Werkplek van de Toekomst

De ontwikkelingen in de wereld van IT gaan razendsnel. Wat vandaag wordt bedacht, is bij wijze van spreken morgen al bijna weer gedateerd. Bij UNO houden we alle trends met een scherpe blik in de gaten. Het voordeel voor jouw organisatie? Jullie beschikken dankzij onze oplossing Werkplek van de Toekomst vandaag al over de mogelijkheden van morgen. En je weet ook nog eens precies hoeveel je dat maandelijks kost

Integrale oplossing

Met de Werkplek van de Toekomst beschikt jouw organisatie over een breed scala aan zakelijke functionaliteiten vanuit de Cloud. Dit zorgt voor betere prestaties op het gebied van samenwerking, gegevensopslag, communicatie en beheer. Het enige wat je namelijk nodig hebt, is een goede internetverbinding, zodat je altijd en overal bij je bestanden en gegevens kunt.

De Werkplek van de Toekomst is een integrale oplossing van UNO, bestaand uit een Microsoft 365-abonnement, beheer van de werkplek, beveiliging van informatie en ondersteuning van de gebruiker. Dit platform maakt gebruik van lokale rekenkracht, aangevuld met de  data in de Microsoft Cloud en de volledige ondersteuning van de UNO Servicedesk. Wij bieden deze oplossing aan tegen een vaste prijs per gebruiker per maand, zodat jij altijd weet wat jouw kosten zijn.

Voordelen

Alle toepassingen zoals bestanden, e-mail en applicaties komen vanuit de cloud en zijn dus altijd en overal binnen handbereik.

Alleen afhankelijk van een goede internetverbinding, niet van eigen IT-personeel, locatie of apparatuur en beschikbaarheid van datacenters.

Professionele helpdesk met Single Point of Contact. Je krijgt direct een specialist aan de lijn Daarnaast communiceren wij rechtstreeks met andere (software) leveranciers van onze klanten.

Voorspelbare IT-kosten, inclusief kosteloze adviezen over en begeleiding bij de keuze van de juiste hardware en licenties.

Diensten

Wil jij weten met welke diensten wij deze oplossing ondersteunen?

IT-Strategie
Beheer
Application Services
Whitepaper-UNO-5-redenen-om-nú-als-mkb-bedrijf-over-te-stappen-naar-de-moderne-werkplek-versie-3

5 redenen om over te stappen naar de moderne werkplek

Waarom UNO?

UNO: Bruggenbouwer tussen mens en techniek.

UNO biedt kennis en advies door ruim 20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring bij veel grote organisaties waar veilige onderlinge verbinding en mensgerichte IT-support van belang is (o.a. Nederlandse Hartstichting, Avalex, het Oranje Fonds, Stichting Kinderopvang Morgen en Jantje Beton).

UNO zet de gebruiker centraal

De mens/gebruiker staat centraal in al onze totaaloplossingen, inclusief telefonie en verbindingen.

UNO biedt een moderne en veilige werkplek

Werkplek van de Toekomst met de nieuwste IT-, Cloud-, on premise- en/of hybride-oplossingen.

UNO biedt doorlopende Cloud Adoptie

UNO Cloud Adoptie: eindgebruikers leren de Cloud / de technische oplossing daadwerkelijk omarmen, zodat ze er efficiënt mee kunnen werken.

UNO maakt IT leuk!

We proberen IT voor iedereen zo leuk mogelijk te maken door alles zoveel mogelijk met een knipoog te doen. Samenwerken met UNO voelt alsof we collega’s zijn!

UNO Explore & Innovate houdt je op de hoogte van laatste IT-trends

Altijd op de hoogte van de laatste IT-trends dankzij UNO Explore & Innovate programma.
UNO's Device as a Service: (thuis)werken met de nieuwste devices, voor een vaste prijs per maand

Whitepaper

Hoe wendbaar is jouw organisatie? Ontdek de 5 redenen om als mkb-bedrijf de overstap te maken naar de moderne werkplek.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Overige oplossingen

Security Microsoft 365

Met Microsoft 365 beveiliging houd je je data veilig met een gelaagde security aanpak! Zowel binnen als buiten je organisatie.

Hybride Cloud

Met UNO’s Hybride Cloud combineren we de voordelen van Public Cloud met die van Private Cloud. Op deze wijze kun je per omgeving de betreffende voordelen benutten.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Wil je veilig samenwerken met externe partijen binnen Microsoft 365 zonder zorgen over schaduw IT en datalekken? Schrijf je dan nu in voor onze Webinar Succesvol en veilig samenwerken met externen binnen Microsoft 365.