Contact

Wij helpen je graag!

Wil je meer informatie over onze diensten, advies, offerte aanvragen of direct contact met onze technische medewerkers? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

UNO | Leading Your Digital Journey
Einsteinlaan 14
2289CC Rijswijk (ZH)

Let op!
Wij zijn verhuisd naar bovenstaand adres per 16-2-2024

UNO Servicedesk
UNO Advies

Routebeschrijving

OPENBAAR VERVOER
Openbaar vervoer: Tram 1 halte Broekpolder en Bus 30 halte Laan van ‘s Gravenmade.

Vanaf tramhalte Broekpolder, loop naar het zuiden en sla rechtsaf richting Einsteinlaan. Na ongeveer 300 meter bevindt UNO zich in het gezamenlijke pand (SQM Offices)  aan de rechterhand op nummer 14 op de 5e verdieping. 

Certificering

UNO is trots op het behalen van onderstaande certificeringen!  De ISO- en NEN certificering zijn het bewijs dat we kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging hoog in het vaandel hebben staan. Tevens is UNO het komende jaar weer geaccrediteerd Microsoft partner van topniveau en biedt UNO haar klanten aantoonbaar kwaliteitsgaranties voor Microsoft Cloud en ondersteuning. Kijk op over ons voor meer details.