Meer doen met minder! Versnel je innovatiekracht

Microsoft Powerplatform

Wil jij snel kunnen schakelen en inzicht hebben in de juiste data zonder tijd te verspillen aan routinematige taken? Er is een groeiende vraag naar digitale oplossingen maar een tekort aan technische experts. Als organisatie is het dan van cruciaal belang om je IT slim in te zetten. Zo kan je als team efficiënter samenwerken, geef je jezelf meer inzicht en verspil je zo min mogelijk tijd aan routinematige taken.
Het Microsoft Power Platform geeft je met no- en low-code-oplossingen de mogelijkheid om deze nieuwe technieken eenvoudig te implementeren binnen je systemen. Automatiseer routinematige taken en data-analyses en vereenvoudig bedrijfsprocessen. Slimmer en efficiënter samenwerken zonder dat dit veel vraagt van jouw IT-afdeling of in-house experts. Ontdek hoe het Microsoft Power Platform jouw organisatie daarbij kan helpen.

Krachtige End-to-end business solutions creëren met het Microsoft Powerplatform

Het Microsoft Powerplatform is een platform waarin data-analyse, app-ontwikkeling en procesautomatisering samenkomen. Het bestaat uit:
  • PowerApps waarmee je low-code en no-code IT oplossingen voor de business kan ontwikkelen

  • Power Automate voor het maken van werkstromen om repeterende handelingen te automatiseren

  • Power BI voor visualisatie en inzicht in data

  • Power Virtual Agents voor het ontwikkelen van slimme chatbots met behulp van AI

De afzonderlijk apps zijn krachtig op zich, maar samen nog beter. Door deze tools te combineren en te integreren met andere Microsoft-oplossingen, zoals Microsoft 365, Dynamics en Azure, ontstaan er krachtige end-to-end business solutions. Om deze tools efficiënt te laten werken is het van cruciaal belang dat je IT-omgeving aansluit bij je bedrijfsdoelen. Als Microsoft Solution partner kan UNO je helpen met het optimaal inrichten en inzetten van het Microsoft Powerplatform.
3D IT: Inzicht in de digitale volwassenheid en de bedrijfsambities van jouw organisatie

Met 3D-IT het Microsoft Powerplatform zo inzetten dat het je business versterkt

Met een integrale aanpak komen we tot succesvolle end-to-end business oplossingen in het Microsoft powerplatform die aansluiten bij je bedrijfsdoelen. UNO’s 3D -IT methodiek kan je hierbij helpen. Dit is een integrale aanpak met een strategische, technische en een functionele benadering. We nemen je daarbij bij de hand om samen de huidige situatie te inventariseren, de strategische doelen te bepalen en een duidelijke digitale roadmap uit te stippelen. Het je een duidelijk beeld hoe je bedrijfsproces eruit moet zien kun je gericht Microsoft powerapps en automate inzetten om deze procesoptimalisatie ook te bereiken. Zo zet je de mensen in je organisatie in hun kracht met de juiste processen en It die dit maximaal ondersteunt. Zo kan je groeien met IT die voor je werkt!

Wat zeggen klanten over UNO

NH Media "UNO won anderhalf jaar geleden onze IT-aanbesteding en fungeert nu als strategische partner voor een integrale oplossing van IT, content en telefonie.’’
Vroom en van den Heuvel
Vroom en van den Heuvel: "Gezamenlijke toekomstvisie is de rode draad in onze samenwerking met UNO in de de afgelopen 20 jaar."
Previous
Next

Met welke IT Services kan UNO je verder helpen?

Powerapps & Automate
Versnel je digitale groei en vereenvoudig het ontwikkelen van apps en automatiseer met no/low code tools routinematige processen
Power BI
Breng de juiste data in dashboards samen en gebruik het om tot scherpe inzichten te komen en beter en sneller te beslissen
Apps en data management grip op je data en documenten
Apps & Data management
Ontdek de kracht van een gestroomlijnd applicatielandschap en krijg meer overzicht, meer tijdwinst en meer werkplezier!
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Meer weten over het Microsoft Power Platform?

Naar de kennisbank

Linette Klap BLOG Labelling
Houd grip op je data en documenten met de data labels van microsoft
Proces automatisering
Procesautomatisering met het Microsoft Power Platform: iets voor mijn organisatie?
Powerplatform webinar
UNO Webinar: Procesautomatisering? Versnel je digitale groei in 4 stappen met het Microsoft Power Platform
Hoe je met inzicht in je applicatielandschap It en de business echt laat samenwerken
Hoe je met inzicht in je applicatielandschap de IT en de business echt laat samenwerken

Veel gestelde vragen over Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform een platform waar data-analyse, appontwikkeling en procesautomatisering bijeenkomen.
De componenten van Microsoft Power Platform zijn Power Apps, Power BI, Power Automate en Power Virtual Agents.
Enkele van de voordelen van het gebruik van Microsoft Power Platform zijn onder meer het verminderen van handmatig werk en fouten, het verbeteren van de samenwerking tussen teams en het stimuleren van innovatie.
Microsoft Power Platform integreert naadloos met andere Microsoft-tools zoals Office 365 en Dynamics 365, waardoor gegevens van deze tools kunnen worden verzameld en geanalyseerd.
Power Apps is een van de componenten van Microsoft Power Platform en stelt gebruikers in staat om zakelijke apps te bouwen zonder code te schrijven.
Power Automate, voorheen bekend als Microsoft Flow, is een geautomatiseerde workflowtool waarmee gebruikers taken en processen kunnen automatiseren en integreren.
Power BI is een business intelligence-tool waarmee gebruikers gegevens kunnen visualiseren en analyseren om betere zakelijke beslissingen te nemen.
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail