Over UNO

Leading your digital journey!

UNO is de strategische IT partner voor organisaties die digitaal willen groeien door slimmer, sneller en efficiënter samen te werken. Nu en in de toekomst! Wanneer ga jij je digitale reis beginnen?

Wij zijn een jong en ambitieuze club en ondersteunen onze klanten op strategisch, technisch en functioneel gebied. We slaan een brug tussen IT, de mens en de organisatie en zorgen dat techniek dus echt voor je gaat werken. Onze mentaliteit in een paar kernwoorden? We zijn oprecht, pragmatisch, servicegericht en doen ons werk met veel plezier. Ons team heeft ruime ervaring met de meest uiteenlopende IT omgevingen en voor elke discipline hebben wij specialisten in huis.

Digitaal groeien met
UNO's Driehoek van Succes

Als proactieve kennispartner en managed service provider richten wij ons op het verbeteren van bedrijfsprocessen, het applicatielandschap en de IT infrastructuur van onze klanten. Het doel hierbij is dat de gehele IT omgeving de organisatie optimaal ondersteund in het uitvoeren van alle processen. Iedere organisatie is uniek. De kracht van elke organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken, de processen die zijn ingericht en hoe deze processen worden ondersteund door software en IT infrastructuur. Het is de combinatie van deze factoren die het succes en de veranderkracht van een organisatie bepalen.

Daarom heeft UNO een integrale aanpak en nemen we je op een no-nonsense wijze bij de hand om samen de huidige situatie te inventariseren, de strategische doelen te bepalen en een duidelijke digitale roadmap uit te stippelen. Wij noemen dat “Leading Your Digital Journey”

WHY

Wij hebben allemaal een passie om organisaties verder te helpen met de inzet van IT. Wij zijn gedreven om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd en overal slimmer en efficiënter kunnen samenwerken, zodat ze succesvol kunnen groeien.

HOW

Wij geloven dat, als je als bedrijf je driehoek van succes (strategie, techniek en mens) goed op elkaar afstemt, je digitaal kan groeien, met IT die voor je werkt. Zo hebben we in onze organisatie ook de verschillende teams ingedeeld,  die elk hun eigen expertise verder ontwikkelen en concrete oplossingen bedenken en beheren. De teams werken samen om voor iedere klant integrale oplossingen te bieden. We hebben teams voor IT strategie en roadmap ontwikkeling, managed services, applicatie services, cyber security en adoptie & training.

WHAT

Ons team bestaat uit de beste medewerkers met allemaal specifieke expertises. Samen beheersen we het hele spectrum van IT. Door goed te luisteren naar onze klanten, goed te analyseren en door het toepassen van onze vaste methoden en technieken ontwikkelen wij de beste IT oplossingen en bieden we de beste dienstverlening die onze klanten optimaal ontzorgen. Bij alles wat wij doen kijken we continu met een schuin oog naar wat is de bijdrage / ROI voor de klant.

Ons grootste kapitaal

Dit zijn wij: een hecht team dat voor jou zijn uiterste best doet de slimste IT-oplossingen te realiseren. Dat doen we op de UNO-manier: oprecht, pragmatisch, servicegericht en zoveel mogelijk met een knipoog. Samen creëren we een familiegevoel, met elkaar én met onze klanten. Zo proberen we IT leuk te maken!

Patrick Overduin

Patrick Overduin
Gewapend met passie voor het geven van een ultieme klanten belevenis en de verwachtingen van de klant en die van mezelf te overtreffen in dit geweldig ICT-avontuur.

Tim Poelenjee

Project Engineer
Fanatiek en gedreven zowel in mijn werk als op het voetbalveld. Verder hou ik van gezelligheid met vrienden en familie onder het genot van een drankje.

Mary-Ann Berger

Medewerker financiële administratie
Vrolijk, precies, op mij kan je rekenen. Soms serieus maar ook zeker in voor een geintje. Voor de ontspanning graag buiten of voor de buis met een goede serie

Furkan Kalemli

Junior Project Engineer
Klantgericht, positief en houd van uitdagingen. In mijn vrije tijd sport ik graag en besteed tijd met mijn familie.
Great place to work

Ontmoet
het hele team

Werken bij UNO

Zijn wij jouw Werkplek van de Toekomst?

Bij ons draait het namelijk maar om één ding: maximaal bijdragen aan innovatieve ICT-oplossingen voor onze klanten. Het kwaliteitsstreven ‘Dienstverlening kan altijd beter’ zit dan ook in het DNA van ons allemaal. 
Onze mentaliteit in een paar kernwoorden? Informeel, no-nonsense, aanpakken (maar wel eerst denken en dan doen) kansen pakken en oprecht/jezelf zijn. Wij zorgen ervoor dat jij kunt groeien. Hoe? Doordat we investeren in mensen (en dus in jou!), uitdagend en afwisselend werk bieden en een goed pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden hebben.
Wordt UNO jouw Werkplek van de Toekomst? Hieronder vind je de openstaande vacatures. Uiteraard mag je ons ook altijd een open sollicitatie sturen.We komen graag met je in contact!

Openstaande vacatures

Customer Success Manager
Binnen deze rol neem je niet alleen een aantal bestaande relaties over, maar ga jij je vooral richten op het ontwikkelen van een eigen klantenportfolio en bouw je je eigen klantenkring op. Je peilt en onderzoekt de behoeftes en herkent de kansen die daaruit ontstaan. Hierdoor weten klanten jou dan ook goed te vinden als het gaat om bijvoorbeeld cloudmigraties, vragen over Microsoft 365, ICT-outsourcing en beheer. En doordat je vanuit jouw kennis, interesse en integriteit het vertrouwen van de klant weet te verkrijgen, kan jij uitstekend de roadmap gaat uitwerken die invulling geeft aan de doelstellingen en de strategische uitdagingen van de klant.
Cloud Engineer
Wie zoeken wij? Jij hebt de nodige meters gemaakt met het ontwerpen en implementeren van Microsoft Cloud oplossingen en bijbehorende netwerken. Hierbij heb je de nieuwste technologieën gebruikt, zoals Microsoft 365, Intune, Azure en Teams. Je vindt het leuk om je technische werkzaamheden af te wisselen met het adviseren en begeleiden van klanten en met jouw communicatieve skills gaat dit je dan ook uitstekend af. Herkenbaar? Dan is de vacature van Cloud Engineer binnen ons team van Project Engineers precies wat je zoekt
Support Engineer
Wie zoeken wij? Jij beschikt over uitstekende kennis van Microsoft-producten, met name op het gebied van Microsoft 365. Je hebt er zelfs al diverse certificaten in behaald. Met jouw communicatieve skills en dienstverlenende houding zit het ook helemaal goed. Je haalt je energie uit het oplossen van allerhande storingen en een kei in het inschatten van prioriteiten. Herkenbaar? Dan is de vacature van Support Engineer écht iets voor jou!

ISO27001/ ISO9001/NEN7510

Naast de controlle audit voor 27001 heeft UNO ook dit jaar de controle-audit voor ISO 27001 succesvol doorlopen. Daarnaast hebben er twee nieuwe certificeringen plaatsgevonden: ISO 9001 en NEN 7510. Met deze certificeringen tonen wij aan dat UNO staat voor continue verbetering, kwaliteit en goede informatiebeveiliging.

Tegenwoordig gaat alles snel. Alle technische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op, het ene apparaat na het andere is verbonden met internet en je informatie staat overal opgeslagen. Je wilt natuurlijk dat er vertrouwelijk en integer met al jouw informatie wordt omgegaan en dat je deze informatie ook kan inzien als je daar behoefte aan hebt.  Integriteit en vertrouwelijk omgaan met informatie staat bij UNO, als ICT beheerder, natuurlijk ook hoog in het vaandel.  Daarom heeft UNO er sinds 2018 voor gekozen om dit tastbaar te maken en de ISO27001 certificering te verkrijgen. Deze certificering garandeert dat alle informatie integer, vertrouwelijk door ons behandeld wordt en dat de beschikbaarheid gewaarborgd is. Sinds januari 2021 heeft UNO ook de ISO9001 en NEN7501 certificering behaald.

Om het één en ander duidelijker te maken, volgt een korte uitleg wat de de verschillende certificeringen inhouden en hoe deze worden toegepast binnen UNO.

Wat is ISO27001? ISO27001 is een standaard die gaat over informatiebeveiliging. In deze standaard staat hoe je procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen UNO zeker te stellen. Dit doen we door het onderhouden van een ISMS. 
Wat is een ISMS? ISMS staat voor Information Security Management System en is de vastlegging van de complete set van maatregelen, processen en procedures. Deze complete set is dus de manier / methode hoe UNO met informatiebeveiliging omgaat. Deze methode moet ook rekening houden hoe UNO van zichzelf leert zodat we ons continu kunnen verbeteren. 

 

Wat is ISO9001? ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en verreweg ‘s werelds bekendste kwaliteitssysteem. ISO9001 is gericht op het continue monitoren en verbeteren van de kwaliteitsaspecten van de bedrijfsprocessen.

Wat is NEN7510? NEN7510 is de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorgsector. De reden om voor de zorgsector een aparte norm op te stellen is dat er met name specifieke extra aandachtspunten zijn, zoals privacybescherming, en het taalgebruik, dat voor de zorgsector niet volledig duidelijk is.

 

Wij zijn met zijn allen zeer trots op het behalen van deze certificering en zien het als een bewijs dat wij jouw informatiebeveiliging hoog in het vaandel hebben staan. 

Met onze partners maken we de virtuele toekomst realiteit

Wij zijn niet in álles de beste. We kiezen liever goede partners die op hun specifieke vakgebied wél de beste zijn, zodat hun kennis en kunde ook voor jou kan werken. Bekijk hieronder het overzicht van onze trouwe partners.

Microsoft
Gold Certified

HP Partner

HP Partner

VEEAM

VEEAM Partner

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor UNO geen trend waarop we meeliften. Of iets dat we doen omdat ‘je er nu eenmaal iets mee moet’. Nee, bij UNO doen we al aan maatschappelijk verantwoord ondernemen sinds onze oprichting in 1998. Het zit dan ook diep verankerd in onze kernwaarden en bedrijfsfilosofie. Vanaf ons allereerste begin hanteren we eerlijke en transparante prijzen, investeren we in langdurige relaties met onze klanten en ondersteunen we initiatieven die een positieve bijdrage hebben op de wereld om ons heen.

Investeren in mensen

Onze medewerkers zijn het kostbaarste middel om onze klanten goed van dienst te zijn. Daarom investeren we veel in onze medewerkers; van opleiding tot een goede werk-privébalans. Zo faciliteren we thuiswerken, hanteren we duidelijke normen en waarden waardoor iedereen zich thuis voelt, stellen we gratis fruit ter beschikking en en stimuleren we fietsen via ons fietsplan.

Omdat wij geloven in het ontwikkelen van mensen, is UNO bovendien al jaren een erkend leerbedrijf . Jaarlijks hebben we minimaal één stagiair, die bij ons waardevolle werkervaring op kan doen voor zijn of haar toekomst.

Kennis delen

UNO is niet alleen goed voor haar eigen medewerkers, maar uiteraard ook voor haar klanten. Zo verzorgen we op regelmatige basis kennissessies vanuit ons programma Explore & Innovate voor klanten en alle andere geïnteresseerden. Ons doel is om continu kennis en ervaringen te delen, zodat we duurzaam gebruik kunnen maken van elkaars expertise. Het is onze overtuiging dat we uiteindelijk betere oplossingen voor onze klanten bedenken als we investeren in kennisdeling.

Partner Werkwaardig

Om echt het verschil te maken in onze directe omgeving is UNO sinds 2020 partner van Werkwaardig. Dit is een regionaal platform van en voor werkgevers in de regio Delft en Rijswijk, die elkaar tijdens evenementen en workshops ontmoeten en inspireren.

Werkwaardig staat voor: volwaardig werk voor iedereen. Alle deelnemende organisaties voelen zich verantwoordelijk voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij bewijzen dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samengaan. De maatschappelijke verantwoordelijkheid is voelbaar tot in alle haarvaten van het netwerk, het is de verbindende factor. De stichting wordt volledig gefinancierd door de aangesloten founders en partners.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Wil je veilig samenwerken met externe partijen binnen Microsoft 365 zonder zorgen over schaduw IT en datalekken? Schrijf je dan nu in voor onze Webinar Succesvol en veilig samenwerken met externen binnen Microsoft 365.