Servicedesk

Direct geholpen door technici die écht luisteren bij de servicedesk

Bij UNO zorgen we ervoor dat al jouw systemen werken. Toch kan er altijd iets gebeuren waarvoor hulp moet worden ingeschakeld. Als gebruiker wil je met jouw vragen over ICT-systemen en mogelijke storingen terecht kunnen bij iemand die je ook écht kan helpen. Dat is het geval bij onze servicedesk, het kloppend hart van onze organisatie. Zij zijn het belangrijkste contactpunt met onze eindgebruikers, die bij UNO in alles centraal staan.

Support lever je met een team

Onze servicedesk wordt bemand door zowel junior- als medior- en senior engineers, die als een hecht team opereren. Vaak kunnen zij jou op afstand direct helpen. Met jouw toestemming kijken zij gewoon mee door je bureaublad over te nemen. Vaak kan het probleem dan snel gediagnostiseerd en direct opgelost worden. Is er sprake van een probleem waarop de servicedesk niet direct een antwoord heeft, dan is er altijd een tweedelijns engineer beschikbaar om zich hierover te buigen.

Van klanten horen we vaak dat het voelt alsof we collega’s zijn. Dat is precies het gevoel dat we graag willen overbrengen. Supporttickets sluiten we pas als de klant aangeeft dat hij tevreden is. We zijn trots op de gemiddelde klantbeoordeling van 9,3!

Voordelen

Altijd iemand aan de lijn die je kan helpen.

Niet alleen tijdens kantooruren bereikbaar.

Bij een storing snel weer verder kunnen met je werkzaamheden.

Wij zie problemen vaak al voor jij er last van hebt door ons geavanceerde monitorings systeem.

Klant cases

Flexibel, professioneel en zeer service gericht, met name de Sericedesk

— Balmain

Whitepaper

Hoe slagvaardig is jouw organisatie? Leer hoe je adoptie zo inzet dat jouw medewerkers in vier stappen Microsoft 365 met Teams omarmen.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Toegepast bij deze diensten

Je zakelijke telefooncentrale vanuit je broekzak! Vast en Mobiel volledig geïntegreerd op je mobiele toestel en volledig beheerd op één platform.
Met UNO’s Hybride Cloud combineren we de voordelen van Public Cloud met die van Private Cloud. Op deze wijze kun je per omgeving de betreffende voordelen benutten.

Andere gerelateerde diensten

Security

Van de absolute basis van IT-beveiliging zoals back-ups en anti-virusoplossingen tot complexere oplossingen als geautomatiseerde pen-tests, disaster recovery oplossingen en alle Microsoft 365 securitytoepassingen.

Servicedesk

Bij UNO zorgen we ervoor dat al jouw systemen werken. Toch kan er altijd iets gebeuren waarvoor hulp moet worden ingeschakeld. Als gebruiker wil je met jouw vragen over ICT-systemen en mogelijke storingen terecht kunnen bij iemand ...

Beheer

Als organisatie wil je je het liefst op de primaire taken en doelstellingen richten. Daarvoor heb je een stabiele, goed functionerende IT-omgeving nodig waarover je je geen zorgen hoeft te maken. Dat kan alleen wanneer de IT-omgeving...

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Lees nu in de BLOG van Marco Smit, Accountmanager bij UNO, hoe je met Microsoft Teams al je in- en externe- communicatie gemakkelijk stroomlijnt met maar één applicatie!