Kennisbank

Wij delen graag onze kennis. Met whitepaper, blogs, het adoptie journaal en webinars houden we je continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Iets interessants gevonden? Klik dan op de afbeelding om te download! Veel leesplezier!

6 Factoren die de keuze voor jouw ideale telefonieoplossing bepalen!

Hoe wil je als organisatie telefonisch bereikbaar zijn nu en in de toekomst? 6 factoren die deze strategische keuze beïnvloeden

Waarom Microsoft Teams de telefooncentrale van de toekomst is!

Online vergaderen heeft het afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt. Toch zullen online meetings het traditionele bellen nog niet zo snel vervangen. Naast je online meetings pak je namelijk nog vaak de telefoon om externe nummers te bellen. Microsoft Teams ..
Bellen met Teams

Bel nu ook via microsoft teams met vast en mobiel schrijf je snel in voor uno’s webinar op 15-april

Microsoft Teams is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks werk. We hebben regelmatig online vergaderingen, chatten en werken samen in bestanden. Hoe handig zou het zijn als we Microsoft Teams ook zouden gebruiken voor al onze zakelijke telefonie?
Bellen met teams

Waarom Microsoft Teams dé telefooncentrale van de toekomst is

Met platformen als Microsoft Teams zijn we meer verbonden dan ooit. Telefonie is bij veel organisaties nog geen onderdeel van Teams, terwijl bellen wel een van de belangrijkste manieren is om te communiceren met klanten en leveranciers. Onze accountmanager Telefonie Marco Smit vertelt je in deze blog waarom Microsoft Teams dé telefooncentrale van de toekomst is. Hij focust zich in deze blog vooral op organisaties tot 300 medewerkers.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Houd grip op je data en documenten met de data labels van Microsoft! Lees nu in de nieuwe BLOG van Linette Klap, Consultant bij UNO, welke drie oplossingen Microsoft hiervoor biedt.