Projecten

Wat wordt jouw volgende stap in de digitale transformatie?

De installatie van nieuwe werkplekken, een verhuizing naar een cloudplatform of een vervanging van de complete centrale infrastructuur. Wat je volgende stap in de digitale transformatie ook is: ons team van gedreven professionals staat klaar om samen met jou die volgende stap ook daadwerkelijk te zetten.

Constante drang naar vernieuwing

In de wereld van IT, en dus ook bij UNO, hebben we altijd een sterke en constante drang naar vernieuwing. Daar is een reden voor. Vernieuwing zorgt voor ongekende progressie in de mogelijkheden waarmee we jouw organisatie, onderneming of ideeën verder op weg kunnen helpen in de digitale transformatie. Want helpen, dát is wat we graag doen met UNO Projecten. Voor elk project stellen we dan ook een team samen waarin de juiste expertises voor jouw project gebundeld worden.

Gedreven door innovatie

Om de oplossingen van morgen vandaag al in te kunnen zetten bij jouw organisatie houden wij continu alle ontwikkelingen op IT-gebied in de gaten. Iedereen in het team Projecten deelt dezelfde passie: het opzetten en in gebruik nemen van technologie waarmee we klanten in staat te stellen  hun doelstellingen te realiseren. We maken vooral  gebruik van de technologie en oplossingen van Microsoft, maar hebben ook partnerships met andere fabrikanten.

Kennisdeling is essentieel

Team Projecten zorgt voor de realisatie van ‘al het nieuwe’ bij onze klanten via  projecten en (kleinere) change requests. Bij elk project of elke change is het van groot belang dat de documentatie bijgewerkt is. Op deze manier zijn de andere teams binnen UNO ook op de hoogte van de nieuwe situatie. Hiervoor gebruiken we geavanceerde tools die gekoppeld zijn aan zowel onze project- en ticketadministratie, als aan onze monitoringsystemen waar alle teams mee werken. Kennis van de klantomgeving vormt een essentieel onderdeel van onze dienstverlening.

Voordelen

De juiste expertise bij elkaar in één team.

Altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden.

Alle documentatie centraal en up-to-date.

Altijd een kundige collega die je verder kan helpen.

Klant cases

Hoog kennis- en kunde niveau op IT gebied

— Juriaan Reesink, Manager IT & Facilities, Hartstichting

Whitepaper

Wil jij je organisatie ook efficiënter laten samenwerken vanaf ieder locatie, ieder moment en vanaf elk apparaat? Download nu onze whitepaper over de Werkplek van de Toekomst.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Toegepast bij deze diensten

Met UNO’s Hybride Cloud combineren we de voordelen van Public Cloud met die van Private Cloud. Op deze wijze kun je per omgeving de betreffende voordelen benutten.
Je wilt je data en toepassingen het liefst op één veilige plek houden. Tegelijkertijd wil je gebruik maken van de voordelen die de Werkplek van de Toekomst te bieden heeft?

Andere gerelateerde diensten

Security

Van de absolute basis van IT-beveiliging zoals back-ups en anti-virusoplossingen tot complexere oplossingen als geautomatiseerde pen-tests, disaster recovery oplossingen en alle Microsoft 365 securitytoepassingen.

Servicedesk

Bij UNO zorgen we ervoor dat al jouw systemen werken. Toch kan er altijd iets gebeuren waarvoor hulp moet worden ingeschakeld. Als gebruiker wil je met jouw vragen over ICT-systemen en mogelijke storingen terecht kunnen bij iemand ...

Beheer

Als organisatie wil je je het liefst op de primaire taken en doelstellingen richten. Daarvoor heb je een stabiele, goed functionerende IT-omgeving nodig waarover je je geen zorgen hoeft te maken. Dat kan alleen wanneer de IT-omgeving...

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Met deze nieuwe features gaat Microsoft Teams definitief Zoom inhalen​