Het succesverhaal Security Delta (HSD)

‘‘Met UNO volledig ontzorgd op IT-gebied met volle aandacht voor cyber security”
Security Delta

UNO is al meer dan 5 jaar de vaste IT-partner van Stichting Security Delta (HSD). Daar zijn we trots op. Opmerkelijk om een klant te hebben die zelf een platform voor digitale veiligheid biedt, waarvan UNO natuurlijk ook weer lid is. Joris den Bruinen, directeur van de HSD geeft aan hoe zij deze samenwerking ervaren.

Joris den Bruijen

"Met UNO volledig ontzorgd op IT-gebied met volle aandacht voor cyber security.”

“Vanaf het begin heeft de HSD één maar doel: Volledige ontzorging op IT-gebied met volle en serieuze aandacht voor cyber security in de UNO dienstverlening. Voor HSD is het van groot belang om te voorkomen dat we gehacked worden. Dit kan je alleen neerleggen bij een partner die je geheel vertrouwd. Natuurlijk neemt de HSD soms ook wel eens de proef op de som door dit te testen. Gelukkig komt UNO sterk uit deze testen. Dit in combinatie met UNO’s plannen om haar veiligheidspropositie nog verder uit te bouwen, versterkt de samenwerking alleen maar”. (Meer weten klik op IT-Security).

Joris den Bruijen

‘“Met UNO’s werkplek van de toekomst was HSD al voor corona geheel over in de cloud met Teams."

“UNO ontzorgt daadwerkelijk volledig op IT-gebied. Dat doet zij door een perfect samenspel van drie afdelingen, die het op hun eigen gebied elk heel goed doen en de andere afdelingen ook de ruimte geven voor hun expertise. We hebben het hier ten eerste over de supportdesk die altijd goed luistert, meedenkt en pas dan advies geeft. Zo word je op een heel goed technisch niveau direct concreet geholpen aan de telefoon. Op de supportdesk zijn niet alleen eerstelijns maar ook tweedelijns supportmedewerkers aanwezig. Als men een keer geen direct antwoord heeft op onze vraag, wordt duidelijk aangegeven dat ze het gaan uitzoeken en erop terugkomen. Ten tweede biedt de directie van UNO een duidelijke meerwaarde in het bepalen van de strategie, zeker die van de lange termijn. Ten slotte onderhoudt accountmanagement een goede relatie met ons, geven zij veel proactief advies en coördineren zij de samenwerking.”

Welke bijdrage levert UNO volgens Joris den Bruinen?

  1. Volledige ontzorging op IT-gebied
  2. Goed pro-actief advies, door goed te luisteren
  3. Zeer adequate goede helpdesk die je concreet verder helpt
  4. Goed advies als gevolg van goede onderlinge samenwerking tussen UNO’s servicedesk, accountmanagement en directie

Over Security Delta (HSD)

Security Delta (HSD), is een samenwerkingsverband tussen bedrijven, overheden en kennisinstellingen op het gebied van (digitale) veiligheid. HSD richt zich op de ontwikkeling van kennis en innovaties om de veiligheid van onze digitaliserende samenleving te verbeteren. Met als doel het versterken van de Nederlandse economie, het creëren van werkgelegenheid en een digitaal weerbaarder Nederland. Het nationale veiligheidscluster heeft een sterke verankering in Zuid-Holland en een fysieke ontmoetingsplek, de HSD Campus in Den Haag.

Meer weten?

Mocht je een keer vrijblijvend willen sparren over je eigen IT-omgeving om te kijken of UNO iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants uit het non-profit segmentteam via 070 – 3300502 of advies@uno.nl. Wij helpen je graag verder!

Download de Security Whitepaper

Waarom het hybrdie werken vraagt om een nieuwe gelaagde beveiligingsaanpak.  Omarm Zero Trust  en bepaal in 5 stappen hoe je van strategie tot praktijk komt.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.
Waarom de neiuwe manier van werken vraagt om een andere beveiligingsaanpak

Bekijk ook deze cases

Benieuwd naar vergelijkbare succesverhalen? Neem dan ook eens een kijkje bij deze klantverhalen. We zijn trots op onze klanten.

Vroom en van den Heuvel
Vroom en van den Heuvel: "Gezamenlijke toekomstvisie is de rode draad in onze samenwerking met UNO in de de afgelopen 20 jaar."
PAX
PAX werkt altijd en overal internationaal veilig samen in een cloud-only platform van UNO!
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail