Deel deze pagina:
John Gijbels

John Gijbels

Functie: Senior System Engineer
Specialisme: Citrix, Microsoft, RES
Favoriete ruimte: Bij familie en vrienden, in een pool centrum en bij klanten op locatie.
 

Carrière: "Ik ben altijd op zoek naar technische verdieping en los zo graag complexe zaken op voor klanten. Als senior consultant biedt UNO mij hierin volop uitdaging" 

 
"Het analyseren en oplossen van complexe technische zaken is de drijfveer binnen mijn werk. Het werk bij UNO biedt mij hierin veel mogelijkheden, zo ben ik nu technisch verantwoordelijk voor grote klanten zoals Bouwradius, STIBAT en het Alfrink College. Deze klanten hebben grote complexe omgevingen met veel users die mij zowel in opbouw als onderhoud veel uitdaging bieden. Toen ik in 1999 als stagiaire bij UNO2Systems op de Servicedesk begon werd ik direct in het diepe gegooid. Alle klanten waarmee ik sprak waren technisch sterk onderlegd en zo heb ik mij al snel verdiept en gespecialiseerd in Microsoft en het bouwen van Citrix omgevingen. Uiteindelijk ben ik via de functie van netwerkbeheerder doorgegroeid naar senior consultant.” 
 

 

Vrije tijd: "Films, poolen vooral met vrienden en familie"

John is een echte filmliefhebber met een grote voorkeur voor Actie- en Sciencefiction films. In de weekenden is hij vaak te vinden op filmavonden bij zijn vrienden thuis, waarbij films uit verschillende genres bekeken worden. Maar John gaat ook graag poolen en een lekker hapje eten. Bijzonder is ook de hechte band die John met zijn familie heeft.

 
"Veel families verspreiden na middelbare school- of studietijd wat meer over het land. Dat is bij mij totaal niet het geval. Sterker nog ik mijn zus, broer en ouders wonen binnen een straal van 10 minuten lopen bij elkaar vandaan. Door de weeks gaan we best vaak bij elkaar langs om ff een bakkie te doen of even bij te praten met mijn nichtjes en neefjes. In het weekend hang ik vaak op de bank met vrienden voor een goede film of ik sta rond een pooltafel met een lekker drankje in poolcentrum Atoll in Rotterdam. Vooraf nog ff lekker hapje eten bij De Beer, Happy Italy of ik zit op een terrasje te genieten lekker onbeperkte tapas."

 

 

Team: "Hulpvaardig, vroege vogel met veel inzet en resultaat"

Het verbaast ons niet als John soms wel eens om 5.00 uur start 's ochtends. We weten het allemaal niet maar het is nog niemand gelukt eerder op kantoor te zijn dan John.

Misschien ook omdat hij het best lekker vindt om complexe zaken eerst zelf uit te pluizen. Zijn commitment is enorm en hij krijgt de zaken altijd voor elkaar.

John is altijd bereid om mensen te ondersteunen ook al heeft hij het druk hij maakt altijd tijd voor je. Hij heeft echt hart voor de zaak. Opvallend is wel dat hij vooral over technische zaken lang uit kan weiden ook al begint hij zijn zin dan wel altijd met  "in het kort"….

"Eigenlijk vind ik het prima om eerst even zelf de dingen uit te zoeken. Als ik iemand kan helpen of ondersteunen zoals de jongens van de Servicedesk dan doe ik dat altijd heel graag"

 

 

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact