Kennisbank

Wij delen graag onze kennis. Met whitepaper, blogs, het adoptie journaal en webinars houden we je continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Iets interessants gevonden? Klik dan op de afbeelding om te download! Veel leesplezier!

Proces automatisering

Procesautomatisering met het Microsoft Power Platform: iets voor mijn organisatie?

In deze UNO BLOG leer je hoe je met de low/no-code software van Microsoft Powerplatform sneller routinematige processen kan automatiseren.
Maturity model

In welke fase van volwassenheid zit jouw organisatie?

In deze BLOG van Elwin Vreugdenhil worden in een Maturity model 4 volwassenheidsfasen beschreven, die organisaties doorlopen in het gebruik van Microsoft 365.
leading your digital journey

Met een roadmap geeft UNO grip op jouw digitale toekomst

Hoe ziet de digitale toekomst van mijn organisatie eruit? UNO helpt je om de regie over je digitale transformatie terug te krijgen. Blog van directeur van UNO Feico van der Meij.
Bellen met teams

Waarom Microsoft Teams dé telefooncentrale van de toekomst is

Met platformen als Microsoft Teams zijn we meer verbonden dan ooit. Telefonie is bij veel organisaties nog geen onderdeel van Teams, terwijl bellen wel een van de belangrijkste manieren is om te communiceren met klanten en leveranciers. Onze accountmanager Telefonie Marco Smit vertelt je in deze blog waarom Microsoft Teams dé telefooncentrale van de toekomst is. Hij focust zich in deze blog vooral op organisaties tot 300 medewerkers.
Microsoft lek

Het nieuwe gevaar: bedrijfsinformatie op persoonlijke apparaten

We zijn weer steeds meer thuis aan het werk. Daardoor is de kans groot dat veel van jouw medewerkers op persoonlijke apparaten met bedrijfsinformatie werken. Daarmee neemt de kans toe dat deze informatie in verkeerde handen terechtkomt, wat vervelende gevolgen kan hebben. Onze Business Development Manager, Elwin Vreugdenhil, vertelt in deze blog waarom informatiebeveiliging boven aan jouw prioriteitenlijst moet staan. En geeft je ook drie concrete stappen om hiermee aan de slag te gaan.

Waarom doorlopende Cloud Adoptie onderdeel moet zijn van jouw bedrijfsstrategie

Bij UNO zijn we ervan overtuigd: Cloud Adoptie is here to stay. Onze Customer Success Manager Paul Geerts vertelt je in deze blog waarom een continu adoptietraject onderdeel zou moeten zijn van jouw bedrijfsstrategie. Maar hij begint met een persoonlijke anekdote.

Met deze nieuwe features gaat Microsoft Teams definitief Zoom inhalen

Via deze nieuwe blogserie geven de specialisten van UNO regelmatig hun visie op de laatste trends en ontwikkelingen op IT-gebied. Onze Consultant Elwin Vreugdenhil bijt het spits af. Hij praat je bij over de nieuwste opties waarmee Microsoft Teams de online vergaderstrijd van Zoom gaat winnen.

Thuiswerken: 5 tips om de tools de baas te blijven (in plaats van andersom)

Thuiswerken is De Nieuwe Werkelijkheid, zeker na de aangescherpte coronamaatregelen die het kabinet eind september bekendmaakte. Dankzij de moderne werkplek is dat technisch geen probleem. Maar de menselijke kant van het thuiswerken wordt te vaak uit het oog verloren, vindt onze Manager Klant Succes Team Remco Moest. In deze blog geeft hij vijf concrete tips om medewerkers gebruik te laten maken van de techniek in plaats van de techniek gebruik te laten maken van de medewerkers.
Microsoft Viva

Jouw organisatie verbonden, gezond en productief dankzij Microsoft Viva

Dankzij het thuiswerken zijn we meer dan ooit verbonden met elkaar. Toch zijn we ook nog nooit zó afgesloten geweest van elkaar. Het nieuwe platform Microsoft Viva kan daar verandering in brengen, zo denkt onze Business Development Manager Elwin Vreugdenhil. In deze blog vertelt hij wat Microsoft Viva inhoudt en waarom dit gaat helpen bij het verbonden, gezond en productief houden van jouw organisatie.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Houd grip op je data en documenten met de data labels van Microsoft! Lees nu in de nieuwe BLOG van Linette Klap, Consultant bij UNO, welke drie oplossingen Microsoft hiervoor biedt.