Deel deze pagina:
Elwin Vreugdenhil

Elwin Vreugdenhil

Functie: Pre-sales consultant
Specialisme: Voor elke situatie de beste oplossing bieden
Favoriete ruimte: In 't zonnertje op mijn ligstoel in de achtertuin
 

Carrière: "Resultaten bij UNO sales zijn altijd teamprestaties en dat geeft echt een boost".

"De leuke teamsfeer en alle ontwikkelingsmogelijkheden, die mij de afgelopen jaren zijn geboden, is een combinatie die mij zeer aanspreekt bij UNO. Net als een behoorlijke groep senior engineers werk ik al dertien jaar bij UNO. Bijzonder om zo lang te blijven werken bij een en hetzelfde bedrijf, vooral binnen de ICT.  Dertien jaar geleden startte ik tijdens mijn opleiding MBO Netwerk Systeembeheer als stagiaire bij UNO. Al snel kreeg ik volop mogelijkheden om mij zowel technisch als ook bedrijfskundig te ontwikkelen. Zo ben ik na mijn studie van junior-, naar medior-  systeembeheerder doorgegroeid en ben ik via UNO de opleiding Bedrijfskundige Informatica gestart. Tijdens deze studie ben ik als servicemanager bij diverse klanten van UNO aan de slag gegaan. Op dit moment ben ik Pre-sales consultant en help ik het gat tussen Sales en Techniek te dichten. Een functie waarin ik al mijn creativiteit en mijn streven om chaos te stroomlijnen helemaal kan uitleven. Binnen sales zijn prestaties ook nooit individueel maar altijd toe te schrijven aan het hele team en dat geeft echt een boost! De goede sfeer in het team draagt daar natuurlijk ook aan bij. Verder ben ik altijd geïnteresseerd in nieuwe dingen, hypes en trends binnen ICT. De enorme dynamiek in de ICT markt maakt het vakgebied voor mij dan ook extra leuk."
 

Vrije tijd: "Koken, sporten, Netflix freak en jezelf verliezen in een goed boek"

Elwin weet niet alleen in zijn werk, maar weet ook privé precies wat hij wil en zo richt hij zijn leven dan ook bewust in. Hij heeft een gezonde werk-privébalans, waar velen jaloers op zijn. Zo is hij twee à drie keer per week te vinden in de sportschool waar hij naast fietsen, hardlopen en krachttraining altijd lekker afsluit in de sauna. Die gezonde levensstijl trekt hij ook door in zijn voeding. Zo kijkt heel UNO vol bewondering naar de middag fruit/groente shake's, die Elwin de zondag ervoor voor de gehele week heeft klaarmaakt. Gewoon als extraatje naast de gebruikelijke lunch. Elwin woont al 7 jaar samen met zijn "meisie" Tamara en houdt van lekker koken, Indisch en sushi eten of gezellig met vrienden BBQ'en en in de tuin van zijn nieuwe moderne "groene" huis in Rijswijk. Wil je iets weten over de laatste leuke film of serie op Netflix? Dan kan je bij "El" terecht.
 
"Naast lekker bqq'en en eten, fascineert de WOII mij heel erg. Ik had een hele goede band met mijn opa,  die in Duitsland gevangen heeft gezeten. Nagenoeg elke rapportage over dit onderwerp probeer ik te zien en dat geldt ook voor boeken over de WOII. Heerlijk mezelf helemaal verliezen in een boek op vakantie"
 

Team: "Teamplayer, eigenwijze betweter met humor die altijd in is voor een potje tafelvoetbal"

Elwin is een echte teamplayer en werkt gemakkelijk met iedereen samen binnen UNO. Hij staat altijd klaar om anderen te helpen, is easy going en benadrukt altijd het

teamsucces ook al heeft hij ronduit het meeste gedaan. Dat maakt hem dan ook geliefd bij collega's en klanten. Daarnaast kan hij zich heel goed inleven in klanten, hetgeen bij sales natuurlijk extreem belangrijk is.

Doelgericht zoals hij is kan hij wel ook op en top eigenwijs zijn, soms wel echte een betweter. Ook al loopt hij niet te koop met persoonlijk succes, dat doet hij maar al te graag met algemene weetjes. Dit test hij dan ook graag uit bij collega's door hen een vraag te stellen waar hij eigenlijk het antwoord al op weet. Gelukkig kunnen we er allemaal om lachen en zijn we enorm blij dat hij het UNO team zo versterkt!

"Naast 't serieuze werk moet er ook tijd zijn voor leuke dingen. Zo ben ik eigenlijk na elke lunch wel te vinden bij de tafelvoetbal samen met Daan, Raphael, Angelo en Mitchel. Bij belangrijke wedstrijden van Feijenoord zijn we op zondag soms ook met aantal collega's in het stadion te vinden. Die combinatie tussen serieus en informeel dat maakt UNO zo leuk"

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact