Deel deze pagina:
The Hague Security Delta

"Wij zijn blij met UNO als vaste ICT partner, die weet wat er speelt."
 

HSD – Grootste Veiligheidscluster in Europa

Om nieuwe initiatieven op het gebied van veiligheid te stimuleren is in juli 2013 het The Hague Security Delta Stimuleringsfonds opgericht. Ondertussen is HSD een sterk groeiend netwerk van bedrijven, overheden en kennisinstellingen in binnen- en buitenland. Zij werken samen om producten, diensten of kennis te ontwikkelen voor een veiligere wereld. Het veiligheidscluster heeft een totale omzet van € 1,5 miljard en levert 10.000 arbeidsplaatsen op.
 
Al voor de formele oprichting van de Stichting The Hague Security Delta (HSD) was UNO2systems betrokken bij de HSD, die toen nog gevestigd was bij het ‘Institute for Global Justice’. Omdat gezamenlijk pro-actief nagedacht is over de ontwikkeling die de HSD zou doormaken, is destijds al gekozen voor een flexibele Cloud oplossing. Sinds 2013 werkt men dan ook al met Workspace XS de multi-tennant Private Cloud van UNO. De flexibiliteit en de partnershipgedachte van UNO is daarbij van doorslaggevend belang geweest.

Na de verhuizing naar de HSD Campus op het Beatrixkwartier in Den Haag werd, na een turbulente start in 2013, UNO2systems ook als vaste ICT partner aangetrokken voor het beheer en de ondersteuning van de HSD Campus en de partijen die daar gevestigd zijn. 


“Na de verhuizing waren er nogal wat onduidelijkheden, maar daar kwam al snel verandering in”, benadrukt Peter Elias, liaison manager vanuit het ministerie van Veiligheid en Justitie en lid van het MT van HSD. “De samenwerking verliep namelijk  al snel goed doordat HSD de vraagstelling beter articuleerde en UNO2systems de dienstverlening verscherpte. In een plezierige evaluatie met Wilco van der Wel en Piet Sanstra is alles nog een keer goed onder de loep genomen.”

Esther Waagenaar , Senior Officemanager bij HSD bevestigt dit en voegt daaraan nog volgende toe “De helpdesk en backoffice van UNO2systems heeft gewoon verstand van zaken, weet altijd wat er speelt en helpt adequaat.  Bovendien is het plezierig om Mitchel, Rik of Daan aan de telefoon te hebben.”

 

“Integratie van ICT en Telefonie is heel prettig”

Naast de dienstverlening voor de hosted desktops met Workspace XS doet UNO2systems nu ook de VoIP telefonie. Met NFON hebben we hier nu ook een Cloud oplossing voor telefonie die zeer succesvol  is. “Je bent zo overal bereikbaar op elk apparaat thuis op kantoor of onderweg”, zegt Esther Waagenaar. Mitchel Zellenrath heeft dit bij UNO2Systems  zeer goed opgepakt. Het vertrouwen in elkaar is de afgelopen jaren dan ook sterk gegroeid” 

Naast de Stichting HSD verzorgt UNO2systems de diensten op de HSD Campus en andere partijen op de Campus, zoals: iCOPP, HackerOne, Digital Intelligence Group, Erac, Inst. For Financial Crime en diverse anderen.

 

 

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact