Deel deze pagina:
FunX

"Monitoring: Als er problemen zijn die we zelf niet kunnen oplossen"

FunX is de radiozender vóór en dóór jongeren. Muziek is de basis. FunX draait de mix van de straat. Een unieke mix van mainstream muziek en muziekstijlen die alleen bij FunX te horen zijn zoals Arabische raï, Turkse popmuziek, Asian undergroud, Latin en veel raggae, zonder daarbij het Nederlandse talent over het hoofd te zien. Ook in de informatieve programma’s van FunX bepalen jongeren de mix. Lifestyle en relaties, maatschappelijke kwesties en cultuur; op hun manier. Welkom bij jezelf! FunX is overtuigend marktleider in de randstad onder jongeren in de leeftijd 15-35 jaar. De consument van vandaag en morgen.

Wie?

Rob Scholtes is Coördinator Techniek bij FunX. Hij is samen met zijn collega Jeroen Leering verantwoordelijk voor alle techniek binnen het mediabedrijf. Naast het Dalet audiosysteem is dat  ook alle kantoorautomatisering. Rob heeft eerder bij onder andere de NOS, RTV West en RTV Rijnmond gewerkt.
 

Waarom UNO?

Ondanks het feit dat wij bij FunX veel IT werkzaamheden zelf doen is het belangrijk dat we een vangnet hebben voor de momenten dat de nood het hoogst is of als er problemen zijn die wij zelf niet kunnen oplossen. Met UNO aan boord hebben we het vertrouwen dat onze servers 24/7 in de gaten worden gehouden. Ze hebben veel kennis in huis om problemen te voorkomen en eventueel tijdig op te lossen als dat nodig is. Voor Funx is UNO een fijne sparring partner waarbij wij IT-kennis  kunnen uitwisselen en producten aangeboden krijgen die een radiostation als FunX nodig heeft.

 

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact