Meer doen met minder!
Versnel je innovatiekracht

Powerapps & Automate

Als wendbare, data-gedreven organisatie wil je snel kunnen werken en schakelen. Je wilt geen tijd kwijt zijn aan routinematige en tijdrovende taken zoals het goedkeuren van offertes. Maar in de praktijk kost het de business vaak veel moeite om nieuwe business apps en/of nieuwe data-oplossingen op de IT-agenda te krijgen. Tevens is het binnen verouderde IT omgevingen vaak moeilijk om snel een app te bouwen en maakt het tekort aan softwareontwikkelaars appontwikkeling kostbaar. Hierdoor blijven kansen vanuit de business vaak onbenut. Microsoft powerapps en automate biedt hiervoor een goede oplossing.

Zorg voor wat belangrijk is. Automatiseer de rest!

Met Microsoft Powerapps en Automate vereenvoudig je het ontwikkelen van apps en automatiseer je met no/low code tools routinematige processen en data analyses. Dit vereenvoudigt je processen, verhoogt je productiviteit en verlaagt de kosten. Maar is dit echt zo makkelijk? En is procesautomatisering wel echt iets voor jouw organisatie? Daar kun je achter komen met behulp van onze checklist. Wordt in jouw organisatie bijvoorbeeld veel repeterende en administratieve handelingen verricht dan is vaak verbazingwekkend veel te verbeteren. Kun je in onze checklist 5 of meer vinkjes zetten? Dan is het de moeite waard om de mogelijkheden van procesautomatisering bij jouw organisatie verder te verkennen.

Proces­automatisering met low/no code software in 4 stappen implementeren

Power Apps en Automate 4 stappen
Stap 1

Processelectie

Processen die weinig uitzonderingen kennen en waar repeterende handelingen worden uitgevoerd leveren bij automatisering relatief snel een kosten- en tijdbesparing op. We komen samen tot een selectie van kandidaat processen die geschikt zijn om te automatiseren. (Klik om afbeelding om te vergroten)
Stap 2

Maken van een kosten-baten afweging

Het proces echt begrijpen maakt het verschil bij het benutten van de mogelijkheden van het Power Platform. De processen worden vastgelegd, met bijbehorende kenmerken als doorlooptijd, arbeidstijd, aantal handmatige handelingen, uitzonderingen die optreden en applicaties die daarbij worden gebruikt. (Klik om de afbeelding te vergroten)
Stap 3

Ontwikkeling van een oplossing

Eerst organiseren en verbeteren dan automatiseren. Nadat we het proces in een workflow hebben uitgetekend komen we tot een maatwerkoplossing. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een software service of een robot. Samen valideren we deze oplossing en gaan we aan de slag met het bouwen.
Stap 4

Implementeren van oplossing en opleiden medewerkers

Voordat we een oplossing neerzetten, wordt deze door ons uitgebreid getest. Na deze test voeren we een acceptatietest uit met de key users waarna we de procesbeschrijving door hen laten opstellen. Door de coproductie en het meenemen van de medewerkers in deze stap wordt de oplossing echt een oplossing van jouw medewerkers.

Wat klanten over UNO zeggen

Woning Corporaties
De woningcorporatie Maaswonen bouwt samen met UNO aan haar digitale toekomst. Veilig, slim en efficiënt samenwerken in de Cloud!
Hartstichting help mee collecteren
Hartstichting: "UNO heeft een zeer hoog kennis- en kundeniveau op IT-gebied. De samenwerking voelt alsof we collega’s in een hecht en ambitieus team zijn."
Balmain: "Alle IT- en telefonie bij één partij. Wel zo gemakkelijk! Tevens meer inzicht in kosten en een besparing van 50 procent.’’
Previous
Next

Met welke IT Services kan UNO je verder helpen?

Power BI
Breng de juiste data in dashboards samen en gebruik het om tot scherpe inzichten te komen en beter en sneller te beslissen
Proces Automatisering
Microsoft Powerplatform
Routinematige processen versnellen met low/no code softwareoplossingen in het Microsoft Power Platform in 4 stappen!
Microsoft Azure
Als strategische Microsoft Solutions Partner helpt UNO jou Azure zo in te richten dat het jouw business écht versterkt!
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Meer weten over het Microsoft Power Platform?

Linette Klap BLOG Labelling
Houd grip op je data en documenten met de data labels van microsoft
Proces automatisering
Procesautomatisering met het Microsoft Power Platform: iets voor mijn organisatie?
Powerplatform webinar
UNO Webinar: Procesautomatisering? Versnel je digitale groei in 4 stappen met het Microsoft Power Platform
Hoe je met inzicht in je applicatielandschap It en de business echt laat samenwerken
Hoe je met inzicht in je applicatielandschap de IT en de business echt laat samenwerken
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail