Contact

Wij helpen je graag!

Wil je meer informatie over onze diensten, advies, offerte aanvragen of direct contact met onze technische medewerkers? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

UNO | Leading Your Digital Journey
Park Hoornwijck 6b
2289CZ Rijswijk (ZH)

UNO Servicedesk
UNO Advies

Routebeschrijving

OPENBAAR VERVOER
Openbaar vervoer: tram 1 en 15 halte Broekpolder en Bus 30 halte Ln v Oversteen. Loop 50 meter de Laan van Oversteen in en steek deze in de bocht over. Het tweede pand aan de rechterkant, 1ste verdieping.

Certificering

UNO is trots op het behalen van onderstaande certificeringen!  De ISO- en NEN certificering zijn het bewijs dat we kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging hoog in het vaandel hebben staan. Tevens is UNO het komende jaar weer geaccrediteerd Microsoft partner van topniveau en biedt UNO haar klanten aantoonbaar kwaliteitsgaranties voor Microsoft Cloud en ondersteuning. Kijk op over ons voor meer details.

UNO WEBINAR 
5 oktober om 10.00 uur
Voldoen aan NIS2? Wat betekent dat in praktijk voor jouw bedrijf!
NIS2 eenvoudig vertaald in strategische, technische en functionele maatregelen.