Over UNO

UNO | Leading your digital journey

UNO is dé strategische IT-partner voor organisaties die digitaal willen groeien. Wij verbinden jouw bedrijfsambities, mensen en IT en zetten Microsoft technologie slim en efficiënt in om jouw doelen sneller te bereiken. Wanneer start jij jouw digitale reis?

Wie zijn we?

Wij zijn een jong en ambitieuze club en ondersteunen onze klanten op strategisch, technisch en functioneel gebied. We slaan een brug tussen jouw bedrijfsambities, mensen en IT en zorgen dat techniek dus echt voor je gaat werken. Onze mentaliteit in een paar kernwoorden? We zijn oprecht, pragmatisch, servicegericht en doen ons werk met veel plezier. Ons team heeft ruime ervaring met de meest uiteenlopende IT omgevingen en voor elke discipline hebben wij specialisten in huis.

Waarom?

Met onze passie voor IT laten we organisaties digitaal groeien
Wij hebben allemaal een passie om organisaties echt verder te helpen om hun zakelijke doelen te bereiken met de juiste inzet van IT. Die passie voel je. In ons team en op de werkvloer. Maar vooral ook in onze dienstverlening. Dit in combinatie met onze diepgaande IT-kennis en enorme daadkracht kenmerkt onze gedrevenheid om klanten digitaal te laten groeien.

Met 3D IT Succesvol groeien en innoveren op jouw digitale reis

Als proactieve kennispartner en managed service provider richten wij ons op het verbeteren van bedrijfsprocessen, het applicatielandschap en de IT-infrastructuur van onze klanten. We nemen je mee op een digitale reis en zetten IT in om jouw bedrijfsdoelstellingen sneller waar te maken en succesvol te innoveren. We maken hierbij gebruik van een eigen methodiek met een strategische, een technische en een functionele benadering. Maar eerst kijken we naar jouw huidige organisatie en bepalen we waar nog werk aan de winkel is. Zo wordt de huidige situatie geïnventariseerd, de strategische doelen bepaald en stippelen we samen een heldere roadmap uit. Zo werken we samen een gedragen IT-strategie uit die bedrijfsambities, IT en mensen verbindt. Kortom “Leading Your Digital Journey”.

Ons grootste kapitaal

Dit zijn wij: Een hecht en ambitieus team dat samen de slimste IT-oplossingen realiseert zodat jij écht verder wordt geholpen en jouw IT voor je gaat werken!

Danny van der Harst
Support Engineer
Kritisch, teamplayer en ik vind het belangrijk om zorgvuldig te werken. Vaak buiten te vinden wanneer het even kan.
Tim Poelenjee
Senior Project Engineer
Fanatiek en gedreven zowel in mijn werk als op het voetbalveld. Verder hou ik van gezelligheid met vrienden en familie onder het genot van een drankje.
Karan Balkaran
Support Engineer
Meedenkend, klantgericht en een teamplayer.
Gino Misana
Support Engineer
Great place to work
Ontmoet
het hele team
Werken bij

Groei sneller en verder bij UNO

Bij UNO investeren we in jóuw groei! Met ons persoonlijk ontwikkelplan, opleidingsmogelijkheden en uitdagende werkzaamheden helpen we jóu je ambities waar te maken. Onze mentaliteit in een paar kernwoorden? Informeel, no-nonsense, aanpakken, kansen pakken en oprecht/jezelf zijn. We zijn ook niet voor niets een Great Place to Work. Klaar om met ons mee te groeien? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Microsoft Solutions Partner

Bij UNO werken we nauw samen met Microsoft om onze klanten te laten groeien met behulp van het strategisch inzetten van Microsoft-technologie. We zijn trots op onze status als Microsoft Solutions Partner en werken al jaren samen om onze klanten te voorzien van de nieuwste technologieën en oplossingen.

Door deze nauwe samenwerking zijn we in staat om de nieuwste technologieën te implementeren en te integreren in de IT-oplossingen van onze klanten. Of het nu gaat om de cloud, AI, machine learning of data-analyse, onze expertise en kennis van Microsoft-technologieën stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. We geloven dat een sterke partnership met Microsoft de sleutel is tot succesvolle digitale transformatie en groei. Door de strategische inzet van Microsoft-technologieën in alle lagen van de organisatie – van infrastructuur en applicaties tot processen – helpen we onze klanten om betere beslissingen te nemen, efficiënter te werken en hun doelen te bereiken.

Onze samenwerking met Microsoft betekent ook dat we voortdurend investeren in onze kennis en expertise om onze klanten de beste service te bieden. We blijven op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen en passen deze toe om onze klanten te helpen groeien in hun segment. Dit doen we in onze thematische inspiraties sessies van het explore & innovate programma, het maandelijkse adoptiejournaal en al onze nieuwsbrieven.

Kortom, onze partnership met Microsoft stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die onze klanten helpen groeien en excelleren. We zijn trots op onze samenwerking en kijken ernaar uit om onze klanten te blijven ondersteunen met de nieuwste technologieën en oplossingen.

Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Explore & Innovate

Hoe houd je grip op de digitale toekomst als technologie trends elkaar steeds sneller opvolgen? Met Explore & Innovate wil UNO je een handje helpen. Benieuwd hoe we dat doen? Lees snel verder en geef je op voor een van onze inspiratiesessies!

De naam zegt het al: met ons Explore & Innovate programma gaan we, samen met jou, op verkenning op zoek naar relevante en innovatieve IT-trends die van invloed zijn op jouw organisatie. Dit doen we via een continu programma van verschillende thematische inspiratiesessies. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste It trends.

Op locatie of online nemen we jou gedurende een dagdeel mee, soms samen met onze partners, in de wereld van specifieke IT-thema’s als Internet of Things (IoT), Power Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence of andere onderwerpen. Vaak wordt er na het algemene programma in tafelsessies nog verder gebrainstormd over wat deze digitale ontwikkelingen betekent voor je eigen branche. Aansluitend is er volop gelegenheid om onder genot van een hapje en een drankje met ons en de andere deelnemers van gedachten te kunnen wisselen.

Certificeringen

Wat is ISO27001?
Bij UNO hebben we veel aandacht voor informatiebeveiliging en daarom hebben we de ISO27001 certificering behaald. Hierin staat hoe we bij UNO op een procesmatige manier de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie waarborgen, door middel van ons ISMS. Zo zorgen we dat jouw gegevens veilig zijn én blijven.

Een ISMS is de complete set van maatregelen, processen en procedures die wij hanteren om informatiebeveiliging bij UNO te waarborgen. Dit stelt ons in staat om continu te leren en onszelf te verbeteren, zodat wij jouw informatie optimaal beschermen.

 

Wat is ISO9001?
ISO 9001 is de wereldwijd bekende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Dit systeem is gericht op het continu monitoren en verbeteren van de kwaliteit van onze bedrijfsprocessen

Onze NEN7510?
Voor de zorgsector hebben we ook de NEN7510 certificering behaald, de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging. Deze specifieke norm houdt rekening met de extra aandachtspunten in de zorgsector, zoals privacybescherming en taalgebruik.

Bij UNO vinden we informatiebeveiliging erg belangrijk en we zijn dan ook trots op onze certificeringen. Deze laten zien dat we ons blijven ontwikkelen op het gebied van informatiebeveiliging en dat we ons inzetten voor de bescherming van jouw gegevens.

UNO's MVO beleid

Onze MVO-medewerker stelt ons MVO-beleid op en zorgt dat dit in de praktijk wordt nageleefd. Ons beleid richt zich op het verminderen van de impact op het milieu en het ondersteunen van initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. We gebruiken hiervoor de ISO 26000-richtlijnen en starten dit jaar met de MVO-prestatieladder.

Onze impact op het milieu
Om onze impact op het milieu te minimaliseren, hebben we verschillende doelstellingen geformuleerd, zoals CO2-reductie, circulariteit en het gebruik van milieuvriendelijke producten. We hebben een papierloos werkproces, scheiden ons afval, gebruiken spaarlampen en hebben een goed geïsoleerd kantoorgebouw. In 2025 zal ons wagenpark volledig elektrisch zijn en we zorgen altijd voor een verantwoorde verwerking/afvoer van onze oude apparatuur. We volgen hierin de ISO 14001 richtlijnen.

Binden en boeien
UNO zorgt voor de best mogelijke arbeidsomstandigheden voor haar medewerkers. We hebben een binden en boeien programma opgezet met onder andere persoonlijke opleidingsbudgetten, verlofregelingen, thuiswerkmogelijkheden en cafetaria model voor de arbeidsvoorwaarden. We bieden dagelijks vers fruit en een gezonde lunch aan en creëren een veilige werkplekomgeving met een vertrouwenspersoon.

Werkwaardig
UNO is sinds 2020 partner van Werkwaardig, een regionaal platform van en voor werkgevers in de regio Delft en Rijswijk. Werkwaardig staat voor volwaardig werk voor iedereen en alle deelnemende organisaties voelen zich verantwoordelijk voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De stichting wordt volledig gefinancierd door de aangesloten founders en partners.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail