Cloud Desktop

Je wilt je data en toepassingen het liefst op één veilige plek houden. Tegelijkertijd wil je gebruik maken van de voordelen die de Werkplek van de Toekomst te bieden heeft, zoals altijd en overal kunnen (samen)werken vanuit de Cloud. Dat kan! Microsoft zet de nieuwe standaard met Windows Virtual Desktop. De gebruikers ervaren een heuse Windows 10-desktop, maar dan vanuit de Microsoft Cloud, zonder te hoeven investeren in dure hardware. Hoe mooi is dat?

Al je gegevens altijd beschikbaar!

Elke onderneming of organisatie zet IT-middelen in om doelstellingen te kunnen realiseren. Sterker nog: IT speelt daarin voor de meeste ondernemingen inmiddels een onmisbare rol. Bij UNO geloven we in de Werkplek van de Toekomst, waarbij de gebruikers van IT in staat worden gesteld om beter samen te werken, effectiever te communiceren en productiever te zijn. Er zijn verschillende manieren om deze moderne werkplek in te zetten. Eén daarvan is de inzet van Windows Virtual Desktop.

Cloud Desktop een unieke clouddienst

Windows Virtual Desktop is een unieke clouddienst waarmee de gebruikers een echte multisessie Windows 10-omgeving vanuit de Cloud krijgen. Hierin kun je gebruikmaken van alle voordelen van Microsoft 365. De manier van werken lijkt op die van de meer klassieke Terminal Server, Remote Desktop of Citrix omgevingen. Het grote verschil is dat bij Windows Virtual Desktop gebruik gemaakt wordt van een Windows 10-desktop. Dat biedt belangrijke voordelen die binnen klassieke omgevingen moeilijker te realiseren zijn. Denk aan de implementatie en integratie van Microsoft Teams, OneDrive, Sync-client en moderne browsers.

Wanneer een virtuele desktop de beste oplossing is, kiezen wij standaard voor Windows Virtual Desktop. Bij UNO hebben we echter ook ruime ervaring met Citrix- en Remote Desktop-omgevingen. We helpen dan ook graag bij het bepalen van de juiste strategie en afwegingen voor de oplossing die het best bij de situatie van jouw organisatie past.

In sommige gevallen is een oplossing vanuit ons datacenter, eventueel met gebruikmaking van eigen hardware beter. Meer informatie hierover vind je op de pagina over Hybride Cloud.

Voordelen

Toekomstgericht, goede integratie met Microsoft 365-apps.

Schaalbaar, Pay per use, dus op- en afschalen is mogelijk.

Veilig, Enterprise Security-producten zijn geïntegreerd.

Kostenbesparend, minder beheerlast, minder investering vooraf en eenvoudige licentie structuur.

Diensten

Wil jij weten met welke diensten wij deze oplossing ondersteunen?

Application Services
Cloud Adoptie
Projecten
Whitepaper-UNO-5-redenen-om-nú-als-mkb-bedrijf-over-te-stappen-naar-de-moderne-werkplek-versie-3

De 5 redenen om over te stappen naar de moderne werkplek

Waarom UNO?

UNO: Bruggenbouwer tussen mens en techniek.

UNO biedt kennis en advies door ruim 20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring bij veel grote organisaties waar veilige onderlinge verbinding en mensgerichte IT-support van belang is (o.a. Nederlandse Hartstichting, Avalex, het Oranje Fonds, Stichting Kinderopvang Morgen en Jantje Beton).

UNO zet de gebruiker centraal

De mens/gebruiker staat centraal in al onze totaaloplossingen, inclusief telefonie en verbindingen.

UNO biedt een moderne en veilige werkplek

Werkplek van de Toekomst met de nieuwste IT-, Cloud-, on premise- en/of hybride-oplossingen.

UNO biedt doorlopende Cloud Adoptie

UNO Cloud Adoptie: eindgebruikers leren de Cloud / de technische oplossing daadwerkelijk omarmen, zodat ze er efficiënt mee kunnen werken.

UNO maakt IT leuk!

We proberen IT voor iedereen zo leuk mogelijk te maken door alles zoveel mogelijk met een knipoog te doen. Samenwerken met UNO voelt alsof we collega’s zijn!

UNO Explore & Innovate houdt je op de hoogte van laatste IT-trends

Altijd op de hoogte van de laatste IT-trends dankzij UNO Explore & Innovate programma.

Whitepaper

Hoe wendbaar is jouw organisatie? Ontdek de 5 redenen om als mkb-bedrijf de overstap te maken naar de moderne werkplek.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Overige oplossingen

Security Microsoft 365

Met Microsoft 365 beveiliging houd je je data veilig met een gelaagde security aanpak! Zowel binnen als buiten je organisatie.

Werkplek van de Toekomst

Met de Werkplek van de Toekomst werk je slimmer en efficiënter samen in één integrale IT oplossing uit de cloud.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Houd grip op je data en documenten met de data labels van Microsoft! Lees nu in de nieuwe BLOG van Linette Klap, Consultant bij UNO, welke drie oplossingen Microsoft hiervoor biedt.