Laat je bedrijf groeien met Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft 365 zorgt voor een moeiteloze samenwerking die perfect past bij hoe we vandaag de dag werken. Of je nu thuis werkt, onderweg bent of op kantoor zit. Microsoft 365 is een handige set van tools waarmee je slimmer en sneller kunt werken. Met de handige set van tools kan je je bedrijf beheren en laten groeien, in contact blijven met klanten en je gegevens veilig houden. Microsoft 365 maakt het makkelijk om je werk gedaan te krijgen.

Microsoft 365: Naadloze samenwerking voor modern werken

Microsoft 365 is een bundeling van diensten vanuit de Microsoft Cloud. Het bestaat uit alle bekende Office-applicaties die je zowel online als lokaal kunt gebruiken, Exchange Online en SharePoint. Daarnaast bevat het de tools om het beleid van je beveiliging te bepalen en zakelijke apparaten te beheren. Vanuit één portaal heb je de controle over je hele werkomgeving.
Alle applicaties kun je online, lokaal en op privéapparaten installeren, zodat je altijd toegang hebt tot je gegevens. Maak verbinding met collega’s wanneer je maar wilt, werk aan bestanden, deel deze of werk erin samen. En omdat het een abonnement is, kun je deze eenvoudig opzeggen of juist opschalen. Ga aan de slag, waar en wanneer je maar wilt!

Waarom je gebruik moet maken van Microsoft 365

Je business écht versterken met Microsoft 365 in combinatie met 3D-IT

Met een integrale aanpak willen we uiteindelijk komen tot een succesvolle inrichting van Microsoft 365, die aansluit bij je bedrijfsdoelen en waarmee je medewerkers echt slim kunnen samenwerken. UNO’s 3D-IT methodiek kan je hierbij helpen. Dit is een integrale aanpak met een strategische, technische en een functionele benadering. We nemen je daarbij aan de hand en inventariseren het maturity niveau van je huidige applicatielandschap en je infrastructuur. Vervolgens bepalen we de strategische doelen en stippelen de digitale stappen uit, die je moet maken om daar te komen. 

Niet alles hoeft altijd in de cloud. Heb je een duidelijk beeld hoe je bedrijfsproces eruit moet zien kun je Microsoft 365 goed inrichten. Hoe wil je je bijvoorbeeld sharepoint inrichten, hoe wil je gebruik maken van Teams, wie heeft welke rechten. Dit doen wij in vier fasen nl. de ontwerpfase, de voorbereidingsfase, de implementatie en realisatie fase en de nazorg fase waarbij we de medewerkers meenemen in de digitale verandering.

Zo zet je de mensen in je organisatie in hun kracht met de juiste processen en IT die dit maximaal ondersteunt. Zo kan je groeien met IT die voor je werkt!

Wat vinden klanten van UNO's Moderne Werkplek?

Hartstichting help mee collecteren
Hartstichting: "UNO heeft een zeer hoog kennis- en kundeniveau op IT-gebied. De samenwerking voelt alsof we collega’s in een hecht en ambitieus team zijn."
Vroom en van den Heuvel
Vroom en van den Heuvel: "Gezamenlijke toekomstvisie is de rode draad in onze samenwerking met UNO in de de afgelopen 20 jaar."
NH Media "UNO won anderhalf jaar geleden onze IT-aanbesteding en fungeert nu als strategische partner voor een integrale oplossing van IT, content en telefonie.’’
Woning Corporaties
De woningcorporatie Maaswonen bouwt samen met UNO aan haar digitale toekomst. Veilig, slim en efficiënt samenwerken in de Cloud!
Previous
Next

UNO Services Moderne Werkplek

Microsoft Azure
Als strategische Microsoft Solutions Partner helpt UNO jou Azure zo in te richten dat het jouw business écht versterkt!
Hybride Cloud: het beste van twee werelden
Hybride Cloud
Als strategische Microsoft Solutions Partner wil UNO jouw hybride werkplek zo inrichten dat je het beste uit twee werelden haalt.
Wij maken jouw digittale ambities waar
Cloud Adoptie
Door continu te werken aan digitale slagvaardigheid van je organisatie, haal je meer uit je moderne werkplek
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Wat wil jij vandaag weten over de Moderne Werkplek?

Wachtwoord is dood Blog Angelo Lelieveld
Het wachtwoord is dood!
Linette Klap BLOG Labelling
Houd grip op je data en documenten met de data labels van microsoft
Maturity model In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie
In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie?
Webinar Haal meer uit je moderne werkplek
UNO Webinar Haal meer uit je moderne werkplek met UNO’s Maturity Model

Veel gestelde vragen over Microsoft 365

Microsoft 365 is een cloudgebaseerde suite van productiviteits-apps en -diensten. Deze zorgen voor naadloze samenwerking, toegang tot de nieuwste functies en beveiligingsupdates, flexibiliteit om te werken vanaf elk apparaat en nog veel meer.
De kosten van Microsoft 365 variëren afhankelijk van het abonnement en het aantal gebruikers. Er zijn opties voor persoonlijk gebruik, kleine en middelgrote bedrijven en ondernemingen.
De apps die inbegrepen zijn in Microsoft 365 zijn onder andere Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, SharePoint, OneNote en meer. Ze werken naadloos samen om de productiviteit te verhogen en samenwerking te vergemakkelijken.
Je kunt je bestanden en documenten opslaan in de cloud met OneDrive, waardoor je toegang hebt tot je bestanden vanaf elke locatie met internettoegang.
Samenwerken en delen van bestanden is eenvoudig met Microsoft 365, dankzij de mogelijkheden van Teams, SharePoint en OneDrive-delen.
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail