MKB

Welke IT aspecten zijn van belang in huidige MKB markt?

Met minimale middelen een maximaal resultaat bereiken. Welke mkb-ondernemer heeft die wens niet? Doelgericht, toekomstbestendig en kostenefficiënt investeren is voor veel mkb-bedrijven van groot belang. IT-oplossingen kunnen voor een belangrijk deel bijdragen aan het realiseren van die bedrijfsdoelstellingen. Sterker nog: voor veel ondernemingen kan IT veel meer zijn dan alleen een kostenpost. UNO weet precies hoe IT voor jouw mkb-bedrijf de katalysator is richting meer business.

IT-totaaloplossingen afgestemd op de mkb-behoeften

Voor mkb-bedrijven opereert UNO als betrouwbare sparringpartner op het gebied van IT. We maken inzichtelijk hoe jouw uitgaven aan IT direct of indirect bijdragen aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Het uitgangspunt voor onze adviezen is niet de wens voor techniek, maar de behoeften van jouw bedrijf. De huidige behoefte, maar vooral ook de kansen en wensen op de langere termijn. Zo creëren wij de Werkplek van de Toekomst voor jouw mkb-bedrijf. 

Voor de één zal de werkplek van de toekomst gebaseerd zijn op een eigen IT-omgeving op locatie, terwijl voor de ander een cloudoplossing of een hybride vorm passender is. We durven kritische vragen te stellen en verdiepen ons écht in jouw business. Daarbij definiëren we de wensen van de eindgebruiker, IT-verantwoordelijken en de directie.

We bieden bovendien een totaaloplossing waarbij naast werkplekbeheer, telefonie en internetverbindingen ook Cloud Adoptie verzorgd wordt. Het succes van elke IT-oplossing zit ‘m namelijk niet zozeer in de tools zelf, maar vooral in de manier waarop medewerkers de IT-middelen gebruiken en omarmen. Wij kunnen gericht adviseren hoe je jouw IT zo vorm te geeft dat je organisatie slimmer en efficiënter kan werken. En daarmee ook sneller kan groeien.

Altijd op de hoogte van de laatste IT-trends
De wereld om ons heen verandert snel. Het is lastig om alle IT-trends bij te houden. Maar het is wel belangrijk, want IT speelt steeds meer een doorslaggevende rol in (het succes van) mkb-bedrijven. Door de snelheid van de veranderingen, de beperkte tijd en vaak beperkte interne kennis is het voor veel organisaties lastig om de digitale transformatie vorm te geven. UNO kan jouw organisatie helpen met Explore & Innovate. Dit is een continu programma met verschillende thematische inspiratiesessies rondom relevante IT-trends die van invloed zijn op de Werkplek van de Toekomst. 

De 5 redenen om over te stappen naar de moderne werkplek

Voordelen

Altijd inzicht in je maandelijkse kosten.

Flexibele omgeving die met je organisatie meebeweegt.

Een oplossing afgestemd op jouw organisatie.

Direct toegang tot ICT expert die je kunnen voorzien van advies op maat.

Klant cases

Balmain hair couture
Hartstichting

Whitepaper

Hoe wendbaar is jouw organisatie? Ontdek de 5 redenen om als mkb-bedrijf de overstap te maken naar de moderne werkplek.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Toegepast bij deze oplossingen

Vraag jij je ook weleens af of je optimaal gebruikmaakt van alles wat jouw applicatielandschap je te bieden heeft? Met Application Services in 3 stappen je concurrentiepositie verbeteren met een gestroomlijnd applicatielandschap.
Met UNO’s Hybride Cloud combineren we de voordelen van Public Cloud met die van Private Cloud. Op deze wijze kun je per omgeving de betreffende voordelen benutten.
Je wilt je data en toepassingen het liefst op één veilige plek houden. Tegelijkertijd wil je gebruik maken van de voordelen die de Werkplek van de Toekomst te bieden heeft?

Andere gerelateerde diensten

Application Services

Vraag jij je ook weleens af of je optimaal gebruikmaakt van alles wat jouw applicatielandschap je te bieden heeft? Met Application Services in 3 stappen je concurrentiepositie verbeteren met een gestroomlijnd applicatielandschap.

Security

Van de absolute basis van IT-beveiliging zoals back-ups en anti-virusoplossingen tot complexere oplossingen als geautomatiseerde pen-tests, disaster recovery oplossingen en alle Microsoft 365 securitytoepassingen.

Servicedesk

Bij UNO zorgen we ervoor dat al jouw systemen werken. Toch kan er altijd iets gebeuren waarvoor hulp moet worden ingeschakeld. Als gebruiker wil je met jouw vragen over ICT-systemen en mogelijke storingen terecht kunnen bij iemand ...

Flexibel, professioneel en zeer service gericht

— Balmain

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail