IT voor Non-Profit

Innovaties die jouw missie ondersteunen

Alles voor de missie! Daar gaat het om bij non-profitorganisaties. Je wilt zoveel mogelijk tijd en budget steken in het behalen van jouw missie. En zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan andere zaken. Met behulp van moderne digitale- en automatiseringsoplossingen kun je slimmer en efficiënter werken, vereenvoudig en versnel je je processen en krijg je meer inzicht in wat je doet. Dat zorgt voor meer focus op de missie en de donateur!

3 specifieke IT-uitdagingen voor Non-Profit

1

Hoe bepaal en implementeer ik een IT-strategie, waarin alle data binnen het applicatielandschap in mijn voordeel werken en ik zo efficiënt mogelijk werk? En sluiten mijn huidige applicaties nog wel goed aan op mijn bedrijfsprocessen en -behoeften?

2

Hoe vergroot ik binnen mijn non-profitorganisatie de functionele ICT-kennis en het rendement van mijn medewerkers?

3

Hoe kan je als Non-Profit organisatie slim, veilig en efficiënt data uitwisselen met alle missie partners dus, vrijwilligers, donateurs, onderzoekers en overheid.

Waarom is UNO dé strategische IT-partner voor Non-Profit?

Strategisch

Digitale strategie in 3 stappen – Application Services

Worden gegevens van donateurs dubbel ingevoerd in verschillende applicaties? Of ben je veel tijd kwijt aan het handmatig overtypen van gegevens? En is het omslachtig om gegevens toegankelijk te maken voor vrijwilligers, donateurs, onderzoekers en overheidsorganisaties? Dat kan beter! Met onze dienst Application Services geven we je inzicht in je applicatielandschap en zorgen we voor afstemming tussen bedrijfsprocessen en -behoeften. We ontwikkelen samen in drie stappen jouw nieuwe IT-strategie die jouw missie als non-profitorganisatie ondersteunt. Dit gestroomlijnde applicatielandschap bezorgt je meer overzicht, tijdwinst en werkplezier. Meer weten? Neem contact op met Elwin Vreugdenhil of Freek Groeneveld of lees meer details bij UNO’s Application Services

Altijd op de hoogte van de laatste IT trends

Met ons programma Explore & Innovate houden we je altijd op de hoogte van relevante IT-trends binnen de non-profitsector. We publiceren regelmatig (branche specifieke) whitepapers en blogs en organiseren webinars. Explore & Innovate

Non-Profit Team

Dankzij onze jarenlange ervaring in de non-profitsector hebben we een speciaal non-profitteam voor je klaarstaan. Dit slagvaardige team weet precies welke uitdagingen er binnen de non-profitbranche zijn en deelt deze kennis en ervaring graag met jouw organisatie. Veel non-profitorganisaties ervaren het toevoegen van menselijke waarden en rendement in deze vaak technische en complexe trajecten als een grote meerwaarde.

Technisch

Veiliger en slimmer samenwerken en verbonden – Werkplek van de toekomst

Je wilt niet alleen slim samenwerken, maar ook veilig. Gegevens van donateurs en vrijwilligers moeten effectief, efficiënt en veilig verwerkt én gedeeld worden. Met onze oplossing Werkplek van de Toekomst kun je snel data delen en ontsluiten. Deze oplossing is gebaseerd op Microsoft 365 en helpt om alle behoeften in kaart te brengen, zowel binnen als buiten jouw organisatie. Dat betekent concreet dat we niet alleen rekening houden met de wensen van de eindgebruikers (jouw medewerkers), maar juist ook met de strategische ambities van de directie en de (veiligheids)eisen van de eigen IT-verantwoordelijken en indien gewenst ook de behoeften van partners. We noemen dit de 360 graden aanpak. Werkplek van de Toekomst

Voordelig licenties

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij voordelig licenties inkopen. Hierdoor kunnen non-profit organisaties voor gereduceerde prijzen gebruik maken van de nieuwste producten en diensten zoals bijvoorbeeld Microsoft 365 en Azure. Dit zorgt voor een enorme maandelijkse kostenbesparing.

Functioneel

De cloud omarmen – Adoptie

Het rendement van je IT-middelen valt of staat met de kennis en kunde van je medewerkers. Organisaties die oog hebben voor het gebruikersrendement zijn vaak succesvoller. Wij helpen  gebruikers met adoptieprogramma’s op rol- en persoonsniveau de techniek te omarmen en dagelijks toe te passen waardoor het rendement meetbaar wordt verhoogd. Meer weten?  Neem contact op met Elwin Vreugdenhil  of Freek Groeneveld of kijk bij Cloud Adoptie.

Certificering

UNO is trots op het behalen van onderstaande certificeringen!  De ISO- en NEN certificering zijn het bewijs dat we kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging hoog in het vaandel hebben staan. Tevens is UNO het komende jaar weer geaccrediteerd Microsoft partner van topniveau en biedt UNO haar klanten aantoonbaar kwaliteitsgaranties voor Microsoft Cloud en ondersteuning. Kijk op over ons voor meer details.

Sparren over IT-uitdagingen binnen je sociale werkbedrijf? Of heb je specifieke vragen? Ik help je graag! Neem contact op via Elwin Vreugdenhil of Freek Groeneveld of bel via 070-3300010

Klant referenties

Hartstichting
Oranjefonds

Kennisbank

Wij delen graag onze kennis. Met whitepaper, blogs, het adoptie journaal en webinars houden we je continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Iets interessants gevonden? Klik dan op de afbeelding om te download! Veel leesplezier!

Webinar: In 3 stappen de roadmap naar jouw digitale toekomst realiseren!

Hoe ziet de digitale toekomst van mijn organisatie eruit? Met die vraag worstelen steeds directeuren en It-verantwoordelijken. In deze webinar presenteert UNO hoe je in drie stappen een heldere roadmap kan bepalen en hoe dit helpt met je bedrijfsstrategie. De juiste koers bepalen start met inzicht!

Adoptie journaal Juni 2021

Het UNO adoptie journaal van juni staat weer live met de laatste Microsoft nieuwtjes en handige weetjes. Deze maand presenteren we naast taken aanmaken m.b.v. Teams en een update van breakoutrooms ook een hele handige app om plekken te reserveren op kantoor Benieuwd? Kijk snel hieronder! Wil je elke maand op de hoogte blijven van alle Microsoft Nieuwtjes abonneer je dan op UNO’s Youtube kanaal! Kijk snel!
leading your digital journey

Met een roadmap geeft UNO grip op jouw digitale toekomst

Hoe ziet de digitale toekomst van mijn organisatie eruit? UNO helpt je om de regie over je digitale transformatie terug te krijgen. Blog van directeur van UNO Feico van der Meij.

IN 4 stappen naar adoptie van Microsoft 365 voor Goede Doelen

Niet alleen het bedrijfsleven wordt hard geraakt door corona, ook de Goede Doelen hebben het zwaar. De inkomsten staan sterk onder druk door o.a. afgelaste events en het uitblijven van collectes. Het dwingt organisaties echter wel “anders-om” te denken.

Welke UNO Oplossingen en Diensten zijn interessant voor Non-Profit

Werkplek van de Toekomst; een integrale oplossing

De Werkplek van de Toekomst is een integrale oplossing van UNO, bestaand uit een Microsoft 365-abonnement, beheer van de werkplek, beveiliging van informatie en ondersteuning van de gebruiker. Dit platform maakt gebruik van lokale rekenkracht, aangevuld met de data in de Microsoft Cloud en de volledige ondersteuning van de UNO Servicedesk. Wij bieden deze oplossing aan tegen een vaste prijs per gebruiker per maand, zodat jij altijd weet wat jouw kosten zijn. Meer weten? Klik hier

Security: een gelaagde aanpak

Van de absolute basis van IT-beveiliging zoals back-ups tot complexere oplossingen als penntests. One size fits all bestaat niet binnen informatiebeveiliging. Daarom geloven we bij UNO in een gelaagde aanpak waarbij meerdere lagen de kern van de vrucht de data beschermen. Dit vereist inzet van de gouden driehoek People, Process & Technology. Wanneer je die als organisatie niet op orde hebt, loop je een serieus risico op hacks of datalekken. Meer weten?

Adoptie : Jouw medewerkers bepalen het succes!

UNO Adoptie helpt jouw organisatie Microsoft 365 te omarmen! Hybride werken de nieuwe norm. Afhankelijk van de persoon, de rol, en de interne processen moet een medewerker in meer of in mindere mate kennis en ervaring op Microsoft gebied op doen om passend en optimaal gebruik te maken van de tools die de IT-omgeving biedt

Application Services

Met UNO Application Services geven we inzicht in jouw complexe applicatielandschap en brengen we het naar het gewenste niveau. Zo wordt he applicatielandschap in 3 stappen beter afgestemd op je bedrijfsprocessen en behoeften en kun je een roadmap bepalen voor jouw digitale toekomst.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

De 5 IT uitdagingen voor Goede Doelen in 2023

Hoe zet je IT uitdagingen van 2023 om in kansen zodat de digitale transformatie jouw maatschappelijke missie ondersteunt. benieuwd? Download hieronder.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.