Copilot voor Microsoft 365: werk slimmer en sneller met jouw AI buddy

Copilot voor Microsoft 365

De ultieme game changer voor jouw bedrijf!

Ook jij kunt nu aan de slag met Copilot voor Microsoft 365, dé gamechanger op het gebied van zakelijke productiviteit. Copilot schrijft documenten, maakt presentaties, prioriteert je mail, stuurt mailtjes, notuleert Teams-vergaderingen en vat ze samen. Alles supersnel en binnen een beveiligde omgeving. Het is de meest gebruiksvriendelijke AI-buddy die je aan je zijde kunt hebben. Een die jou bovendien zeeën van tijd gaat besparen, want je kunt de productiviteit binnen je bedrijf tot wel 70% verhogen. Een succesvolle implementatie van Copilot voor Microsoft 365 vereist echter wel de nodige voorbereiding. Is jouw organisatie er klaar voor?

Play Video

De voordelen van Microsoft Copilot

Hoe werkt Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot is geïntegreerd in je Office-applicaties en werkt samen met jouw bedrijfsdata. De drijvende kracht erachter zijn Large Language Models (LLM’s), zoals GPT-4. Deze sterke taalmodellen zetten jouw woorden om in acties en voeden zich met data uit jouw Microsoft 365 omgeving: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams en meer. Lees Feico’s blog voor alle ins en outs over Copilot voor Microsoft 365.

3 Stappen om het volledige potentieel van Copilot te benutten

Natuurlijk wil je graag zo snel mogelijk beginnen. Maar in hoeverre is jouw organisatie klaar voor Copilot voor Microsoft 365? Voor een maximaal resultaat en veilig gebruik moet je zowel jouw technische omgeving als je mensen voorbereiden. Dit kan al in 3 overzichtelijke stappen waar UNO je als Microsoft Solutions Partner uiteraard bij helpt:

Stap 1

Get Ready for Copilot: bereid je techniek voor

Microsoft Copilot is zo goed als de informatie waar het zich mee voedt. Garbage in is garbage out. Soms is het beter als Copilot niet overal bij kan, zoals bij vertrouwelijke of gevoelige data. Met Get Ready for Microsoft Copilot checken we samen of je aan alle technische vereisten voldoet om Copilot goed in te voeren. We nemen het volgende onder de loep:

  • Governance: heb je grip op je data met een duidelijk beleid?
  • Compliance: wie kan er bij welke data? Is je rechtenstructuur op orde?
  • Structure: is je data goed geordend, zijn er geen dubbelingen?
  • Security: heb je de veiligheidssystemen en -regels op orde?

klik op de afbeelding om te bekijken

klik op de afbeelding om te bekijken

Stap 2

Workshop met Copilot Stakeholders: bereid je mensen voor

We gaan met een klein groepje van belangrijke stakeholders aan de slag met Copilot. Zo bepalen we hoe je met Copilot de grootste winst kunt behalen op verschillende afdelingen en met diverse gebruikers. We ontwikkelen persona’s om vervolgens specifieke invulling te geven aan de trainingen. Vervolgens kunnen we Copilot stap voor stap uitrollen in jouw organisatie bij de mensen die er ook echt gebruik van maken.

Stap 3

Continue training voor maximaal resultaat

Om het volledige potentieel van Copilot voor Microsoft 365 te benutten, moeten mensen weten hoe ze ermee om moeten gaan en inzien welke voordelen het hen oplevert. Hoe zet je Copilot het beste in op bepaalde afdelingen en voor specifieke gebruikerstypen? Hoe verwoord je de beste prompts?

Met UNO’s continue trainingsprogramma maak en houd je mensen enthousiast. We evalueren regelmatig hoe jouw organisatie Copilot toepast, wat medewerkers ervan vinden en hoe je er meer uit kan halen.

klik op de afbeelding om te bekijken

Met deze 3 stappen werk jij binnen no-time met Copilot. En als uit de evaluaties blijkt dat er behoefte is aan specifieke GPT’s of andere AI-tooling, dan verzorgen we deze uiteraard binnen Copilot Studio.

Succesverhalen

Balmain: "Alle IT- en telefonie bij één partij. Wel zo gemakkelijk! Tevens meer inzicht in kosten en een besparing van 50 procent.’’
NH Media "UNO won anderhalf jaar geleden onze IT-aanbesteding en fungeert nu als strategische partner voor een integrale oplossing van IT, content en telefonie.’’
Woning Corporaties
De woningcorporatie Maaswonen bouwt samen met UNO aan haar digitale toekomst. Veilig, slim en efficiënt samenwerken in de Cloud!
Previous
Next

UNO IT-Strategie services

Digitaal groeien en innoveren met een heldere IT Roadmap
IT-Roadmap
Digitaal groeien en innoveren met een heldere digitale roadmap die jouw bedrijfsambities vertaalt in digitale stappen
3D scan is een scan die Inzicht in de digitale volwassenheid en de bedrijfsambities van jouw organisatie
3D-Scan
Hiermee maken we "een foto van jouw organisatie" en toetsen we jouw digitale volwassenheid in relatie tot je bedrijfsambities.
UNO Projecten
IT-Projecten
Bij UNO Projecten nemen je bij de hand in ieder project en zorgen met ons team dat je van initiatie tot nazorg jouw doelen weet te realiseren.
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Meer weten over Copilot voor Microsoft 365?

Maturity model In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie
In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie?
Vragenlijst van driehoek van succes naar Roadmap
Vragenlijst van driehoek naar succes naar heldere roadmap
Webinar: In 3 stappen de roadmap naar jouw digitale toekomst realiseren!
leading your digital journey
Met een roadmap geeft UNO grip op jouw digitale toekomst

Veel gestelde vragen over een IT-Strategie

Een IT strategie roadmap is een visuele weergave van de belangrijkste resultaten die over een bepaalde tijdshorizon moeten worden geleverd om de strategische visie van een organisatie te bereiken.

Zorg ervoor dat je de juiste roadmap-tool gebruikt, maak een visueel duidelijke en overtuigende roadmap, zorg ervoor dat er bij elk item op de roadmap een strategische rechtvaardiging staat, en review en update je roadmap regelmatig.

Een IT strategie is meer op hoofdlijnen en beschrijft hoe we met IT de bedrijfsdoelen optimaal gaan ondersteunen. Een IT roadmap is specifieker en omvat schema’s en mijlpalen voor acties die een bedrijf wil nemen om doelen te bereiken.

Strategie komt eerst, omdat het de basis en het kader vormt voor de roadmap. Waar staan we nu, waar gaan we heen en de stappen daar tussen is de roadmap.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail