Goede doelen

Welke IT aspecten zijn van belang in huidige goede doelen markt?

Wie voor een goed doel werkt, wil vooral dáármee bezig zijn. Met mensen helpen, iets betekenen voor een ander. Het laatste wat je wilt, is je zorgen moeten maken over IT. Want IT is er vooral voor bedoeld om jóu te helpen, zodat jij anderen kunt helpen, waar ook ter wereld. Dankzij onze jarenlange ervaring in de goede-doelenbranche kunnen wij maximale ondersteuning bieden voor een vast, laag bedrag per maand.

Altijd (veilig) verbonden

Verbondenheid en samenwerken zijn bij goede doelen essentieel om het ideële doel te bereiken. De organisatiesamenstelling bij fondsenwervers is zeer divers. Goede doelen worden gevormd door eigen medewerkers, tal van vrijwilligers en donateurs, die zich op vele plekken in binnen- of buitenland kunnen bevinden en altijd en overal moeten kunnen werken. Naast mobiliteit speelt ook veiligheid van gegevens een extreem belangrijke rol binnen IT-oplossingen voor goede doelen. Omdat wordt gewerkt met persoonlijke gegevens van leden of hulpbehoevenden moeten datalekken te allen tijde voorkomen worden.

De donateur centraal

Donateurs zijn voor goede doelen onmisbaar. maar hoe word je een organisatie, waarin de donateur centraal staat in alles wat je doet? Van leadwerving tot donateurbehoud, van inspireren tot bedanken, digitaal is de nieuwe norm. Juist nu in deze coronatijd de middelen beperkt zijn, is het van belang om te investeren in de digitale klantrelatie en in samenwerkingsplatformen, die groei realiseren. Dit bereik je door je mensen efficiënt en slim te laten samenwerken, nu en in de toekomst.

Een overstap naar samenwerkingsvormen in de (hybride) Cloud is dan vaak de eerste stap. UNO kan jouw organisatie daarin begeleiden met een totaaloplossing, die de eindgebruiker in alles centraal stelt. Bijvoorbeeld met de Werkplek van de Toekomst, UNO Cloud Adoptie en UNO Explore & Innovate.

5 redenen voor Goede Doelen organisaties nu over te stappen naar de moderne werkplek

IT-totaaloplossing voor goede doelen

Werkplek van de Toekomst met Cloud Adoptie en Explore & Innovate
Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring bij toonaangevende goede doelen als de Hartstichting, het Oranje Fonds en Stichting Vredesbeweging PAX. De goede doelen voor wie wij werken kiezen vrijwel altijd voor het meest toonaangevende samenwerkingsplatform: Microsoft 365 met o.a. Teams. Dit omdat NGO’s en stichtingen met een officiële ANBI- of SBBI-status in aanmerking komen voor een speciaal non-profit abonnement. Afhankelijk van je organisatie zijn er ook vele hybride tussenvormen mogelijk. UNO geeft jouw Werkplek van de Toekomst vorm door kritische vraagstelling en het vaststellen van specifieke eisen op het niveau van directie, IT en eindgebruiker.

Adoptie: Je medewerkers bepalen het succes
We bieden bovendien een totaaloplossing waarbij naast werkplekbeheer, telefonie en internetverbindingen ook Cloud Adoptie verzorgd wordt. Het succes van elke IT-oplossing zit ‘m namelijk niet zozeer in de tools zelf, maar vooral in de manier waarop medewerkers de IT-middelen gebruiken en omarmen. Wij kunnen gericht adviseren hoe je jouw IT zo vorm geeft dat je organisatie slimmer en efficiënter kan werken. En daarmee ook sneller kan groeien.

Explore&Innovate : Altijd op de hoogte van de laatste IT-trends
De wereld om ons heen verandert snel. Het is lastig om alle IT-trends bij te houden. Maar het is wel belangrijk, want IT speelt steeds meer een doorslaggevende rol in (het succes van) goede doelen. Door de snelheid van de veranderingen, de beperkte tijd en vaak beperkte interne kennis is het voor veel organisaties lastig om de digitale transformatie vorm te geven. UNO kan jouw organisatie helpen met Explore & Innovate. Dit is een continu programma met verschillende thematische inspiratiesessies rondom relevante IT-trends die van invloed zijn op de Werkplek van de Toekomst. Daarnaast organiseren we sessies speciaal voor goede doelen, waarin we inzoomen op specifieke branchetrends en waarin je kunt sparren met branchegenoten.

Voordelen

Efficienter communiceren met je donateurs en daarmee een groter bereik creeren.

Voordeel doen door onze kennis van goede doelen.

In contact komen met branch- genoten om zo ervaringen te delen.

Haal alles uit je non-profit status.

Klant cases

Hartstichting
Oranjefonds

Whitepaper

Hoe wendbaar is jouw organisatie? Ontdek de 5 redenen om als Goede Doelen organisatie de overstap te maken naar de moderne werkplek.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Dit partnership voelt alsof we collega’s zijn, in een hecht en ambitieus team

— Juriaan Reesink, Manager IT & Facilities Hartstichting

Certificering

UNO is trots op het behalen van onderstaande certificeringen!  De ISO- en NEN certificering zijn het bewijs dat we kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging hoog in het vaandel hebben staan. Tevens is UNO het komende jaar weer geaccrediteerd Microsoft partner van topniveau en biedt UNO haar klanten aantoonbaar kwaliteitsgaranties voor Microsoft Cloud en ondersteuning. Kijk op over ons voor meer details.

Toegepast bij deze oplossingen

Vraag jij je ook weleens af of je optimaal gebruikmaakt van alles wat jouw applicatielandschap je te bieden heeft? Met Application Services in 3 stappen je concurrentiepositie verbeteren met een gestroomlijnd applicatielandschap.
Met UNO’s Hybride Cloud combineren we de voordelen van Public Cloud met die van Private Cloud. Op deze wijze kun je per omgeving de betreffende voordelen benutten.
Je wilt je data en toepassingen het liefst op één veilige plek houden. Tegelijkertijd wil je gebruik maken van de voordelen die de Werkplek van de Toekomst te bieden heeft?

Andere gerelateerde diensten

Application Services

Vraag jij je ook weleens af of je optimaal gebruikmaakt van alles wat jouw applicatielandschap je te bieden heeft? Met Application Services in 3 stappen je concurrentiepositie verbeteren met een gestroomlijnd applicatielandschap.

Security

Van de absolute basis van IT-beveiliging zoals back-ups en anti-virusoplossingen tot complexere oplossingen als geautomatiseerde pen-tests, disaster recovery oplossingen en alle Microsoft 365 securitytoepassingen.

Servicedesk

Bij UNO zorgen we ervoor dat al jouw systemen werken. Toch kan er altijd iets gebeuren waarvoor hulp moet worden ingeschakeld. Als gebruiker wil je met jouw vragen over ICT-systemen en mogelijke storingen terecht kunnen bij iemand ...

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail