Het succesverhaal van 2Gather

“No-nonsense mentaliteit en snelle oplossingsgerichte aanpak.”
2Gather logo

2gather staat voor managers van informatie. Veel organisaties hebben vele gegevensbronnen maar hebben nog niet de juiste wijze gevonden om deze gegevens om te zetten in informatie waarmee gegronde besluiten kunnen worden genomen. 2gather helpt organisaties om deze informatie te verkrijgen.

‘UNO: No-nonsense mentaliteit en snelle oplossingsgerichte aanpak!’

Ondanks de hoge IT-kennis binnen het bedrijf heeft 2gather haar gehele IT-beheer overgedragen aan UNO. Dit omdat het geen onderdeel uitmaakte van de core business. Volgens 2Gather is het belangrijk dat een partij die IT-beheer wél als core businsess heeft deze taak voor zijn rekening neemt. Er werd gekozen voor UNO vanwege de no-nonsense mentaliteit en de snelle oplossingsgerichte aanpak. ‘En dat maakt UNO in de praktijk ook volledig waar”’, zegt Luud Zanoni, eigenaar van 2gather.

‘Met UNO Hybride Cloud kun je altijd werken’

Na een grondige inventarisatie van de gebruikers- en beheerderswensen stelde UNO de UNO Hybride Cloud oplossing voor. Voor 2Gather wordt zo de veiligheid en beschikbaarheid van data optimaal gewaarborgd.

Luud: ‘Al onze servers zijn nu gevirtualiseerd, waarbij de gegevens in datacenters opgeslagen worden. Alleen de ontwikkelserver, waarin wij webapplicaties voor klanten maken en onderhouden, staat nog op locatie omdat deze online niet goed zou werken. De fileserver hebben we bewust op kantoor gehouden. De data hiervan wordt via synchronisatie tevens in het UNO-datacenter opgeslagen. Zo kan je altijd werken. Als één server niet beschikbaar is kan je gewoon via de andere werken.

 

Overgang

 

De migratie is door UNO in een uitvoerig plan tot in detail beschreven, zodat alle gebruikers op de hoogte waren van wat de overgang inhield en waarmee ze te maken zouden krijgen. Uitgangspunt daarbij was zo min mogelijk mensen niet laten werken. ‘En dat is zeker gelukt. Ik ben zeer tevreden over UNO als technische partner’, besluit Luud Zanoni.

Download de Whitepaper over keuze telefonieoplossing

Wat zijn de 6 factoren die jouw keuze voor een ideale telefonieoplossing bepalen

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.
whitepaper 6 factoren

Bekijk ook deze cases

Benieuwd naar vergelijkbare succesverhalen? Neem dan ook eens een kijkje bij deze klantverhalen. We zijn trots op onze klanten. 

Security Delta (HSD)
HSD: ‘‘Met UNO volledig ontzorgd op IT-gebied, met volle aandacht voor cyber security.”
PAX
PAX werkt altijd en overal internationaal veilig samen in een cloud-only platform van UNO!
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail