Verbind jouw bedrijfsambities, mensen en IT
in een heldere IT- Strategie

IT-Strategie

Is jouw organisatie klaar voor de digitale uitdagingen van de toekomst? Wil je IT inzetten om jouw bedrijfsdoelen sneller te bereiken en succesvol te innoveren? Maar weet je niet welke stappen je hiervoor moet nemen?

De digitale uitdagingen van de toekomst vereisen een scherp inzicht in jouw specifieke organisatie en een flexibele aanpak. UNO kan je hierbij helpen. Als strategische Microsoft Solutions Partner helpen we je bij het in kaart brengen van de toekomstige behoeften van jouw organisatie, geven we inzicht in relevante IT trends en adviseren wij hoe je je IT/applicatielandschap het beste kan stroomlijnen. Wij nemen je mee op een digitale reis waarbij we aangeven welke stappen je moet nemen om te zorgen dat je IT direct bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelstellingen en zo de groei van jouw organisatie versnelt.

Hoe kom je tot een heldere IT-Strategie

Weet waar je naar toe gaat en hoe je daar komt. Als strategische Microsoft Solution Partner bepalen we samen een heldere digitale strategie, die jouw bedrijfsambities, innovatieve technologieën en medewerkers met elkaar verbindt. Ons uitgangspunt hierbij is jouw bedrijfsstrategie. Samen bepalen we waar jouw onderneming naar toe wil groeien, hoe de bedrijfsprocessen er in de toekomst uit zullen zien, welke IT-infrastructuur hierbij past en welke vaardigheden jouw medewerkers nodig hebben om hiermee succesvol te kunnen werken. Door antwoord te geven op deze vragen, stellen we samen de stip op de horizon en bepalen we wat de juiste stappen zijn om je bedrijfsambities waar te maken en succesvol te innoveren.

Succesvol innoveren met 3D-IT

Met 3D-IT helpt UNO je om IT-uitdagingen om te zetten in kansen. 3D-IT is een raamwerk dat helpt om een samenhangende en complete digitale strategie te ontwikkelen. Dit model toont de afhankelijkheden tussen mens, technologie en bedrijfsambities, en identificeert obstakels. Het geeft een duidelijk beeld van de huidige organisatie en helpt om te bepalen waar nog werk aan de winkel is. Zo wordt de huidige situatie geïnventariseerd, de strategische doelen bepaald en stippelen we samen een heldere roadmap uit. Zo werken we samen een gedragen IT-strategie uit die bedrijfsambities, IT en mensen verbindt. Kortom “Leading Your Digital Journey”

Succesverhalen

Woning Corporaties
De woningcorporatie Maaswonen bouwt samen met UNO aan haar digitale toekomst. Veilig, slim en efficiënt samenwerken in de Cloud!
Vroom en van den Heuvel
Vroom en van den Heuvel: "Gezamenlijke toekomstvisie is de rode draad in onze samenwerking met UNO in de de afgelopen 20 jaar."
Balmain: "Alle IT- en telefonie bij één partij. Wel zo gemakkelijk! Tevens meer inzicht in kosten en een besparing van 50 procent.’’
Previous
Next

UNO IT-Strategie services

Digitaal groeien en innoveren met een heldere IT Roadmap
IT-Roadmap
Digitaal groeien en innoveren met een heldere digitale roadmap die jouw bedrijfsambities vertaalt in digitale stappen
3D scan is een scan die Inzicht in de digitale volwassenheid en de bedrijfsambities van jouw organisatie
3D-Scan
Hiermee maken we "een foto van jouw organisatie" en toetsen we jouw digitale volwassenheid in relatie tot je bedrijfsambities.
UNO Projecten
IT-Projecten
Bij UNO Projecten nemen je bij de hand in ieder project en zorgen met ons team dat je van initiatie tot nazorg jouw doelen weet te realiseren.
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Meer weten over IT-Strategie?

Maturity model In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie
In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie?
Vragenlijst van driehoek van succes naar Roadmap
Vragenlijst van driehoek naar succes naar heldere roadmap
Webinar: In 3 stappen de roadmap naar jouw digitale toekomst realiseren!
leading your digital journey
Met een roadmap geeft UNO grip op jouw digitale toekomst

Veel gestelde vragen over een IT-Strategie

Een IT strategie roadmap is een visuele weergave van de belangrijkste resultaten die over een bepaalde tijdshorizon moeten worden geleverd om de strategische visie van een organisatie te bereiken.

Zorg ervoor dat je de juiste roadmap-tool gebruikt, maak een visueel duidelijke en overtuigende roadmap, zorg ervoor dat er bij elk item op de roadmap een strategische rechtvaardiging staat, en review en update je roadmap regelmatig.

Een IT strategie is meer op hoofdlijnen en beschrijft hoe we met IT de bedrijfsdoelen optimaal gaan ondersteunen. Een IT roadmap is specifieker en omvat schema’s en mijlpalen voor acties die een bedrijf wil nemen om doelen te bereiken.

Strategie komt eerst, omdat het de basis en het kader vormt voor de roadmap. Waar staan we nu, waar gaan we heen en de stappen daar tussen is de roadmap.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail