Jouw IT altijd up to date en veilig!

IT-Beheer

De IT is voor veel organisaties een redelijk ongrijpbaar geheel. Vaak zijn er wel enkele medewerkers die een deel van de puzzel overzien, maar zelden overziet iemand het geheel. Dat maakt het heel lastig om te zorgen voor een goede beheersituatie waarin alles up to date is, de samenhang helder is waardoor adequaat wordt gehandeld bij onderhoud of verstoringen en de beveiliging in de basis goed zit.

Een stabiele basis door beheer van cloudomgevingen, IT-infrastructuur en applicaties

Wanneer je iets goed onderhoudt kom je voor minder verrassingen te staan en werkt het simpelweg beter. Dat geldt voor heel veel dingen maar zeker voor IT. Wij zorgen we dat alles up to date en veilig is. We stellen dagelijks zeker dat alle back-ups zijn gelukt en checken deze periodiek zowel op inhoud als op herstel. Ieder systeem wordt continu bewaakt en afwijkingen worden opgevolgd. Het werk is misschien minder zichtbaar maar het resultaat is een systeem dat echt lekker werkt!

Voordelen van managed services IT-Beheer

People Proces and Technology

Wat houdt het managed service IT-Beheer in?

Vanaf dag 1 zorgen wij dat alle componenten in jouw omgeving draaien op de laatste versies van de besturingssoftware, met alle laatste beveiligingen verwerkt. Daarnaast zorgen we dat de werkplekken, netwerkapparatuur en servers/ cloudomgeving wordt voorzien van monitoring software. Mocht er iets mis gaan of iets raars gebeuren in het netwerk dan krijgen wij hier direct een melding van.
Ons team van System Engineers, Network Engineers en Securityspecialisten heeft zo continu zicht op alle componenten die wij van jouw organisatie beheren. Dreigt er iets mis te gaan, dan komen zij meteen in actie.

Succesverhalen

Hartstichting help mee collecteren
Hartstichting: "UNO heeft een zeer hoog kennis- en kundeniveau op IT-gebied. De samenwerking voelt alsof we collega’s in een hecht en ambitieus team zijn."
Balmain: "Alle IT- en telefonie bij één partij. Wel zo gemakkelijk! Tevens meer inzicht in kosten en een besparing van 50 procent.’’
Previous
Next

Alle UNO Managed Services

Managed Services Volledig ontzorgd op IT gebied voor een vaste prijs
Managed Services
Managed Services is het samenspel tussen beheer en support waarmee je het beste uit je IT haalt & volledig bent ontzorgt voor een vaste prijs
Support-desk onsite Direct geholpen door technici die écht luisteren bij de servicedesk
Supportdesk /on-site
UNO IT beheer zorgt ervoor dat jouw cloudomgevingen, IT infrastructuur en applicaties altijd up to date en veilig zijn!
Monitoring
UNO monitoring kan naast signalering van calamiteiten ook ingezet worden voor continue verbetering van prestaties en veiligheid.
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Meer weten over IT?

Wachtwoord is dood Blog Angelo Lelieveld
Het wachtwoord is dood!
Linette Klap BLOG Labelling
Houd grip op je data en documenten met de data labels van microsoft
Blog Elwin Vreugdenhil
Nog Succesvoller en Veilig samenwerken met externe partijen. Gebruik de nieuwe B2B koppeling
Maturity model In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie
In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie?
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail