Stap 3: Applicatie Modernisatie

In deze stap richten we ons op de herinrichting van jouw applicatielandschap. Werkt jouw organisatie al jaren met een belangrijke line-of-business applicatie waarvoor de leverancier geen support meer levert? Of sluit de line-of-business applicatie niet meer aan op de processen en doelstellingen van de organisatie? Dan kunnen we je helpen de applicatie te vervangen. Misschien kun je van sommige applicaties zelfs voorgoed afscheid nemen. Of worden drie kleine applicaties opgenomen in één grote. Het kan alle kanten op. Maar één ding staat vast: samen maken we jouw IT-omgeving future proof.

Van invloed op alle organisatielagen

Modernisatie is een traject dat doorgaans alle lagen van de organisatie raakt: de infrastructuur, de applicaties en de processen. Vaak weet je als organisatie dan ook niet waar je moet beginnen. Wij helpen je daarbij. Tijdens de stap Modernisatie begeleiden wij jouw organisatie naar een modern applicatielandschap.

Voorbeelden van modernisaties die we kunnen uitvoeren:

  • Advies bij herinrichting van applicaties.
  • Geschikte softwarepakketten selecteren om één of meer applicatie te vervangen.
  • Van ERP naar Best-of-Breed of andersom.
  • Shared services.
  • Standaardisatie van applicaties en techniek.

Diensten

Wil jij weten met welke diensten wij deze oplossing ondersteunen?

Cloud Adoptie
Servicedesk
Advies

Waarom UNO?

UNO: Bruggenbouwer tussen mens en techniek.

UNO biedt kennis en advies door ruim 20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring bij veel grote organisaties waar veilige onderlinge verbinding en mensgerichte IT-support van belang is (o.a. Nederlandse Hartstichting, Avalex, het Oranje Fonds, Stichting Rijswijkse kinderopvang en Jantje Beton).

UNO zet de gebruiker centraal

De mens/gebruiker staat centraal in al onze totaaloplossingen, inclusief telefonie en verbindingen.

UNO biedt een moderne en veilige werkplek

Werkplek van de Toekomst met de nieuwste IT-, Cloud-, on premise- en/of hybride-oplossingen.

UNO biedt doorlopende Cloud Adoptie

UNO Cloud Adoptie: eindgebruikers leren de Cloud / de technische oplossing daadwerkelijk omarmen, zodat ze er efficiënt mee kunnen werken.

UNO maakt IT leuk!

We proberen IT voor iedereen zo leuk mogelijk te maken door alles zoveel mogelijk met een knipoog te doen. Samenwerken met UNO voelt alsof we collega’s zijn!

UNO Explore & Innovate houdt je op de hoogte van laatste IT-trends

Altijd op de hoogte van de laatste IT-trends dankzij het UNO Explore & Innovate programma.

Wil jij weten wat Application Services voor jouw organisatie kan betekenen? Of wil je eens vrijblijvend sparren over wat UNO te bieden heeft? Neem dan contact met ons op.

Applicatie Scan

Vaak krijgen wij de vraag of wij ondersteuning kunnen bieden binnen het applicatielandschap. Maar om te weten wat we moeten gaan doen, gaan we veel vragen stellen. Zoals: hoeveel applicaties zijn er? Antwoorden kunnen vaak niet gegeven worden. Om een eerste stap te zetten, hebben wij de UNO Applicatie Scan.

Stap 1. Inventarisatie

In deze stap brengen we jouw applicatielandschap in kaart. We maken inzichtelijk op welke wijze en in welke mate de applicaties jouw bedrijf ondersteunen en horen graag wat de wensen zijn voor de toekomst. Na de inventarisatie beschik je over een plattegrond van jouw applicatielandschap.

Stap 2. Optimalisatie

In deze stap focussen we op het behalen van een efficiëntieslag. Met behulp van automatisering sluiten we processen op elkaar aan, waardoor je met minder inspanningen hetzelfde werk gedaan krijgt.

Stap 3. Modernisatie

In deze stap richten we ons op de herinrichting van jouw applicatielandschap. Oude applicaties worden vervangen. Misschien kun je van sommige applicaties zelfs voorgoed afscheid nemen.  Samen maken we jouw IT-omgeving future proof.

Overige oplossingen

Microsoft 365 beveiliging

Met Microsoft 365 beveiliging houd je je data veilig met een gelaagde security aanpak! Zowel binnen als buiten je organisatie.

Werkplek van de Toekomst

Met de Werkplek van de Toekomst beschikt jouw organisatie over een breed scala aan zakelijke functionaliteiten vanuit de Cloud. Dit zorgt voor betere prestaties op het gebied van...

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

In deze webinar leer je hoe je digitaal weer- en wendbaar blijft met een continue digitale roadmap waarin strategie, techniek en adoptie samenkomen.