Deel deze pagina:
Maarten Benschop

Maarten Benschop

Functie: Senior System Engineer
Specialisme: Microsoft Windows Servers, Exchange Servers, Active Directroy
Favoriete ruimte: Met mijn vrienden in de kroeg/terras.
 

 

Carrière: 10 jarig jubileum bij UNO


10 jaar geleden werd Maarten gebeld door Feico en André of hij bij UNO wilde werken. De Systeembeheer tak was toen nog maar klein en is intussen verviervoudigd.

Maarten heeft de Servicedesk mede opgezet en verder uitgebouwd. En niet zonder succes want met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,5 is de UNO Servicedesk een mooi visitekaartje voor de onderneming geworden. Dit is mede te danken aan Maartens sturing en persoonlijkheid. Hij is geen man van veel woorden maar van goed luisteren en direct adequaat oplossen. Als hij iets niet weet dan zegt hij het gelijk eerlijk, zoekt het uit en komt er dan snel op terug. En daar houden klanten van. 

“Uno geeft mij veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de dingen die ik doe. En dat vind ik zo leuk aan UNO. Ook de  persoonlijke aanpak binnen UNO spreekt mij aan. Zowel klanten als werknemers zijn geen nummer. Hierdoor krijg je snel en gemakkelijk dingen gedaan. Ik houd nu eenmaal niet van logge grote organisaties. Bij UNO voel ik me echt op mijn plek."   
 

 

Vrije tijd: Golfende Bourgondiër die de zon aanbidt

Samen met zijn vriendin (Sanne) heeft Maarten onlangs een nieuw huis gekocht en is hij momenteel druk met de verbouwing. Eigenlijk niets voor Maarten omdat hij als een rasechte Bourgondiër het liefst met zijn vriendin of vrienden lekker aan tafel zit en geniet van een wijntje of biertje. En als het even kan op een terrasje in de felle zon. 
 
"Als het even kan grijp ik de kans om mijn golf handicap te verbeteren op de drivingrange.. Daarnaast ben ik altijd in voor een gezellig feest, een etentje of kroegavondje met mijn vriendin en vrienden."

 

Binnen het UNO team 

Maarten is een harde werker en stelt het klantbelang altijd voorop. Zo kan hij zelfs thuis ´s avonds nog wel eens problemen voor klanten oplossen. Binnen het team staat hij bekent als degene die altijd in is voor een grap. Bij de lunch heeft menig nieuweling al te maken gehad met Maartens kleine plagerijtjes. Op elke UNO borrel-uitje is maarten als Bourgondiër natuurlijk aanwezig. En dan leer je hem snel kennen als "de gulle baas" die de jonge garde binnen UNO meermaals op rondjes trakteert. 

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact