Semi-overheid

Welke IT aspecten zijn van belang in huidige Semi- overheid markt?

Als semi-overheidsinstantie heb je te maken met het behalen van maatschappelijke doelen. Om dit maatschappelijk doel te behalen ben je afhankelijk van inkomsten afkomstig van subsidies, giften, eigen inkomsten, contributies. Vanuit maatschappelijk oogpunt stellen de geldschieters of de overheid kwaliteitseisen aan de organisatie.

Naast mobiliteit speelt ook veiligheid van gegevens een extreem belangrijke rol binnen IT-oplossingen voor non-profit. Omdat wordt gewerkt met persoonlijke gegevens van leden of hulpbehoevenden moeten datalekken te allen tijde voorkomen worden. Daarnaast zijn schaalbaarheid en kostenefficiëntie van groot belang.. Doelgericht, toekomstbestendig en kostenefficiënt investeren is voor veel non-profitorganisaties cruciaal om doelstellingen te kunnen realiseren..

IT-totaaloplossing voor behoeften van semi-overheid

Wij hebben jarenlange ervaring bij grote semi-overheid organisaties als Avalex, Spaarnelanden, Werkse en Maere Groep  (gemeentelijke uitvoeringsorganisaties). Waar de meeste IT-dienstverleners focussen op de techniek, richt UNO zich juist op de eindgebruiker. UNO kan gemeentelijke uitvoeringsorganisaties helpen om te groeien door ze efficiënter en slimmer te laten werken met een combinatie van de juiste technische tooling, UNO Cloud Adoptie en UNO Explore & Innovate.

UNO’s Werkplek van de Toekomst voor semi-overheid
De gemeentelijke uitvoeringsorganisaties waarvoor wij werken, kiezen vrijwel altijd voor het meest toonaangevende samenwerkingsplatform: Microsoft 365 met o.a. Teams. Dit omdat het platform zeer flexibel is en vele mogelijkheden biedt.  Afhankelijk van je organisatie zijn er ook vele hybride tussenvormen mogelijk. UNO geeft jouw Werkplek van de Toekomst vorm door kritische vraagstelling en het vaststellen van specifieke eisen op het niveau van directie, IT en eindgebruiker. Naast werkplekbeheer behoren ook telefonie-, internetverbindingen en Cloud Adoptie tot de mogelijkheden.

UNO Cloud Adoptie voor semi-overheid
Het succes van elke IT-oplossing zit ‘m niet zozeer in de tools zelf, maar vooral in de manier waarop medewerkers de IT-middelen gebruiken en omarmen. Wij kunnen gericht adviseren hoe je jouw IT zo vorm te geeft dat je organisatie slimmer en efficiënter kan werken. En daarmee ook sneller kan groeien.

UNO Explore & Innovate voor semi-overheid
De wereld om ons heen verandert snel. Het is lastig om alle IT-trends bij te houden. Maar het is wel belangrijk, want IT speelt steeds meer een doorslaggevende rol in (het succes van) non-profitorganisaties. Door de snelheid van de veranderingen, de beperkte tijd en vaak beperkte interne kennis is het voor veel organisaties lastig om de digitale transformatie vorm te geven. UNO kan jouw organisatie helpen met Explore & Innovate. Dit is een continu programma met verschillende thematische inspiratiesessies rondom relevante IT-trends die van invloed zijn op de Werkplek van de Toekomst. Daarnaast organiseren we sessies speciaal voor goede doelen, waarin we inzoomen op specifieke branchetrends en waarin je kunt sparren met branchegenoten.

De 5 redenen om over te stappen naar de moderne werkplek

Waarom UNO?

UNO: Bruggenbouwer tussen mens en techniek.

UNO biedt kennis en advies door ruim 20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring bij veel grote organisaties waar veilige onderlinge verbinding en mensgerichte IT-support van belang is (o.a. Nederlandse Hartstichting, Avalex, het Oranje Fonds, Stichting Rijswijkse kinderopvang en Jantje Beton).

UNO zet de gebruiker centraal

De mens/gebruiker staat centraal in al onze totaaloplossingen, inclusief telefonie en verbindingen.

UNO biedt een moderne en veilige werkplek

Werkplek van de Toekomst met de nieuwste IT-, Cloud-, on premise- en/of hybride-oplossingen.

UNO biedt doorlopende Cloud Adoptie

UNO Cloud Adoptie: eindgebruikers leren de Cloud / de technische oplossing daadwerkelijk omarmen, zodat ze er efficiënt mee kunnen werken.

UNO maakt IT leuk!

We proberen IT voor iedereen zo leuk mogelijk te maken door alles zoveel mogelijk met een knipoog te doen. Samenwerken met UNO voelt alsof we collega’s zijn!

UNO Explore & Innovate houdt je op de hoogte van laatste IT-trends

Altijd op de hoogte van de laatste IT-trends dankzij UNO Explore & Innovate programma.

Klant cases

Oranjefonds
Hartstichting

Whitepaper

Hoe wendbaar is jouw organisatie? Ontdek de 5 redenen om als mkb-bedrijf de overstap te maken naar de moderne werkplek.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Toegepast bij deze oplossingen

Vraag jij je ook weleens af of je optimaal gebruikmaakt van alles wat jouw applicatielandschap je te bieden heeft? Met Application Services in 3 stappen je concurrentiepositie verbeteren met een gestroomlijnd applicatielandschap.
Met UNO’s Hybride Cloud combineren we de voordelen van Public Cloud met die van Private Cloud. Op deze wijze kun je per omgeving de betreffende voordelen benutten.
Je wilt je data en toepassingen het liefst op één veilige plek houden. Tegelijkertijd wil je gebruik maken van de voordelen die de Werkplek van de Toekomst te bieden heeft?

Andere gerelateerde diensten

Application Services

Vraag jij je ook weleens af of je optimaal gebruikmaakt van alles wat jouw applicatielandschap je te bieden heeft? Met Application Services in 3 stappen je concurrentiepositie verbeteren met een gestroomlijnd applicatielandschap.

Security

Van de absolute basis van IT-beveiliging zoals back-ups en anti-virusoplossingen tot complexere oplossingen als geautomatiseerde pen-tests, disaster recovery oplossingen en alle Microsoft 365 securitytoepassingen.

Servicedesk

Bij UNO zorgen we ervoor dat al jouw systemen werken. Toch kan er altijd iets gebeuren waarvoor hulp moet worden ingeschakeld. Als gebruiker wil je met jouw vragen over ICT-systemen en mogelijke storingen terecht kunnen bij iemand ...

Een goed werkend netwerk helpt het uitvoeren van vredeswerk

— Ruud van Piggelen, PAX 

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail