Deel deze pagina:
Alex de Best

Alex de Best

Functie: IT Support Engineer
Specialisme: Apple, werkplekbeheer
Favoriete ruimte: Overal waar er gezelligheid en muziek is.

 

CARRIÈRE 

Lang geleden begon Alex bij het Kabinet der Koningin van zijn hobby zijn werk te maken. Daarna werkte hij bij CAOP als ict’er, dit bedrijf draaide volledig op Apple. Dit is ook waar zijn passie en specialisme liggen. Hierna heeft hij de omgeving gemigreerd naar een Windows omgeving (wat heeft dat hem pijn gedaan!), daardoor is zijn kennis vergroot in Windows/Citrix/VMWare. 

“Nu ben ik al bijna 2 jaar in dienst bij UNO, en het werken met een gemotiveerde jonge groep zorgt ervoor dat ik zelf ook erg enthousiast ben.”

 

VRIJE TIJD 

Alex ademt muziek, oftewel hij luistert veel muziek, maar belangrijker nog; hij maakt het ook zelf. In het genre hip-hop kan hij zijn ei kwijt. 
Om niet elke dag binnen achter de draaitafels te staan, is hij ook veel te vinden op de hockeyvelden van Hockeyclub Ypenburg. Daar coacht hij 2 teams óf hij is zijn kinderen aan het aanmoedigen bij hun wedstrijden. Je kan hem trouwens ook wakker maken (nou ja wakker... je snapt wat we bedoelen) voor een (voetbal)wedstrijd van ADO. Maar op z’n tijd is hij ook lekker rustig thuis op de bank met zijn gezin te vinden, wat je maar rustig noemt, met actie-, sciencefiction- en horrorfilms

 

TEAM 

Met 22 jaar ervaring in de ICT als Systeembeheerder, heeft Alex zich al sterk bewezen. Binnen UNO houdt hij zich bezig met het zwaardere Trouble shooten op server/netwerkniveau maar staat hij ook klanten te woord bij lichtere incidenten. Met zijn jarenlange ervaring in de ICT en zijn open persoonlijkheid is Alex een zeer welkome aanvulling op het UNO team!

Alex: “Ik ben de beste” (link met zijn achternaam)
 

Team: “Alex is een veelzijdig persoon qua kennis en interesses, die echt een teamplayer is en de Servicedesk draagt!”

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact