Deel deze pagina:

UNO Beveiliging

Alle data altijd veilig en beschikbaar! Als je online beveiliging niet goed op orde is, is je organisatie erg kwetsbaar. Deze kwetsbaarheid groeit met toenemende mate door cybercriminaliteit,  aantal stroomstoringen en andere calamiteiten. Meer weten? UNO’s beveiligingsexperts helpen je graag verder!

UNOSecurityScan

UNOSecurityScan

De UNO SecurityScan brengt je beveiligingsrisico's glashelder in kaart en geeft inzicht in de mate van beveiliging op organisatorische, technisch en extern niveau. Zeker ook met het oog op de AVG 2018 van groot belang.
AVG QuickScan

AVG QuickScan

Geeft inzicht in huidige privacybeleid en uitvoering en inventariseert stappen die gezet moeten worden om aan de AVG te voldoen. Dit wordt alleen uitgevoerd ins samenwerking met een gespecialiseerde jurist.
UNO Multi-factor authentication

UNO Multi-factor authentication

UNO Multi-factor authentication is een beveiligingsoplossing die een extra beschermlaag om je netwerk, websites, e-mail of andere applicaties geeft.
UNO CyberScan

UNO CyberScan

UNO CyberScan biedt met een automatische periodieke scan en advies een optimale bescherming tegen groeiende cybercriminaliteit.
UNO SafeSpace

UNO SafeSpace

Je denkt er liever niet aan, maar door bijv. brand, water- of stormschade kan de IT infrastructuur onherstelbaar beschadigd raken. De bedrijfscontinuïteit is hiermee direct in gevaar. Maar de praktijk leert dat bedrijven disaster recovery pas overwegen nadat ze er zelf mee te maken hebben gehad. Hoe veilig zijn jouw gegevens? En hoe lang duurt het voor alles weer draait? We komen graag bij je langs voor advies op maat.
UNO No Spam

UNO No Spam

UNO No Spam filtert maar liefst 98% van alle spamberichten nog voor het de mailserver bereikt. Spamfiltering zonder omkijken, zonder onderhoud.
UNO BackSpace

UNO BackSpace

Veel bedrijven maken elke dag een backup van data op tape. Dit kost veel tijd, wordt vergeten, enz. Backpace backupt automatisch, veilig naar ons datacenter.
UNO Monitoring

UNO Monitoring

Een ICT omgeving zit doorgaans complex in elkaar. Er zijn vele indicatoren die kunnen aangeven dat er iets mis is of bijna mis gaat. Van die indicatoren wil je op de hoogte zijn. Daarom maakt UNO gebruik van een uitgebreid en betrouwbaar monitoring systeem.
UNO Mobile Device Management

UNO Mobile Device Management

Eén verloren tablet of gestolen smartphone en al je vertrouwelijke bedrijfsgegevens liggen op straat UNO adviseert graag hoe je je mobiele apparaten optimaal kan beveiligen zodat iedereen altijd en overal kan werken.

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact