Het succesverhaal van FUNX

“UNO is een fijne sparringpartner, zeker op IT Security gebied. Bij problemen die we zelf niet kunnen oplossen is het belangrijk dat we een vangnet hebben.”
FUNX logo

FunX is de radiozender vóór en dóór jongeren. Muziek is de basis. FunX draait de mix van de straat. Een unieke mix van mainstream muziek en muziekstijlen die alleen bij FunX te horen zijn zoals Arabische raï, Turkse popmuziek, Asian undergroud, Latin en veel reggae, zonder daarbij het Nederlandse talent over het hoofd te zien. Ook in de informatieve programma’s van FunX bepalen jongeren de mix. Lifestyle en relaties, maatschappelijke kwesties en cultuur; op hun manier. Welkom bij jezelf! FunX is overtuigend marktleider in de randstad onder jongeren in de leeftijd van 15 tot 35 jaar, de consument van vandaag en morgen.

“Monitoring: ‘Bij problemen die we zelf niet kunnen oplossen’”

Rob Scholtes is Coördinator Techniek bij FunX. Hij is samen met zijn collega Jeroen Leering verantwoordelijk voor alle techniek binnen het mediabedrijf. Naast het Dalet audiosysteem is dat ook alle kantoorautomatisering. Rob heeft eerder bij onder andere de NOS, RTV West en RTV Rijnmond gewerkt. ‘Hoewel we bij FunX veel IT-werkzaamheden zelf doen, is het belangrijk dat we een vangnet hebben voor de momenten dat de nood het hoogst is of als er problemen zijn die wij zelf niet kunnen oplossen,’ zegt hij ‘Dankzij onze samenwerking met UNO  hebben we het vertrouwen dat onze servers 24/7 in de gaten worden gehouden. Ze hebben veel kennis in huis om problemen te voorkomen en tijdig op te lossen als dat nodig is. Voor Funx is UNO een fijne sparringpartner met wie  IT-kennis kunnen uitwisselen en van wie we producten aangeboden krijgen die een radiostation als FunX nodig heeft.’

Meer weten?

Mocht je een keer vrijblijvend willen sparren over je eigen IT omgeving om te kijken of UNO iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants  uit het non-profit segmentteam via 070 – 3300502 of advies@uno.nl. Wij helpen je graag verder!

Download de Security Whitepaper

Waarom het hybrdie werken vraagt om een nieuwe gelaagde beveiligingsaanpak.  Omarm Zero Trust  en bepaal in 5 stappen hoe je van strategie tot praktijk komt.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.
Waarom de neiuwe manier van werken vraagt om een andere beveiligingsaanpak

Bekijk ook deze cases

Benieuwd naar vergelijkbare succesverhalen? Neem dan ook eens een kijkje bij deze klantverhalen. We zijn erg trots op onze klanten.

Vroom en van den Heuvel
Vroom en van den Heuvel: "Gezamenlijke toekomstvisie is de rode draad in onze samenwerking met UNO in de de afgelopen 20 jaar."
PAX
PAX werkt altijd en overal internationaal veilig samen in een cloud-only platform van UNO!
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail