Creëer een human firewall met Security Awareness Trainingen

Security Awareness Training

Met de Security Awareness Training verklein je het risico dat medewerkers per ongeluk iets doen waarmee de cyberveiligheid van de organisatie in het gedrang komt. Een collega die nietsvermoedend op een schadelijke link klikt, accountgegevens achterlaat of documenten met kwaadaardige scripts opent; het overkomt bedrijven dagelijks en vergroot helaas de kans op cyberinbraken. Hoe sterk je firewalls ook zijn en hoeveel multifactor-authenticatie je ook toepast, de menselijke invloed blijft een risico voor datalekken. Bescherm je waardevolle data daarom met een human firewall, train je organisatie met de Security Awareness Training van UNO en voorkom een geslaagde ransomware aanval.

Resultaten van de Security Awareness Training

UNO staat voor een integrale IT-beveiligingsaanpak met strategische, technische en functionele maatregelen. Vandaar dat onze Security Awareness Training zowel focust op bewustzijn en kennis van medewerkers, als op daadwerkelijke verandering binnen de bedrijfscultuur én integratie van security awareness in het beleid. Alleen zo creëer je een succesvolle human firewall en verklein je het risico op  geslaagde ransomware aanvallen en reputatieschade.

Trainingsonderdelen

Gebruikerstraining
Een trainingsprogramma gericht op het herkennen van gevaren en adequaat handelen bij incidenten, met focus op verschillende (sub)thema’s.
Phishingcampagnes
Als integraal onderdeel van het securitybeleid testen we de organisatie met halfjaarlijkse phishingcampagnes. Zo meten we of de behaalde volwassenheid op het gebied van cyberveiligheid behouden blijft.
Security Awareness Kennisbank
Voor een brede en blijvende kennisoverdracht binnen de organisatie hebben medewerkers toegang tot een kennisbank met instructievideo’s over cyberrisico’s, herkenning en preventie.

Wil jij jouw organisatie ook beschermen met een human firewall?

Neem dan contact op met een van onze security experts
Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Wat klanten over UNO zeggen

NH Media "UNO won anderhalf jaar geleden onze IT-aanbesteding en fungeert nu als strategische partner voor een integrale oplossing van IT, content en telefonie.’’
Vroom en van den Heuvel
Vroom en van den Heuvel: "Gezamenlijke toekomstvisie is de rode draad in onze samenwerking met UNO in de de afgelopen 20 jaar."
Previous
Next

Met welke IT Services kan UNO je verder helpen?

Copilot voor Microsoft 365
Ontdek wat AI voor jou kan betekenen!Plan een vrijblijvende inspiratiesessie in om samen de waarde van AI voor jouw organisatie te verkennen.
seCURITY aWARENESS TRAININGEN
Security Awareness Training
Creëer een human firewall met security awareness trainingen en maak van de mens de sterkste schakel binnen security
AI & Data
Ontdek wat AI voor jou kan betekenen!Plan een vrijblijvende inspiratiesessie in om samen de waarde van AI voor jouw organisatie te verkennen.
seCURITY aWARENESS TRAININGEN
Security Awareness Training
Creëer een human firewall met security awareness trainingen en maak van de mens de sterkste schakel binnen security
Governance en Compliance Workshops
Tijdens de maatwerk workshops van UNO word je meegenomen in de wereld van Governance & Compliance en leer je hoe de regels binnen IT toegepast worden.
IT Trainingen en Workshops
IT Trainingen en Workshops
Maak je organisatie continue digitaal slagvaardiger
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Meer weten over IT Trainingen en Cloud Adoptie?

Naar de kennisbank

Wachtwoord is dood Blog Angelo Lelieveld
Het wachtwoord is dood!
Linette Klap BLOG Labelling
Houd grip op je data en documenten met de data labels van microsoft
Nist raamwerk enterprise security
Deel 2/3: Stap voor stap grip op de cybersecurity van jouw organisatie
webinar contninue adoptie
Webinar: Continue Adoptie? Groeien door digitaal slagvaardig te blijven
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail