Microsoft

Microsoft: Meer bereiken met innovatieve IT oplossingen

“Cloud first”. Dat is sinds een aantal jaar de strategie van Microsoft. Het gevolg: een sterke set aan oplossingen gebaseerd op cloud-technologie. Deze oplossingen zijn breed toepasbaar en leiden binnen bedrijven tot betere communicatie, samenwerking en beveiliging én een hogere productiviteit. 

Tijdens het verplichte thuiswerken heeft dit veelzijdige digitale platform zichzelf al bewezen. De producten en oplossingen van Microsoft zijn by design met elkaar geïntegreerd en werken probleemloos met elkaar samen. Dat levert naast meer snelheid en een hogere efficiëntie ook schaalbaarheid en kostenbesparingen op.

Door onze jarenlange ervaring en specialisatie in de Microsoft–stack kennen wij het platform als onze broekzak. Met deze Microsoft ervaring in combinatie met onze

branchekennis bepalen we samen met klanten de digitale roadmap voor slim ingerichte bedrijfsprocessen en appli-caties. We geloven in de visie van Microsoft–technologie en zijn trots op ons meervoudige Gold Certified Partnership

Efficiënter en beter samenwerken met Microsoft Cloud

Online vergaderen, chatten en bellen via computer, telefoon of tablet; de Microsoft Cloud oplossing biedt alle mogelijkheden om medewerkers efficiënter en slimmer samen te laten werken en verbonden te laten voelen met collega’s. Ook wordt de onderlinge communicatie beter, wat uiteindelijk leidt tot een hogere arbeidsproductiviteit. 

De oplossingen van Microsoft leveren wij aan onze klanten als Cloud Solution Provider (CSP) . Dit doen we in de vorm van Managed Services, wat inhoudt dat we voor een vast bedrag per maand optimale ondersteuning bieden op Microsoft-oplossingen. Dit kunnen zowel technische als functionele diensten zijn.

Als Microsoft Goldpartner ondersteunen wij onze klanten voornamelijk bij de volgende oplossingen:

 • Microsoft 365
  Een totaalpakket aan oplossingen op het gebied van functionaliteit in de vorm van Office, een Windows 10-licentie en tools op het gebied van beveiliging (EMS).
 • Office 365
  Alle functionele toepassingen zoals Office, Exchange Online, SharePoint en Teams in één pakket.
 • Azure
  Bouw van een virtuele infrastructuur in de Microsoft Cloud, met onder meer servers, opslag en netwerkonderdelen. Binnen Azure kunnen we ook een Windows Virtual Desktop oplossing opzetten.
 • Beveiligingsoplossingen
  Vanuit de Microsoft Cloud worden diverse oplossingen geboden voor het beschermen van identiteiten, apparaten en informatie. Door deze oplossingen te combineren, ben je digitaal beschermd en heb je er als organisatie alles aan gedaan om je informatie te beschermen volgens de AVG-standaard.

Of het gebruik van de Microsoft Cloud daadwerkelijk uitgroeit tot een succes, wordt bepaald door jouw werknemers zelf. Kunnen en wíllen zij anders werken? Dat lukt alleen als ze de nieuwe techniek omarmen en het leuk vinden om ermee te werken. Met UNO Online Adoptie helpen we jouw organisatie daarbij.

Voordelen

Gebruik van de Microsoft-diensten voor een vast bedrag per maand. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Altijd de beschikking over de meest recente versie van de Microsoft-oplossingen.

Beveiliging van identiteiten, apparaten en informatie volgens AVG-standaard.

Toegang tot veel content die je kan helpen de oplossing te omarmen.

Diensten

Wil jij weten met welke diensten wij dit thema ondersteunen?

Application Services
Security
Servicedesk
Whitepaper-UNO-5-redenen-om-nú-als-mkb-bedrijf-over-te-stappen-naar-de-moderne-werkplek-versie-3

De 5 redenen om over te stappen naar de moderne werkplek

Klant cases

Balmain Paris
Hartstichting

Whitepaper

Hoe wendbaar is jouw organisatie? Ontdek de 5 redenen om als mkb-bedrijf de overstap te maken naar de moderne werkplek.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Waarom UNO?

UNO: Bruggenbouwer tussen mens en techniek.

UNO biedt kennis en advies door ruim 20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring bij veel grote organisaties waar veilige onderlinge verbinding en mensgerichte IT-support van belang is (o.a. Nederlandse Hartstichting, Avalex, het Oranje Fonds, Stichting Kinderopvang Morgen en Jantje Beton).

UNO zet de gebruiker centraal

De mens/gebruiker staat centraal in al onze totaaloplossingen, inclusief telefonie en verbindingen.

UNO biedt een moderne en veilige werkplek

Werkplek van de Toekomst met de nieuwste IT-, Cloud-, on premise- en/of hybride-oplossingen.

UNO biedt doorlopende Cloud Adoptie

UNO Cloud Adoptie: eindgebruikers leren de Cloud / de technische oplossing daadwerkelijk omarmen, zodat ze er efficiënt mee kunnen werken.

UNO maakt IT leuk!

We proberen IT voor iedereen zo leuk mogelijk te maken door alles zoveel mogelijk met een knipoog te doen. Samenwerken met UNO voelt alsof we collega’s zijn!

UNO Explore & Innovate houdt je op de hoogte van laatste IT-trends

Altijd op de hoogte van de laatste IT-trends dankzij UNO Explore & Innovate programma.

Slimmer werken door altijd en overal makkelijker en beter samen te werken en zo meer te doen in minder tijd

— Elwin Vreugdenhil, Pre-Sales Consultant UNO

Certificering

UNO is trots op het behalen van onderstaande certificeringen!  De ISO- en NEN certificering zijn het bewijs dat we kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging hoog in het vaandel hebben staan. Tevens is UNO het komende jaar weer geaccrediteerd Microsoft partner van topniveau en biedt UNO haar klanten aantoonbaar kwaliteitsgaranties voor Microsoft Cloud en ondersteuning. Kijk op over ons voor meer details.

Toegepast bij deze diensten

Vraag jij je ook weleens af of je optimaal gebruikmaakt van alles wat jouw applicatielandschap je te bieden heeft? Met Application Services in 3 stappen je concurrentiepositie verbeteren met een gestroomlijnd applicatielandschap.
Met UNO’s Hybride Cloud combineren we de voordelen van Public Cloud met die van Private Cloud. Op deze wijze kun je per omgeving de betreffende voordelen benutten.
Je wilt je data en toepassingen het liefst op één veilige plek houden. Tegelijkertijd wil je gebruik maken van de voordelen die de Werkplek van de Toekomst te bieden heeft?

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

 • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
 • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
 • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Wil je veilig samenwerken met externe partijen binnen Microsoft 365 zonder zorgen over schaduw IT en datalekken? Schrijf je dan nu in voor onze Webinar Succesvol en veilig samenwerken met externen binnen Microsoft 365.