IT- Projecten die aansluiten bij jouw strategie

IT-Projecten

Je staat voor een transformatie in je IT landschap maar de klassieke valkuilen van IT Projecten liggen om iedere hoek op je te wachten. Althans; je weet het niet. Is het project wel op tijd af, voldoet het aan de kwaliteit die nodig is, blijft het binnen budget, sluit het aan bij mijn strategie, hoe is de acceptatie bij de medewerkers, is de oplossing veilig en hoe is de ondersteuning na oplevering?

Ambities realiseren door inzet van IT Projecten die aansluiten bij jouw strategie

Met ons team van Project Engineers, Consultants en Project Managers zorgen wij voor een aanpak die echt werkt. Een sterk ontwikkelde expertise in ons vakgebied plus het vermogen van iedere projectmedewerker om zich te verplaatsen in de situatie van de klant zorgen voor een optimaal resultaat. Of het nu gaat om de moderne werkplek, infrastructuur, security, data, applicaties of automation, wij volgen dagelijks de laatste ontwikkelingen en passen deze toe in de praktijk om jouw organisatie te optimaliseren. We nemen je bij de hand in ieder project en zorgen met ons team dat je van initiatie tot nazorg jouw doelen weet te realiseren.
Digitaal groeien en innoveren met een heldere IT Roadmap

UNO verbindt bedrijfsambitie, mensen en IT voor succesvolle innovatie

Projecten komen niet zomaar uit de lucht vallen. Deze hebben een heldere samenhang en relatie met de lange termijn doelstellingen. Met de IT Roadmap als leidraad voor de lange termijn zorgen we dat de resultaten uit de IT Projecten hier allemaal hun eigen bijdrage aan leveren. Onze Projectmanagers en Consultants zorgen voor een heldere scope en plan van aanpak in de initiatiefase. Ontwerp en implementatie worden door Consultants en Engineers gerealiseerd waarbij de doelstellingen, zowel strategisch als technisch en functioneel, continu bewaakt worden. Projectmanagement ziet toe op het proces en zorgt voor heldere communicatie.

Wat klanten over UNO zeggen

NH Media "UNO won anderhalf jaar geleden onze IT-aanbesteding en fungeert nu als strategische partner voor een integrale oplossing van IT, content en telefonie.’’
Hartstichting help mee collecteren
Hartstichting: "UNO heeft een zeer hoog kennis- en kundeniveau op IT-gebied. De samenwerking voelt alsof we collega’s in een hecht en ambitieus team zijn."
Balmain: "Alle IT- en telefonie bij één partij. Wel zo gemakkelijk! Tevens meer inzicht in kosten en een besparing van 50 procent.’’
Previous
Next

UNO’s Services IT-Strategie

Succesvol digitaal groeien en innoveren met een heldere IT Roadmap
IT-Strategie
Als strategische Microsoft Solutions Partner verbinden wij jouw bedrijfsambities, mensen en IT in een heldere IT strategie
Digitaal groeien en innoveren met een heldere IT Roadmap
IT-Roadmap
Digitaal groeien en innoveren met een heldere digitale roadmap die jouw bedrijfsambities vertaalt in digitale stappen
3D scan is een scan die Inzicht in de digitale volwassenheid en de bedrijfsambities van jouw organisatie
3D-Scan
Hiermee maken we "een foto van jouw organisatie" en toetsen we jouw digitale volwassenheid in relatie tot je bedrijfsambities.
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Lees meer over IT-Strategie

UNO Webinar Grip op je digitale toekomst? Van strategie naar heldere IT Roadmap
Webinar Haal meer uit je moderne werkplek
UNO Webinar Haal meer uit je moderne werkplek met UNO’s Maturity Model
Hoe je met inzicht in je applicatielandschap It en de business echt laat samenwerken
Hoe je met inzicht in je applicatielandschap de IT en de business echt laat samenwerken
Whitepaper In 3 stappen de roadmap naar je digitale toekomst realiseren
In 3 stappen de roadmap naar jouw digitale toekomst realiseren
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail