Deel deze pagina:

UNO Cloudoplossingen

Lage kosten, schaalbaar, nagenoeg geen onderhoud. Deze voordelen spreken iedereen aan. Maar past een cloud infrastructuur wel bij jouw organisatie? En zo ja welke Cloudoplossing is dan de beste? Je kan drie cloudvormen onderscheiden Public, Private en een Hybride Cloud. De keuze hangt o.a. af van de eisen t.a.v. beveiliging, controle, schaalbaarheid en flexibiliteit. Maar ook juridische aspecten en gebruikte applicaties spelen een rol. Als Trusted Advisor helpt UNO je graag bij het maken van de juiste keuze.

Workspace 365

Workspace 365

Flexibel, laagdrempelig en voordelig, dat is echt kenmerkend voor Workspace 365! Een goede oplossing voor bedrijven die niet werken met een diversiteit aan applicaties maar gebruik willen en van standaard Office applicaties. Met de Cloudscan adviseert UNO je graag of de Workspace 365 vorm de juiste infrastructuur keuze is voor jouw organisatie.
Workspace XS

Workspace XS

Workspace XS is een standaard hosted desktop in een Shared Private Cloud. De oplossing voor organisaties die met 5 - 50 medewerkers een veilige en flexibele Windows werkplek zoeken eventueel i.c.m. web-based toepassingen.
Workspace Flex

Workspace Flex

Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in jouw eigen cloud in Nederland. Workspace Flex is eigen Private Cloud oplossing volledig op maat gemaakt. Zo heb je volledige controle over data, beveiliging en kwaliteit. Met de Cloud Scan adviseert UNO je graag welk workspace pakket het beste bij jouw organisatie past.
Workspace Max

Workspace Max

Met Workspace Max kan je jouw eigen combinatie samenstellen van een Public, een Private Cloud en een eigen server op locatie. Zo biedt UNO de ultieme maatwerkoplossing met veel extra services als een eigen service desk en engineers op locatie. Met de Cloud Scan adviseert UNO je graag welke cloudvorm het beste bij jouw organisatie past.

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact