoorden, tweestapsverificatie, encryptie van gegevens en het implementeren van beveiligingssoftware.
De productiviteit van een moderne werkplek kan worden verhoogd door het gebruik van tools en technologieën die de workflow stroomlijnen, zoals samenwerkingssoftware, projectmanagementtools, en automatiseringstools.
Enkele uitdagingen bij het implementeren van een moderne werkplek zijn onder meer het managen van de verandering, het upgraden van de bestaande infrastructuur, het trainen van medewerkers en het zorgen voor de beveiliging van gegevens.
De kosten van een moderne werkplek kunnen worden verlaagd door het gebruik van cloud computing, het implementeren van automatiseringstools en het consolideren van software en hardware.
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail