Over UNO

Slimmer samenwerken. Nu en in de toekomst!

Als proactieve kennispartner helpen wij organisaties met mensgerichte IT-diensten en IT-oplossingen. Ons doel is ervoor te zorgen dat onze klanten altijd en overal slimmer en efficiënter kunnen samenwerken, zodat ze succesvol kunnen groeien. Nu en in de toekomst.

Met een jong en ambitieus team creëren wij al ruim 20 jaar de ideale Werkplek van de Toekomst voor onze klanten. Onze diensten en oplossingen helpen organisaties productiever, innovatiever en wendbaarder te zijn. We werken met eerlijke voorwaarden en heldere afspraken vooraf. Als managed-servicepartner nemen we de zorgen voor je gehele IT-infrastructuur uit handen voor een transparante vaste prijs per maand. Zo bespaart jouw organisatie tijd, kosten en verlies van focus. En heb je geen verborgen kosten achteraf.

We richten ons op mkb-organisaties, semi-overheid en goede doelen in de Randstad. Zo werken we voor de Hartstichting, Avalex, Werkse! en Oranje Fonds.

Onze mentaliteit in een paar kernwoorden? We zijn oprecht, pragmatisch, servicegericht en doen zoveel mogelijk met een knipoog. We zijn een hecht team dat voor jou zijn uiterste best doet de slimste IT-oplossingen te realiseren. Samen creëren we een familiegevoel, wat we zoveel mogelijk aan onze klanten proberen door te geven. Zo maken we IT leuk!

Managed Services; van IT infrastructuur tot gebruikersondersteuning 

Al sinds 1998 verzorgen wij de ondersteuning en het beheer op ICT omgevingen van onze klanten. Dit doen wij met vaste prijzen per apparaat en per gebruiker. Een aanpak die tegenwoordig bekend staat onder de naam Managed Services. Wij geloven in een model waarbij je als klant of gebruiker van IT niet extra moet betalen wanneer er problemen zijn. Wanneer wij de verantwoordelijkheid voor het preventieve beheer en de ondersteuning op ons nemen, dan mag je er vanuit gaan dat het risico voor de benodigde tijd ook bij ons ligt. Vandaar dat wij een vast en transparant prijsmodel hebben. 

We stellen de gebruiker centraal. Als hij zijn werk goed kan doen dan draagt dat bij aan de doelen en ambities van de organisatie waar hij voor werkt. Maar dat kan alleen wanneer het geheel aan IT infrastructuur goed beheerd en ondersteund wordt. 

De gebruiker staat centraal

UNO onderscheidt zich door niet de techniek maar juist de gebruiker in alles centraal te zetten. Dat betekent concreet dat we niet alleen rekening houden met de wensen van de eindgebruikers (jouw medewerkers), maar juist ook met de strategische ambities van de directie en de (veiligheids)eisen van de eigen IT-verantwoordelijken. Alleen met een dergelijke ‘360graden check’ van alle bedrijfsbehoeften kan je IT-oplossing een succes worden.

Bij UNO geloven we dan ook heilig in integrale oplossingen. Daarbij maken we gebruik van drie disciplines

 1. Werkplek van de Toekomst
  Altijd en overal beter en efficiënter samenwerken. Meer weten?
 2. UNO Cloud Adoptie
  Efficiënter en slimmer samenwerken door het omarmen van de Cloud, dankzij goede adoptie en support. Meer weten?
 3. UNO Explore & Innovate
  Een continu programma waarbij UNO organisaties helpt bij hun digitale transformatie. In thematische inspiratiesessies houden we je op de hoogte van de laatste IT-trends. Meer weten?

UNO: jouw single point of contact

Wanneer een klant vragen heeft die wij niet direct zelf kunnen oplossen, dan schakelen we één van onze specialistische partners in. Dat past in de rol van adviespartij, die we binnen UNO steeds nadrukkelijker willen invullen. In de IT-jungle vol aanbieders vervullen wij graag de rol van single point of contact. Je kunt met al jouw vragen bij ons terecht. Wij zorgen dat we vanuit ons omvangrijke en diverse netwerk, het juiste antwoord achterhalen. Kijk ook een bij UNO Advies.

Ons grootste kapitaal

Dit zijn wij: een hecht team dat voor jou zijn uiterste best doet de slimste IT-oplossingen te realiseren. Dat doen we op de UNO-manier: oprecht, pragmatisch, servicegericht en zoveel mogelijk met een knipoog. Samen creëren we een familiegevoel, met elkaar én met onze klanten. Zo proberen we IT leuk te maken!

Ronald Krijtenburg

Support Engineer
Ik help graag onze klanten met een lach. Een persoonlijke band vind ik belangrijk.

Josephine Blik

Medewerker financiële administratie / inkoopadministratie
Zorgvuldig in mijn werk, houd van lekker eten, gezelligheid en samen met mijn gezin zijn.

Leslie harberts

System Engineer

Patrick van Kampen

Project Engineer
Balans tussen techniek en ervaring is een specialiteit! Trotse vader, zoveel mogelijk leuke uitjes met het gezin! BBQ en Bier met gezellige vrienden & buren.

Ontmoet
het hele team

Werken bij UNO

Zijn wij jouw Werkplek van de Toekomst?

Bij UNO word je gewaardeerd om wat je bijdraagt. Niet alleen om wat je opbrengt. Zó eenvoudig is het. Bij ons draait het namelijk maar om één ding: maximaal bijdragen aan innovatieve ICT-oplossingen voor onze klanten. Het kwaliteitsstreven ‘Dienstverlening kan altijd beter’ zit dan ook in het DNA van ons allemaal. 
Onze mentaliteit in een paar kernwoorden? Informeel, no-nonsense, aanpakken (maar wel eerst denken en dan doen) kansen pakken en oprecht/jezelf zijn. Wij zorgen ervoor dat jij kunt groeien. Hoe? Doordat we investeren in mensen (en dus in jou!), uitdagend en afwisselend werk bieden en een goed pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden hebben.
Wordt UNO jouw Werkplek van de Toekomst? Hieronder vind je de openstaande vacatures. Uiteraard mag je ons ook altijd een open sollicitatie sturen.We komen graag met je in contact!

Openstaande vacatures

System Engineer
Wie zoeken wij? Voor het beheer team zijn we op zoek naar versterking. Samen met het team ben je actief bezig met het bewaken en onderhouden van de cloud omgevingen, servers, netwerkcomponenten en werkstations. Daarnaast los je technische problemen en incidenten op en werk je nauw samen met het Support Team.
Cloud Consultant
Wie zoeken wij? Voor het team van Project Engineers zoeken wij een gedreven Cloud en Infrastructuur consultant. Je houdt je hierbij bezig met het adviseren van de klant en ontwerpen van de oplossingen maar je bent tegelijk ook actief in het implementeren van deze oplossingen.
Open Sollicitatie
Natuurlijk kun je ook een open sollicitatie sturen aan UNO. We houden wel van een gezonde dosis ambitie en eigen initiatief!

ISO27001

Tegenwoordig gaat alles snel. Alle technische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op, het ene apparaat na het andere is verbonden met internet en je informatie staat overal opgeslagen. Je wilt natuurlijk dat er vertrouwelijk en integer met al jouw informatie wordt omgegaan en dat je deze informatie ook kan inzien als je daar behoefte aan hebt.  Integriteit en vertrouwelijk omgaan met informatie staat bij UNO, als ICT beheerder, natuurlijk ook hoog in het vaandel.  Daarom heeft UNO er sinds 2018 voor gekozen om dit tastbaar te maken en de ISO27001 certificering te verkrijgen. Deze certificering garandeert dat alle informatie integer, vertrouwelijk door ons behandeld wordt en dat de beschikbaarheid gewaarborgd is.

Om het één en ander duidelijker te maken, volgt een korte uitleg wat de ISO27001 certificering inhoud en hoe deze wordt toegepast binnen UNO.
Wat is ISO27001? ISO27001 is een standaard die gaat over informatiebeveiliging. In deze standaard staat hoe je procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen UNO zeker te stellen. Dit doen we door het onderhouden van een ISMS. 
Wat is een ISMS? ISMS staat voor Information Security Management System en is de vastlegging van de complete set van maatregelen, processen en procedures. Deze complete set is dus de manier / methode hoe UNO met informatiebeveiliging omgaat. Deze methode moet ook rekening houden hoe UNO van zichzelf leert zodat we ons continu kunnen verbeteren. 

Wij zijn met zijn allen zeer trots op het behalen van deze certificering en zien het als een bewijs dat wij jouw informatiebeveiliging hoog in het vaandel hebben staan.\

Met onze partners maken we de virtuele toekomst realiteit

Wij zijn niet in álles de beste. We kiezen liever goede partners die op hun specifieke vakgebied wél de beste zijn, zodat hun kennis en kunde ook voor jou kan werken. Bekijk hieronder het overzicht van onze trouwe partners.

Microsoft
Gold Certified

HP Partner

HP Partner

VEEAM Partner

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor UNO geen trend waarop we meeliften. Of iets dat we doen omdat ‘je er nu eenmaal iets mee moet’. Nee, bij UNO doen we al aan maatschappelijk verantwoord ondernemen sinds onze oprichting in 1998. Het zit dan ook diep verankerd in onze kernwaarden en bedrijfsfilosofie. Vanaf ons allereerste begin hanteren we eerlijke en transparante prijzen, investeren we in langdurige relaties met onze klanten en ondersteunen we initiatieven die een positieve bijdrage hebben op de wereld om ons heen.

Investeren in mensen

Onze medewerkers zijn het kostbaarste middel om onze klanten goed van dienst te zijn. Daarom investeren we veel in onze medewerkers; van opleiding tot een goede werk-privébalans. Zo faciliteren we thuiswerken, hanteren we duidelijke normen en waarden waardoor iedereen zich thuis voelt, stellen we gratis fruit ter beschikking en en stimuleren we fietsen via ons fietsplan.

Omdat wij geloven in het ontwikkelen van mensen, is UNO bovendien al jaren een erkend leerbedrijf . Jaarlijks hebben we minimaal één stagiair, die bij ons waardevolle werkervaring op kan doen voor zijn of haar toekomst.

Kennis delen

UNO is niet alleen goed voor haar eigen medewerkers, maar uiteraard ook voor haar klanten. Zo verzorgen we op regelmatige basis kennissessies vanuit ons programma Explore & Innovate voor klanten en alle andere geïnteresseerden. Ons doel is om continu kennis en ervaringen te delen, zodat we duurzaam gebruik kunnen maken van elkaars expertise. Het is onze overtuiging dat we uiteindelijk betere oplossingen voor onze klanten bedenken als we investeren in kennisdeling.

Partner Werkwaardig

Om echt het verschil te maken in onze directe omgeving is UNO sinds 2020 partner van Werkwaardig. Dit is een regionaal platform van en voor werkgevers in de regio Delft en Rijswijk, die elkaar tijdens evenementen en workshops ontmoeten en inspireren.

Werkwaardig staat voor: volwaardig werk voor iedereen. Alle deelnemende organisaties voelen zich verantwoordelijk voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij bewijzen dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samengaan. De maatschappelijke verantwoordelijkheid is voelbaar tot in alle haarvaten van het netwerk, het is de verbindende factor. De stichting wordt volledig gefinancierd door de aangesloten founders en partners.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

 • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
 • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
 • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Met deze nieuwe features gaat Microsoft Teams definitief Zoom inhalen​