Houd je data veilig zowel binnen als buiten je organisatie

Overige Security Oplossingen

Voor het beheren en bewaken van je IT-assets heb je een Managed Service contract in de niveaus Basis, Advanced of Enterprise. Aanvullend hierop bieden we een aantal Security oplossingen om specifieke uitdagingen mee aan te gaan. Je bent vrij om deze te kiezen, onafhankelijk van je Managed Services contract.

Security oplossingen a-la-carte voor iedere behoefte

In samenwerking met een partner scannen we periodiek jouw IT, zowel van binnenuit als van buitenaf. Uiteraard zorgen we voor een rapportage en eventuele opvolging.
Met eigen tooling en handmatige acties maken we een momentopname van jouw IT. Eén van onze security professionals verwerkt de bevindingen in een adviesrapport, zodat je weet hoe jouw organisatie ervoor staat.
Veel van onze klanten willen actief beheer en optimale beveiliging op de tablets en smartphones van hun organisatie. Zo kan op een veilige en gecontroleerde wijze toegang worden verleend tot bedrijfsspecifieke applicaties, informatie en diensten. Op een niveau dat vergelijkbaar is met dat van de systemen op kantoor. In samenspraak implementeren we de MDM-oplossing die bij jouw situatie past.
Onze eigen back-up en disaster recovery diensten zijn geschikt voor datacenters, small sites, hybride en Microsoft 365 workloads. Back-ups worden opgeslagen in ons eigen datacenter en in Europese Cloud Storage diensten.
Alle hard- en software moet voldoen aan de beveiligingscriteria die bij jouw situatie passen. Onze netwerk-, cloud-, infra- en security experts helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.
Doordat we nauw samenwerken met onze partners, kunnen we je overal bij ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan PEN testing en een grote hoeveelheid andere securitydiensten.

Voordelen

Wat zeggen klanten over UNO

NH Media "UNO won anderhalf jaar geleden onze IT-aanbesteding en fungeert nu als strategische partner voor een integrale oplossing van IT, content en telefonie.’’
Vroom en van den Heuvel
Vroom en van den Heuvel: "Gezamenlijke toekomstvisie is de rode draad in onze samenwerking met UNO in de de afgelopen 20 jaar."
Previous
Next

Met welke IT-Security kan UNO je verder helpen?

Basis Security
Houd je je data veilig met een gelaagde security aanpak! Zowel binnen als buiten je organisatie.
Basis en Advanced security waarmee je je data veilig houd zowel binnen als buiten je onderneming
Advanced Security
Houd je je data veilig met een gelaagde security aanpak! Zowel binnen als buiten je organisatie.
Enterprise Security
Houd je je data veilig met Security Information & Event Management tooling die specifiek op jouw IT omgeving is afgestemd
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Wat wil je vandaag weten over IT Security?

Wachtwoord is dood Blog Angelo Lelieveld
Het wachtwoord is dood!
Linette Klap BLOG Labelling
Houd grip op je data en documenten met de data labels van microsoft
Nist raamwerk enterprise security
Deel 2/3: Stap voor stap grip op de cybersecurity van jouw organisatie
Maturity model In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie
In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie?
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail