Microsoft Azure zo inzetten dat het je business versterkt.

Microsoft Azure

Voorheen investeerden organisaties in eigen hard- en software. Om daarna verantwoordelijk te zijn voor de vijf jaarlijkse vervangingscyclus. Dankzij Microsoft Azure is dat verleden tijd, dit cloudplatform biedt namelijk Infrastructuur as a Service. Vanaf Azure kun je al je zakelijke toepassingen eenvoudig lanceren en beheren. Geen investeringen meer in dure hardware, maar alleen betalen voor wat je gebruikt. Microsoft Azure wordt zo eigenlijk een vervanging van de traditionele infrastructuur.

Microsoft Azure biedt een stabiele en veilige omgeving in de cloud

Met Microsoft Azure host je bedrijfsapplicaties en services veilig in de cloud. Het is mogelijk om er je eigen infrastructuur op te bouwen en daar nieuwe applicaties aan toe te voegen. Volledig schaalbaar dus. Bovendien biedt Azure uitgebreide beveiligingsfuncties en -controles, waardoor je gegevens en systemen veilig zijn. Maak je bijvoorbeeld al gebruik van Exchange Online en SharePoint, dan staat al je informatie in Microsoft Azure. Je hoeft zelf geen tijd en geld te investeren in hardware en de beveiliging daarvan, dat heeft Microsoft allemaal voor je geregeld. En doordat Azure altijd beschikbaar is, heb je alleen een internetverbinding nodig. Als Microsoft Solution Partner helpen we je graag om Microsoft Azure op de juiste wijze in te zetten.

De voordelen van Microsoft Azure

Met 3D-IT Microsoft Azure zo inzetten dat het je business versterkt

Met een integrale aanpak willen we uiteindelijk komen tot een succesvolle inrichting van Azure die aansluit bij je bedrijfsdoelen en waarmee je medewerkers echt slim kunnen samenwerken. UNO’s 3D-IT methodiek kan je hierbij helpen. Dit is een integrale aanpak met een strategische, technische en een functionele benadering. We nemen je daarbij aan de hand en inventariseren het maturity niveau van je huidige applicatielandschap en je infrastructuur. Vervolgens bepalen we de strategische doelen en stippelen de digitale stappen uit, die je moet maken om daar te komen. 

Niet alles hoeft altijd in de cloud. Heb je een duidelijk beeld hoe je bedrijfsproces eruit moet zien kun je Azure goed inrichten. Welke applicaties wil je bijvoorbeeld laten draaien op Azure, hoe wil je Sharepoint inrichten, hoe wil je gebruik maken van Teams, wie heeft welke rechten? Dit doen wij in vier fasen nl. de ontwerpfase, de voorbereidingsfase, de implementatie en realisatie fase en de nazorg fase waarbij we de medewerkers meenemen in de digitale verandering.

Zo zet je de mensen in je organisatie in hun kracht met de juiste processen en IT die dit maximaal ondersteunt. Zo kan je groeien met IT die voor je werkt!

Wat vinden klanten van UNO's Moderne Werkplek?

Vroom en van den Heuvel
Vroom en van den Heuvel: "Gezamenlijke toekomstvisie is de rode draad in onze samenwerking met UNO in de de afgelopen 20 jaar."
Balmain: "Alle IT- en telefonie bij één partij. Wel zo gemakkelijk! Tevens meer inzicht in kosten en een besparing van 50 procent.’’
Previous
Next

UNO Services Moderne Werkplek

Microsoft 365 de moderne werkplek waarmee je je bedrijf laat groeien
Microsoft 365
Als strategische Microsoft Solution Partner helpt UNO jou Microsoft 365 zo in te richten dat het jouw bedrijfsambities echt versterkt!
Hybride Cloud: het beste van twee werelden
Hybride Cloud
Als strategische Microsoft Solutions Partner wil UNO jouw hybride werkplek zo inrichten dat je het beste uit twee werelden haalt.
IT-Security
Houd jouw data veilig met een gelaagde security aanpak! Zowel binnen als buiten je organisatie.
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Wat wil jij vandaag weten over de Moderne Werkplek?

Wachtwoord is dood Blog Angelo Lelieveld
Het wachtwoord is dood!
Linette Klap BLOG Labelling
Houd grip op je data en documenten met de data labels van microsoft
Maturity model In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie
In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie?
Webinar Haal meer uit je moderne werkplek
UNO Webinar Haal meer uit je moderne werkplek met UNO’s Maturity Model

Veel gestelde vragen over Microsoft Azure

Azure is een cloud computing platform van Microsoft waarmee je applicaties kunt bouwen, implementeren en beheren en internationaal kunt schalen met het wereldwijde netwerk van Microsoft-managed datacenters.
Azure biedt veel Platform as a Service en Software as a Service oplossingen, waardoor je gebruik kunt maken van een volledige ontwikkel- en implementatieomgeving en van een complete oplossing inclusief het gebruik van gehoste toepassingen en apps, zoals Microsoft Office 365.
Ja, alles in Azure is standaard beveiligd met encryptie en er zijn veel opties voor netwerkversleuteling beschikbaar om de netwerkgegevens extra te beveiligen. Azure Active Directory is een cloudbased directory en identity mangement service die is gebouwd voor applicaties in de Cloud.
Azure Virtual Desktop biedt medewerkers een unieke virtuele desktopervaring op al hun devices. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en het grote voordeel is optimale performance en een prettige gebruikerservaring. Alle VDI- en RDS-uitdagingen zijn verleden tijd.
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail