Beheer

UNO Beheer: Jouw IT altijd up-to-date

Als organisatie wil je je het liefst op de primaire taken en doelstellingen richten. Daarvoor heb je een stabiele, goed functionerende IT-omgeving nodig waarover je je geen zorgen hoeft te maken. Dat kan alleen wanneer de IT-omgeving continu gemonitord en up-to-date gehouden wordt. Ervoor zorgen dat ‘alles gewoon werkt’, dat is precies wat we doen met UNO Beheer

Managed Services: Voorkomen beter dan genezen

Managed Services zijn de kern van ons bestaan. Wij zorgen dat jouw IT werkt, altijd en overal. Dat doen we in de vorm van een drietrapsraket: ons team Projecten zet jouw IT-systemen op, team Support helpt wanneer iets onverhoopt niet werkt en team Beheer zorgt er op de achtergrond voor dat alle systemen doen waarvoor ze zijn bedoeld. Namelijk: ondersteunen bij de realisatie van de doelen van jouw organisatie.

Bedreigingen buitensluiten
Om dat te realiseren, is het belangrijk dat de IT-omgeving continu wordt bewaakt en dat tijdig maatregelen worden genomen wanneer iets dreigt mis te gaan. Ook is het van groot belang om de systemen up-to-date te houden en periodieke controles uit te voeren. Een systeem dat niet up-to-date is, is kwetsbaar voor allerlei bedreigingen. Dat kan weer leiden tot niet functioneren van de IT-systemen, of nog veel erger. Denk aan gijzelsoftware die je bestanden onbruikbaar maakt of een virus dat je systeem plat legt. Maar ook een server waarvan de hardware dreigt stuk te gaan of een disk die ongemerkt volloopt, waardoor je belangrijkste applicatie een paar uur niet beschikbaar is.

Periodieke controles
Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ zijn periodieke controles dus nodig om de betrouwbaarheid van de verschillende systemen na te lopen. Want welke zekerheid biedt de back-up wanneer je niet met regelmaat test of je de data ook terug kunt halen? En is alle relevante data meegenomen in de back-up opdracht?

UNO IT Beheer: een team met ervaren engineers 

UNO helpt je bij alle bovenstaande zaken. Ons beheerteam van ervaren engineers met een scherp oog voor alles wat afwijkt van ‘normaal’, waakt over jouw systemen en zorgt ervoor dat alles in goede conditie en up-to-date blijft. Om te zorgen dat ‘alles het gewoon doet’ heb je een partner nodig die denkt vanuit jouw organisatie en jouw medewerkers. Wij kennen jouw organisatie en weten wat de impact is bij een verstoring. En doen er dus alles aan om dat te voorkomen.

Voordelen

Continue monitoring van systemen, waardoor alle systemen altijd up-to-date zijn.

Snelle respons op verstoringen dankzij ons dedicated team en geavanceerde tooling.

Nauwe samenwerking met onze teams Support en Projecten, wat leidt tot een sterk totaalpakket in (langdurige) IT-dienstverlening.

Vaste kosten per maand.

Klant cases

UNO-Whitepaper-Bellen-met-Teams

Waarom Microsoft Teams de telefooncentrale van de toekomst is!

Een goed werkend netwerk helpt het uitvoeren van vredeswerk

— Ruud van Piggelen, Office Manager PAX

Certificering

UNO is trots op het behalen van onderstaande certificeringen!  De ISO- en NEN certificering zijn het bewijs dat we kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging hoog in het vaandel hebben staan. Tevens is UNO het komende jaar weer geaccrediteerd Microsoft partner van topniveau en biedt UNO haar klanten aantoonbaar kwaliteitsgaranties voor Microsoft Cloud en ondersteuning. Kijk op over ons voor meer details.

Beheerdiensten

Whitepaper

Microsoft Teams is de telefooncentrale van de toekomst! Benieuwd waarom? Ontdek de 6 voordelen van bellen via Microsoft Teams.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Toegepast bij deze diensten

Vraag jij je ook weleens af of je optimaal gebruikmaakt van alles wat jouw applicatielandschap je te bieden heeft? Met Application Services in 3 stappen je concurrentiepositie verbeteren met een gestroomlijnd applicatielandschap.
Met UNO’s Hybride Cloud combineren we de voordelen van Public Cloud met die van Private Cloud. Op deze wijze kun je per omgeving de betreffende voordelen benutten.
Je wilt je data en toepassingen het liefst op één veilige plek houden. Tegelijkertijd wil je gebruik maken van de voordelen die de Werkplek van de Toekomst te bieden heeft?

Andere gerelateerde diensten

Application Services

Vraag jij je ook weleens af of je optimaal gebruikmaakt van alles wat jouw applicatielandschap je te bieden heeft? Met Application Services in 3 stappen je concurrentiepositie verbeteren met een gestroomlijnd applicatielandschap.

Security

Van de absolute basis van IT-beveiliging zoals back-ups en anti-virusoplossingen tot complexere oplossingen als geautomatiseerde pen-tests, disaster recovery oplossingen en alle Microsoft 365 securitytoepassingen.

Servicedesk

Bij UNO zorgen we ervoor dat al jouw systemen werken. Toch kan er altijd iets gebeuren waarvoor hulp moet worden ingeschakeld. Als gebruiker wil je met jouw vragen over ICT-systemen en mogelijke storingen terecht kunnen bij iemand ...

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Wil je veilig samenwerken met externe partijen binnen Microsoft 365 zonder zorgen over schaduw IT en datalekken? Schrijf je dan nu in voor onze Webinar Succesvol en veilig samenwerken met externen binnen Microsoft 365.