Inzicht in jouw digitale volwassenheid en bedrijfsambities

3D-Scan

Is jouw organisatie al klaar voor de digitale uitdagingen van de toekomst? Wil je IT inzetten om jouw bedrijfsdoelen sneller te bereiken en succesvol te innoveren? Maar weet je niet welke stappen je hiervoor moet nemen?
De digitale uitdagingen vereisen een scherp inzicht in je organisatie en een flexibele aanpak. Belangrijker nog, het vereist keuzes welke IT-ontwikkelingen echt van toegevoegde waarde zijn en welke niet. Maar om te weten welk pad je moet bewandelen, moet je eerst weten waar je heen wilt en waar je nu staat. UNO kan je hierbij helpen met een 3D-Scan. Hiermee maken we als het ware een foto van de organisatie en beoordelen we jouw digitale volwassenheid in relatie tot je bedrijfsambities.

Inzicht in jouw digitale volwassenheid en bedrijfsambities met de 3D-Scan

Bij een 3D-Scan inventariseren we waar je heen wilt als bedrijf en formuleren we jouw IT strategie. Wat is de ideale IT omgeving voor jouw organisatie wat betreft kosten en functionaliteit.
Vervolgens beoordelen we hoe het er nu voorstaat, hoe digitaal volwassen jouw organisatie nu is. We toetsen dit aan de hand van zes dimensies: Infrastructure, Security, Governance, Compliance, Applications en Adoptie. Aan de hand van gesprekken met directie, medewerkers en IT-specialisten bepalen we voor elke dimensie hoe digitaal volwassen je bent en wat je specifieke bedrijfsambities hiervoor zijn. We maken als het ware een foto van de huidige situatie, brengen het applicatielandschap in kaart en bekijken hoe afdelingen hiermee werken, hoe datastromen lopen en waar knelpunten worden ervaren. Hoe we van de huidige situatie naar de gewenste situatie komen, wordt vertaald in concrete stappen en is de basis voor jouw digitale roadmap!

Wat levert de 3D-Scan op?

Strategisch

Technisch

Functioneel

6 dimensies binnen 3D IT aan de hand waarvan wij jouw digitale volwassenheid bepalen

3D-IT: verbindt bedrijfsambitie, mensen en IT voor succesvolle innovatie

3D-IT is een integrale methodiek die je helpt met het ontwikkelen van een samenhangende en complete digitale strategie. Het model toont de afhankelijkheden tussen mens, technologie en bedrijfsambities, en identificeert obstakels. Het geeft een duidelijk beeld van de huidige organisatie en helpt om te bepalen waar er nog werk aan de winkel is. We doen dit aan de hand van 6 dimensies nl. Infrastructure, Security, Governance, Compliance, Applications en Adoptie Infrastructuur. Zo wordt de huidige situatie geïnventariseerd, de strategische doelen bepaald en stippelen we samen een heldere roadmap uit. Samen werken we aan een gedragen IT-strategie die bedrijfsambities, IT en mensen verbindt. Kortom “Leading Your Digital Journey”.

Succesverhalen

Balmain: "Alle IT- en telefonie bij één partij. Wel zo gemakkelijk! Tevens meer inzicht in kosten en een besparing van 50 procent.’’
Woning Corporaties
De woningcorporatie Maaswonen bouwt samen met UNO aan haar digitale toekomst. Veilig, slim en efficiënt samenwerken in de Cloud!
Previous
Next

UNO Services IT-Strategie

Succesvol digitaal groeien en innoveren met een heldere IT Roadmap
IT-Strategie
Als strategische Microsoft Solutions Partner verbinden wij jouw bedrijfsambities, mensen en IT in een heldere IT strategie
UNO Projecten
IT-Projecten
Bij UNO Projecten nemen je bij de hand in ieder project en zorgen met ons team dat je van initiatie tot nazorg jouw doelen weet te realiseren.
Digitaal groeien en innoveren met een heldere IT Roadmap
IT-Roadmap
Digitaal groeien en innoveren met een heldere digitale roadmap die jouw bedrijfsambities vertaalt in digitale stappen
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Wat wil je vandaag weten over IT-Strategie?

Wachtwoord is dood Blog Angelo Lelieveld
Het wachtwoord is dood!
Linette Klap BLOG Labelling
Houd grip op je data en documenten met de data labels van microsoft
UNO Webinar Grip op je digitale toekomst? Van strategie naar heldere IT Roadmap
Whitepaper In 3 stappen de roadmap naar je digitale toekomst realiseren
In 3 stappen de roadmap naar jouw digitale toekomst realiseren
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail