Deel deze pagina:
Angelo Lelieveld

Angelo Lelieveld

Functie: Cloud & Infrastructure Consultant
Specialisme: Microsoft Cloud, Modern Workplace
Favoriete ruimte: Kroeg, terras en voetbal kijkend op de bank of in stadion
 

Carrière: "De informele werksfeer en de vele ontwikkelingsmogelijkheden bij UNO spreken mij aan."

"Een informele werksfeer en de vele mogelijkheden om je verder te ontwikkelen is een combinatie die mij aanspreekt bij UNO. Zo ga ik na negen jaar nog steeds met plezier naar mijn werk. Leuk om te zien hoe UNO in negen jaar van vijf mensen naar vijfendertig mensen is gegroeid. Ondanks de professionalisering is de infomele werksfeer gelukkig gebleven. Als technisch accountmanager probeer ik vaak een goede relatie te houden met mijn klanten zoals Nederlandse Hartstichting, PAX voor Vrede, Avalex etc. Dat maakt mijn werk afwisselend. Eigenlijk ben ik iemand die breed geïnteresseerd is. Niet alleen technisch maar ook organisatorisch. Nu dan ook hard aan de slag met HBO ICT in Utrecht, mede dankzij UNO
 


Vrije tijd: "Avontuur, cultuur maar vooral ook genieten"

Angelo houdt van het goede leven en is eigenlijk een echte levensgenieter. Als het even kan is hij op vakantie. Niet alleen op avontuur in Thailand maar ook op culturele stedentrips in Berlijn, Londen of Barcelona. Vaak vergezeld door zijn vriendin Lisette, die hij heeft leren kennen bij UNO en waarmee hij nu al enige tijd samenwoont in Den-Haag.

"In mijn vrije tijd zit ik graag met vrienden op een terasje met een biertje. Thuis het liefst voetbal kijkend op de bank met een Pizza Procioto uit het koelvak van de Albert Heijn. Sporten doe ik graag maar schiet er wel vaak bij in gezien de drukte. Zeker nu ik HBO ICT naast mijn werk in de avonduren doe. Natuurlijk wel trots op de halve marathon die ik tijdens de CPC in Den-Haag heb gerend."
 


Team: "Mr. Gadget, die pietje precies is in zijn werk, houdt van een potje tafelvoetbal en geen feestje overslaat"

Angelo is een echte teamplayer en werkt gemakkelijk met iedereen samen binnen UNO. In de omgang easy going maar in zijn werk is het echt een perfectionist. Dat maakt hem ook bij klanten een geliefde technische accountmanager, die weet wat er speelt en de klantrelatie altijd boven aanzet. Binnen het UNO team is het ook echt "Mr Gadget". Vooral alles wat met Apple te maken heeft. Zo had hij als een van de eersten een "Apple-horloge".

"Na hard werken moet er natuurlijk ook tijd zijn voor alle informele activiteiten.  Een potje tafelvoetbal tijdens de lunch met Freek, Daan en Raphael sla ik dan ook zelden over. En tijdens alle UNO borrels in Xje of de Pakschuit sluit ik meestal af."

 

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact