Telefonie

Met de huidige digitale communicatie platformen, waaronder Teams, zijn we gelukkig meer verbonden dan ooit! Communicatie is dan ook het hart van elke organisatie. Ondanks alle digitale samenwerkingsvormen pakken we toch vaak de telefoon, als we klanten of leveranciers willen spreken. Telefonie blijft dus een cruciaal communicatiemiddel.

Altijd en overal optimaal bereikbaar zoals jij dat wilt!

Nu we in toenemende mate flexibel vanuit huis, onderweg of op de zaak werken, blijkt het stroomlijnen van telefonieoplossingen niet gemakkelijk en veel organisaties worstelen hiermee. Medewerkers beschikken vaak over meerdere apparaten en applicaties om te kunnen bellen. Functionaliteiten als doorschakelen of controleren van de beschikbaarheid van collega’s zijn echter vaak alleen beschikbaar “op kantoor”. Maar je organisatie moet natuurlijk altijd en overal optimaal bereikbaar kunnen zijn!

Kies de UNO telefonie oplossing die bij je past.

Kortom; je wilt een betrouwbare telefooncentrale die je altijd en overal kan gebruiken (ook thuis) met flexibele instellingen, voor een goede prijs. UNO kan dit voor je regelen omdat we al jarenlang Cloud telefonie-oplossingen leveren, die dit mogelijk maken. Van Hosted VoIP, met uitgebreide belmogelijkheden, groepsgesprekken en videovergaderingen tot (geïntegreerde) mobiele abonnementen en (E)Sim kaarten. Flexibel, zorgeloos en volledig door UNO geregeld en beheerd. Je hoeft alleen nog maar de juiste keuze te maken. UNO helpt je daar graag bij want een gedegen digitale communicatie strategie en oplossing nu, kan later het verschil maken!

Diensten

Wil jij weten met welke dinesten wij deze oplossing ondersteunen?

Servicedesk
Cloud Adoptie
Advies
Hosted VoIP

Hosted VoIP

Slimme zakelijke telefonie: Optimaal bereikbaar en maximaal flexibel met jouw eigen bedrijfstelefooncentrale in de cloud. Je bent op je vaste nummer perfect bereikbaar op de manier die bij jou en jouw bedrijf past met zelfs chat en video conference mogelijkheden.

Bellen met Teams

Alle interne- en externe communicatie vanuit één applicatie. Met Microsoft Business Voice wordt Teams je telefooncentrale in de cloud, waarmee je naast alle bestaande communicatiemogelijkheden, als videobellen en onlinevergaderingen, ook externe vaste en mobiele nummers kan bellen. 

Vast/Mobiel

Je zakelijke telefooncentrale vanuit je broekzak! Vast en Mobiel volledig geïntegreerd op je mobiele toestel en volledig beheerd op één platform. Door een speciale UNO (e-)simkaart (op het netwerk van KPN) wordt het mogelijk om op je mobiel plaats en tijd onafhankelijk bereikbaar te zijn op je vaste telefoonnummer en gebruik te maken alle Hosted VoIP functies van je telefooncentrale. Je bent vast en mobiel bereikbaar op de manier die bij jou of jouw bedrijf past.

AVG

Mobiel

Mobiele telefonie zoals je gewend bent, maar dan via UNO over het KPN netwerk! Door ook je mobiele telefonie bij UNO onder te brengen, heb je alles overzichtelijk bij één aanbieder en op één factuur. Heb je behoefte aan meer opties zoals vast/mobiel, dan is dat makkelijk en snel te regelen.


Overige oplossingen

Werkplek van de Toekomst

Met de Werkplek van de Toekomst beschikt jouw organisatie over een breed scala aan zakelijke functionaliteiten vanuit de Cloud. Dit zorgt voor betere prestaties op het gebied van...

Hybride Cloud

Met UNO’s Hybride Cloud combineren we de voordelen van Public Cloud met die van Private Cloud. Op deze wijze kun je per omgeving de betreffende voordelen benutten.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Lees nu in de BLOG van Marco Smit, Accountmanager bij UNO, hoe je met Microsoft Teams al je in- en externe- communicatie gemakkelijk stroomlijnt met maar één applicatie!