Security

Veilig werken, altijd en overal

Van de absolute basis van IT-beveiliging zoals back-ups en anti-virusoplossingen tot complexere oplossingen als geautomatiseerde pen-tests, disaster recovery oplossingen en alle Microsoft 365 securitytoepassingen. Welke vorm van beveiliging je ook zoekt voor jouw IT-omgeving, UNO helpt jouw organisatie graag om zo veilig mogelijk te werken. Altijd en overal.

Beveiliging: prioriteit nummer één

Goed ingespeelde teams 
Onze producten en diensten op het gebied van beveiliging raken al onze teams. Een back-upoplossing wordt opgezet binnen het team Projecten, de controles worden uitgevoerd door ons team Beheer en team Support helpt om een verloren bestand terug te zetten. Dat kan alleen als er volgens standaarden wordt gewerkt en als de teams goed op elkaar zijn afgestemd en ingespeeld.

Dat is bij ons dan ook absoluut het geval. De basis voor een goede IT-beveiliging is een beheercontract voor de onderdelen in het IT-landschap die dagelijks nodig zijn: de werkplekken, servers, cloud-omgeving en netwerkinfrastructuur. Daarnaast leveren wij een aantal beheerde beveiligingsoplossingen. Hieronder vind je een overzicht van al onze maandelijks terugkerende securitydiensten: 

 • Managed Backup
 • Managed Disaster Recovery
 • Managed Antivirus
 • Managed Antispam en Antiphishing
 • Microsoft Cloud Protection
 • Microsoft Information Protection
 • Advanced Endpoint Protection
 • Automated Pen-testing

Voordelen

Bedrijfsinformatie waar die ook staat, altijd veilig.

De identiteiten van jouw medewerkers staan veilig opgeslagen.

Ben je informatie kwijt? Wij halen het terug uit de back-up.

Wij weten waar apparaten zich bevinden en hebben er controle over.

Klant cases

Whitepaper_Veilig_thuiswerken

Veilig thuiswerken? Let op deze 5 beveiligingsvereisten!

Met UNO volledig ontzorgd op IT gebied met volle aandacht voor cyber security

— Joris den Bruinen, directeur The Hague Security Delta

Certificering

UNO is trots op het behalen van onderstaande certificeringen!  De ISO- en NEN certificering zijn het bewijs dat we kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging hoog in het vaandel hebben staan. Tevens is UNO het komende jaar weer geaccrediteerd Microsoft partner van topniveau en biedt UNO haar klanten aantoonbaar kwaliteitsgaranties voor Microsoft Cloud en ondersteuning. Kijk op over ons voor meer details.

Beveiligings­diensten

Whitepaper

Veilig Thuiswerken? Houd je data veilig, zowel binnen als buiten je organisatie en let op deze vijf beveiligingsvereisten!

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Toegepast bij deze diensten

Vraag jij je ook weleens af of je optimaal gebruikmaakt van alles wat jouw applicatielandschap je te bieden heeft? Met Application Services in 3 stappen je concurrentiepositie verbeteren met een gestroomlijnd applicatielandschap.
Met UNO’s Hybride Cloud combineren we de voordelen van Public Cloud met die van Private Cloud. Op deze wijze kun je per omgeving de betreffende voordelen benutten.
Je wilt je data en toepassingen het liefst op één veilige plek houden. Tegelijkertijd wil je gebruik maken van de voordelen die de Werkplek van de Toekomst te bieden heeft?

Andere gerelateerde diensten

Application Services

Vraag jij je ook weleens af of je optimaal gebruikmaakt van alles wat jouw applicatielandschap je te bieden heeft? Met Application Services in 3 stappen je concurrentiepositie verbeteren met een gestroomlijnd applicatielandschap.

Security

Van de absolute basis van IT-beveiliging zoals back-ups en anti-virusoplossingen tot complexere oplossingen als geautomatiseerde pen-tests, disaster recovery oplossingen en alle Microsoft 365 securitytoepassingen.

Servicedesk

Bij UNO zorgen we ervoor dat al jouw systemen werken. Toch kan er altijd iets gebeuren waarvoor hulp moet worden ingeschakeld. Als gebruiker wil je met jouw vragen over ICT-systemen en mogelijke storingen terecht kunnen bij iemand ...

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

 • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
 • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
 • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Houd grip op je data en documenten met de data labels van Microsoft! Lees nu in de nieuwe BLOG van Linette Klap, Consultant bij UNO, welke drie oplossingen Microsoft hiervoor biedt.