Deel deze pagina:
Avalex

"UNO Managed Services: Hoge kennis en kunde, servicekwaliteit in combinatie met integriteit".
 

Avalex staat voor effectieve, efficiënte en klantgerichte uitvoering van de afvalverwijdering en overige reinigingsactiviteiten in opdracht van gemeenten en bedrijven in de regio. Bij Avalex werken 210 enthousiaste medewerkers.

 

“Afspraak is afspraak” bij UNO

Om de hoge doelstellingen die Avalex zich in 2014 gesteld had te kunnen realiseren, zochten zij een nieuwe ICT partner. 

"Doorslaggevend om voor UNO te kiezen is de kennis en kunde van de mensen, de kwaliteit van de service en de integriteit van Remco (directeur UNO)” volgens Johnny Gowrising ICT- Coördinator bij Avalex. Bij Remco staat “Afspraak is Afspraak” hoog in het vaandel en dit maken hij en zijn medewerkers ook geheel waar”

 

“Je wordt aan de hand meegenomen  naar de oplossing die het beste bij je past”

Eind 2014 zou ‘t volledige Office365 platform geïntegreerd moeten zijn binnen de ICT infrastructuur van Avalex in combinatie met een vernieuwd CRM systeem en ERP applicatie AFAS. 

"UNO heeft ons het UNO Workspace Relax pakket geadviseerd. Dat betekent voor ons specifieke applicaties die op lokale servers draaien in combinatie met een Office 365 oplossing. Om enige vorm van dataverlies te voorkomen nemen we daarbij ook nog de Disaster&Recovery oplossing Safespace af. Onze technische accountmanager Angelo Lelieveld heeft zich in dit adviestraject bewezen als iemand die je bij de hand neemt naar een oplossing die voor jou het beste is. Het resultaat? Eind 2014 waren alle ICT doelstellingen ruimschoots behaald.”


“De kwaliteit van de oplevering was boven de vraagstelling”

Na een proefperiode van 6 maanden, waarin UNO zich heeft bewezen, is pas definitief besloten om verder samen te werken. 

“In deze hectische periode hebben we intensief samengewerkt waarbij je natuurlijk tegen bepaalde zaken aan loopt. UNO heeft zich echter hierin uitermate flexibel opgesteld. De feitelijke overgang is uiteindelijk vlekkeloos verlopen en ik ben zeer tevreden over het eind resultaat en hoe alles nu verloopt.” 

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact