Application Services

Verbeter je concurrentiepositie met een gestroomlijnd applicatielandschap

Vraag jij je ook weleens af of je optimaal gebruikmaakt van alles wat jouw applicatielandschap je te bieden heeft? Bij veel organisaties valt er winst te behalen in het beter laten aansluiten van applicaties op de bedrijfsprocessen en de behoeften van medewerkers. Een goed gestroomlijnd applicatielandschap, waarbij overbodige stappen en programma’s uit de processen worden gehaald, zorgt voor meer efficiëntie, een kortere time-to-market en een betere afstemming tussen applicaties en bedrijfsvoering. Zo kan jouw organisatie zich nog meer onderscheiden van de concurrentie. Met onze oplossing UNO Application Services brengen we jouw applicatielandschap naar het gewenste niveau. En krijg jij meer overzicht, meer tijdwinst en meer werkplezier!

In 3 stappen naar een modern applicatielandschap

Wij vergelijken het applicatielandschap van een organisatie altijd met een huis. Het is nooit af; de ene keer verander je alleen de inrichting, de andere keer kies je voor een flinke verbouwing. Het onderhoud gaat bovendien altijd door. Ook de behoeftes van organisaties veranderen voortdurend. En ook een modern applicatielandschap heeft onderhoud nodig om in topconditie te blijven. Met onze oplossing Application Services zorgen we ervoor dat je applicatielandschap altijd voldoet aan de moderne eisen.

In drie stappen groei je naar controle over je applicatielandschap en naar alignment tussen IT en de business. Ons stappenmodel is op iedere bedrijfssituatie van toepassing, waarmee UNO de perfecte partner is om jouw organisatie verder te helpen in de modernisatie van het applicatielandschap.

Stap 1: Inventarisatie
In deze stap lichten we je gehele applicatielandschap door, zodat we kunnen beoordelen waar jouw organisatie staat. Welke applicaties heb je? Wie gebruikt ze en waarvoor? Welke applicaties zijn bedrijfskritisch en welke frustreren de bedrijfsvoering juist? We brengen in kaart hoe de verschillende applicaties met elkaar samenhangen en in op welke wijze ze het bedrijf ondersteunen. Meer weten? Klik hier.

Stap 2: Optimalisatie
In deze stap focussen we op het behalen van een efficiëntieslag. Met behulp van automatisering sluiten we processen op elkaar aan, waardoor je met minder inspanningen hetzelfde werk gedaan krijgt. 

Tijdens de inventarisatie komen vaak al de nodige quick wins aan het licht. Dit laaghangende fruit plukken we meteen. Daardoor worden processen in korte tijd verbeterd. En ervaar jij direct de positieve effecten van onze inspanningen. Meer weten? Klik hier

Stap 3: Modernisatie
In deze stap richten we ons op de herinrichting van jouw applicatielandschap. Oude applicaties worden vervangen. Misschien kun je van sommige applicaties zelfs voorgoed afscheid nemen. Of worden drie kleine applicaties opgenomen in één grote. Het kan alle kanten op. Maar één ding staat vast: samen maken we jouw IT-omgeving future proof. Meer weten? Klik hier.

Wat kan UNO Application Services jouw organisatie bieden?

  • Inzicht en overzicht in het applicatielandschap, waardoor bestuurders/CXO’s dit in perspectief kunnen plaatsen ten opzichte van de bedrijfsdoelen en -strategie.
  • Meer vertrouwen bij het opstellen en uitvoeren van een IT-strategie en roadmap.
  • Ondersteuning en advies bij het (her)inrichten van het applicatielandschap.
  • Een visueel overzicht van de ‘as is’ situatie op het gebied van applicaties en in welke mate ze de business ondersteunen.
  • Een schets van mogelijke ‘to be’ situaties voor jouw omgeving.
  • Een roadmap van de mogelijke routes van ‘as is’ naar ‘to be’.
  • Begeleiding bij het volgen van de roadmap (denk aan project-/programmamanagement en APM governance).

Voordelen

Bedrijfsapplicaties lopen gestroomlijnder, omdat ze beter aansluiten op de bedrijfsprocessen.

Advies in de vorm van een roadmap, zodat je precies weet welke stappen jouw organisatie moet zetten richting de gewenste situatie.

Verouderde applicaties werken efficiënter door toepassing van moderne technieken.

Kortere time-to-market en lagere total cost of ownership, waardoor een substantiële return on investment kan worden gerealiseerd

Samen met Application Services de koers bepalen voor jouw IT Strategie

— Feico van der Meij, directeur UNO

In 3 stappen naar een modern applicatielandschap

Whitepaper

Veilig Thuiswerken? Houd je data veilig, zowel binnen als buiten je organisatie en let op deze vijf beveiligingsvereisten!

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Toegepast bij deze diensten

Vraag jij je ook weleens af of je optimaal gebruikmaakt van alles wat jouw applicatielandschap je te bieden heeft? Met Application Services in 3 stappen je concurrentiepositie verbeteren met een gestroomlijnd applicatielandschap.
Met UNO’s Hybride Cloud combineren we de voordelen van Public Cloud met die van Private Cloud. Op deze wijze kun je per omgeving de betreffende voordelen benutten.
Je wilt je data en toepassingen het liefst op één veilige plek houden. Tegelijkertijd wil je gebruik maken van de voordelen die de Werkplek van de Toekomst te bieden heeft?

Andere gerelateerde diensten

Application Services

Vraag jij je ook weleens af of je optimaal gebruikmaakt van alles wat jouw applicatielandschap je te bieden heeft? Met Application Services in 3 stappen je concurrentiepositie verbeteren met een gestroomlijnd applicatielandschap.

Security

Van de absolute basis van IT-beveiliging zoals back-ups en anti-virusoplossingen tot complexere oplossingen als geautomatiseerde pen-tests, disaster recovery oplossingen en alle Microsoft 365 securitytoepassingen.

Servicedesk

Bij UNO zorgen we ervoor dat al jouw systemen werken. Toch kan er altijd iets gebeuren waarvoor hulp moet worden ingeschakeld. Als gebruiker wil je met jouw vragen over ICT-systemen en mogelijke storingen terecht kunnen bij iemand ...

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail