Creëer een human firewall met Security Trainingen

Security Trainingen

Een IT omgeving kan je goed beveiligen. Van firewalls tot multifactor autentificatie, van retentie labels op documenten tot mail security op alle gebieden kan de inrichting veilig worden gemaakt. Maar er blijft altijd een menselijke factor die een groot aandeel heeft in het veroorzaken of voorkomen van datalekken. UNO heeft hiervoor een set aan trainingen en workshops ontwikkeld.

Wat behandelen we tijdens de Security training?

De security training is gericht op het vergroten van de kennis en bewustwording van medewerkers over informatie- en cyberbeveiliging. Het doel is om hen te leren hoe ze veilig kunnen werken en zich kunnen beschermen tegen cyberdreigingen zoals phishing en malware. Maar dat is het niet alleen, we willen ook een echte gedragsverandering bewerkstelligen. Elk individu in de organisatie willen we hierbij betrekken. Dit doen we aan de hand van gepersonaliseerde learnings, gebaseerd op dagelijkse scenario’s die in jouw organisatie kunnen voorkomen. Door theorie en praktijk te combineren wordt echte gedragsverandering gestimuleerd. Zo maak je blijvende impact en draag je bij aan een veilige werkomgeving voor de gehele organisatie.

Alle trainingen zullen worden gegeven door ervaren trainers met expertise op het gebied van IT-beveiliging en zullen bestaan uit een mix van theoretische en praktische sessies. De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en volwassenheidsniveaus van de organisatie en kunnen worden aangeboden als individuele sessies of als een geïntegreerd trainingsprogramma.

Wat levert een Security Training op?

Wat klanten over UNO zeggen

Vroom en van den Heuvel
Vroom en van den Heuvel: "Gezamenlijke toekomstvisie is de rode draad in onze samenwerking met UNO in de de afgelopen 20 jaar."
Balmain hair
Balmain: "Alle IT- en telefonie bij één partij. Wel zo gemakkelijk! Tevens meer inzicht in kosten en een besparing van 50 procent.’’
FUNX fernando
FUNX: " Bij problemen die we zelf niet kunnen oplossen is het belangrijk dat we een vangnet hebben en UNO is een fijne sparring partner."
Previous
Next

Met welke IT Services kan UNO je verder helpen?

Governance en Compliance Workshops
Tijdens de maatwerk workshops van UNO word je meegenomen in de wereld van Governance & Compliance en leer je hoe de regels binnen IT toegepast worden.
Security Trainingen
Creëer een human firewall met security awareness trainingen en maak van de mens de sterkste schakel binnen security
IT Trainingen en Workshops
IT Trainingen en Workshops
Maak je organisatie continue digitaal slagvaardiger
Overige Security Oplossingen
Aanvullend op basis, advanced en enterprise security bieden we een aantal oplossingen waarmee je specifieke security uitdagingen aan kan gaan
Enterprise Security
Houd je je data veilig met Security Information & Event Management tooling die specifiek op jouw IT omgeving is afgestemd
Data Governance grip op je data
Data Governance
Houd grip op je data en documenten met een goed data governancebeleid die de hele levenscyclus van data vastlegt.
Previous
Next
Trots op onze klanten, partners en certificeringen

Wij zijn als organisatie erg trots op wat wij samen met onze klanten en partners bereiken; met sommigen werken wij al meer dan 15 jaar samen! Als Microsoft Solution partner zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen omtrent kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor!

Meer weten over IT Trainingen en Cloud Adoptie?

Naar de kennisbank

Wachtwoord is dood Blog Angelo Lelieveld
Het wachtwoord is dood!
Linette Klap BLOG Labelling
Houd grip op je data en documenten met de data labels van microsoft
Nist raamwerk enterprise security
Deel 2/3: Stap voor stap grip op de cybersecurity van jouw organisatie
webinar contninue adoptie
Webinar: Continue Adoptie? Groeien door digitaal slagvaardig te blijven
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail