Deel deze pagina:
Vroom en van de Heuvel

"Private Cloud UNO Workspace Flex: Flex geeft mij letterlijk en figuurlijk rust."
 

Vroom & Van den Heuvel heeft al 25 jaar ervaring in het bij elkaar brengen van kandidaten en opdrachtgevers binnen corporate en middelgrote organisaties binnen diverse sectoren. Met een team van 14 consultants richten zij zich op de directe search van RvB’s, directeuren, managers en specialisten zowel in Nederland als internationaal. Vroom & Van den Heuvel werkt al jaren samen met UNO. Maarten Reuchlin, Managing Partner bij Vroom & van den Heuvel:

Eigenlijk zijn we samen gegroeid in de automatisering, waarbij UNO ons altijd proactief geadviseerd heeft bij het nemen van nieuwe stappen op ICT gebied.


"Een proces van leren loslaten en vertrouwen in de veilige opslag in UNO’s datacenters"

Twee jaar geleden was de server van Vroom & Van den Heuvel aan vervanging toe en stelde UNO voor de data onder te brengen in de UNO Private Cloud Flex.

Dat voelde in het begin niet veilig. In onze branche draait alles om kennis, data en privacy en dan sla je al je data niet graag buiten de deur op. Je moet leren loslaten en vertrouwen op de  veilige opslag in UNO’s datacenters, die de toegang tot alle informatie uiteindelijk alleen maar vergroot. De keuze voor een Private Cloud heeft daar zeker bij geholpen.”
UNO begrijpt heel goed dat klanten aan dit idee moeten wennen. Het werd door Vroom & Van den Heuvel dan ook als zeer prettig ervaren dat ze gedurende het adviestraject ruimschoots de tijd kregen om deze beslissing overtuigd te kunnen nemen.
 

“UNO Flex geeft mij letterlijk en figuurlijk rust”

Ondanks het feit dat de Cloud infrastructuur je meer afhankelijk maakt van het internet geeft het Maarten Reuchlin duidelijk een rustiger gevoel. Om complicaties te voorkomen is er wel geïnvesteerd in een goede glasvezelverbinding die door UNO is aangelegd.
 
“Nu twee jaar na de invoering zou ik niet meer terug willen, omdat:
  • ons netwerk duidelijk stabieler is.Minder uitval.
  • alle updates en back-ups automatisch gaan en geen kostbare tijd vergen.
  • de toegang tot onze data enorm verbeterd is. Ons kantoor in Singapore nu bijvoorbeeld direct toegang heeft tot ons volledige netwerk.
  • het geruis, gezoem en de warmte ontwikkeling van de oude servers wegvalt. Dit bijkomende voordeel ontstaat omdat de UNO datacenter oplossing het gebruik van thinclients mogelijk maakt."

"Overgang naar UNO FLEX is vlekkeloos verlopen"

"De feitelijke overgang naar de Cloud is vlekkeloos verlopen mede dankzij de goede begeleiding van UNO. Gedurende twee dagen waren twee technici van UNO op kantoor aanwezig zodat intern alle vragen zo snel mogelijk beantwoord konden worden; als het ware een lopende helpdesk."
 

 

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact