Great place to work

UNO is trots op titel Great Place to Work!

UNO is enorm trots op de titel Great Place to Work! In oktober 2021 heeft UNO voor de 2e keer de Great Place to Work certificering behaald. Great Place To Work Nederland voert hiervoor een medewerker-onderzoek uit. De certificering is gebaseerd op de feedback, die onze medewerkers hebben gegeven en daaruit blijkt dat ze UNO ervaren als een werkgever waar vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen. UNO mag daarom dit jaar wederom de titel Great Place to Work voeren.

Great Place to Work
Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. Die opvolging is essentieel al je als ook als werkgever wilt groeien!

UNO staat voor plezier en verbondenheid
Mark-Peter van Rijn is, als directeur van UNO, verantwoordelijk voor HR-beleid en was vanuit UNO nauw betrokken bij het Great Place To Work onderzoek. 

Dit jaar zijn we weer bijzonder trots dat we niet alleen gecertifieerd zijn maar dat we op vele punten zelfs verbeterd zijn ten opzichte van vorig jaar. Vooral op het gebied van geloofwaardigheid zijn we flink gestegen. Bij UNO zijn de mensen ons grootste kapitaal en een goede werkgever zijn is de voedingsbodem van het succes van je organisatie. Vertrouwen en geloofwaardigheid zijn voor mij essentiële ingrediënten in het zijn van een goede werkgever. Een paar jaar geleden was onze organisatie nog van zo’n grootte dat je precies wist wat er speelde. Nu groeien we enorm snel en dan is feedback vanuit de organisatie extra belangrijk om ondanks alle dynamiek onze waarden en UNO-cultuur te behouden. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben presteren gewoon beter.” 

Samen met UNO je digitale ontwikkelingsgroeipad vormgeven 
“Medewerkers zijn bij UNO zeer loyaal. Veel van onze collega’s zijn als starter binnengekomen en bijna de helft van onze medewerkers is al meer dan 5 jaar in dienst. Dat is enorm lang in onze business. We scoren dan ook hoog op kameraadschap en eerlijkheid. Bij UNO krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en ondersteunen we bij het behalen van jouw gedroomde ontwikkelingspaden en ambities. Je krijgt hier snel veel vrijheid en je kan zo je kansen pakken. Daarbij mag je ook fouten maken. Door de hoge mate van kameraadschap zijn er altijd collega’s bereid je te ondersteunen in je ontwikkeling. De belangrijkste gemene deler is dat we onze klant echt verder willen helpen. Naast het leren ‘on the job’ stimuleren we natuurlijk het leren door opleidingen, training en certificering. Ik ben ervan overtuigd dat een sterke ambitie met bijbehorende ontwikkeling en professionaliteit alleen werkt als je ook echt plezier met elkaar hebt. Daar besteden we met UNO veel aandacht aan”

Hoe groeit UNO als werkgever?

“Als organisatie heb je een breed gedragen visie nodig. Het is van belang dat iedereen het gevoel heeft dat wat hij of zij doet ook echt bijdraagt aan datgene wat we gezamenlijk willen bereiken. Hierbij is de feedback en input van alle medewerkers super belangrijk. De opvolging die we krijgen van het Great Place To Work onderzoek is een goede graadmeter van je groei als werkgever. We willen als UNO dit goed monitoren en uiteraard elk jaar beter worden, voor onze eigen medewerkers als ook voor nieuwe medewerkers. We zijn natuurlijk de leukste IT werkgever van de randstad, en dat willen we ook waarmaken.“

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail